Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']No i pięknie! Teraz tylko Elza musi się zacząć zachowywać jak Dorcia ;)[/QUOTE]

Ciężko dziewczynie.Musi znaleźć jakąś bidę i zadziałać klinem na klin.

Posted

[quote name='Elza22']Byłam dzisiaj odwiedzić Punie sunie która była u mnie przed Dorką. Wszystkim psiakom życzę takich domków;-)
O mateńko!!! Już lece na wątek Punieczki :) dzięki Martusia za odwiedziny, jesteś super DT, nie dość, że wspaniała opieka to jeszcze się interesujesz psiakami po adopcji ( a nie jak niektórzy, wyadoptować i zapomnieć, ehh )

Posted

[quote name='Poker']A coś wiadomo jak Dorcia w DS?[/QUOTE]

Rozmawiałam z Panem ostatnio w piątek nic nowego się nie dowiedziałam Pan powiedział że jak coś będzie się działo to będzie dzwonił. Jutro zadzwonię i zapytam jak mała się czuje;-)

Posted

[quote name='Poker']Ale czy coś mówił jak ona się zachowuje? Jak oni do niej ?[/QUOTE]

Właśnie rozmawiałam z Panem Dora czuje się już jak u siebie śpi w łóżku z synek.Biega po całym domu z zabawkami je tylko gotowane jedzenie suchego nawet nie chce ruszyć. Cała rodzina zakochana w niej ale to nic dziwnego to cudowny pies. Jak chodzi o rankę to ładnie się goi nie jest opuchnięta. Cioteczko Poker wychodzi na to że domek sprawdzony w 100%;-)

Posted

Ale się cieszę :multi:
Sunia miała spać z pańciem ,ale widocznie woli młodszych :evil_lol:
Mam nadzieję ,że tak cudownie będzie już na zawsze.

Posted

W Olkuskiej mordowni przebywa malutka sunia wraz ze szczeniakami.Potrzebna natychmiastowe DT.
Kontakt z iwoniam tel.515 192 985 psy przebywają w budzie na polu...

Posted

Dzwonił dzisiaj do mnie Pan Dorki ,nie zdarzyłam odebrać, później Pan nie odbierał ,narobiła strasznej paniki w domu że coś się stało. Okazało się że dziewczynka była u weterynarza ranka pięknie się wygoiła w kwietniu dziewczynkę szczepienie czeka.Wszyscy oczywiście zachwycają się Dorka i jej ślicznym umaszczeniem, Pan jak opowiada o niej, to wcale nie mam wrażenia że rozmawiamy o psie, tylko o dziecku;-)

Posted

[quote name='Elza22']Dzwonił dzisiaj do mnie Pan Dorki ,nie zdarzyłam odebrać, później Pan nie odbierał ,narobiła strasznej paniki w domu że coś się stało. Okazało się że dziewczynka była u weterynarza ranka pięknie się wygoiła w kwietniu dziewczynkę szczepienie czeka.Wszyscy oczywiście zachwycają się Dorka i jej ślicznym umaszczeniem, Pan jak opowiada o niej, to wcale nie mam wrażenia że rozmawiamy o psie, tylko o dziecku;-)[/QUOTE]

Szczepienie jakie?Wścieklizna?

Posted

[quote name='Elza22'] Pan jak opowiada o niej, to wcale nie mam wrażenia że rozmawiamy o psie, tylko o dziecku;-)[/QUOTE]

No przecież pisałam , że oni czekają z utęsknieniem jak na wymarzone dziecko.:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panem Dorki dziewczynka się rozkręciła nosi buty po całym mieszkaniu :crazyeye: To faktycznie wyczekiwane dziecko któremu wszystko wolno. I to mi się nie podoba.