Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']Ale cudne zdjęcia , a to przesłodkie http://img21.imageshack.us/img21/5976/048ee.jpg :loveu:
Dorcia ma bardzo podobne umaszczenie do Kreski , nawet jasny pukiel na łebku taki sam. Tyle ,że Kredka jest szorstkowłosa.

To fakt ta jest najsłodsza;-) Faktycznie mordki mają podobne;-) A jak bella? są jakieś telefony w jej sprawie ja wysłałam kilka maila ale żadnej odpowiedzi nie dostałam...

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Boskie fotki! Gdyby nie to, że domek już czeka - znalazłaby go w mgnieniu oka! :)
Z tego, co wiem - potrzebna faktura na fundację. Napisz do Soema.

Dziękuję za informację napiszę;-) Nie żebym sama siebie chwaliła ale uważam że gdyby nie wizyta u fryzjera było by bardzo ciężko z domkiem dla małej wiadomo że kudłacze mają ciężko,przed wizytą u fryzjera ludzie ją omijali.

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie Pani doktor że zbieg musimy przełożyć wiec umówiłyśmy się na 15.01 na 07:30 nie zapominać o kciukach;-) Orientujecie się ciotki za ile będzie mogła jechać do domu po zabiegu bo domek najchętniej to by po nią tego samego dnia przyjechał;-)

Posted

Moje zazwyczaj szaleją już nazajutrz. Ostatnio Hopka bis miała sterylkę we środę, a już w piątek, w pełni formy pojechała do DS, który szwy zdjął we własnym zakresie po 10 dniach :)

Posted

Poker napisał(a):
Jeżeli będzie miała szwy rozpuszczalne, to myślę ,ze po 4 -5 dniach.
Niektóre nasze sunie już na drugą dobę szalały.

Mam nadzieję że Dorka też szybko dojdzie do siebie strasznie nie lubię tego typu zabiegów wszystkiego co związane z narkoza.

Posted

Elza22 napisał(a):
przelew od cioteczki Poker dotarł;-) Z Dorą dzisiaj szalałyśmy w zaspach nasza ostatnia niedziela...

no tak, w następną już będzie u siebie w stęsknionym DSie. Za to DT będzie tęsknił.

Posted

Witam wszystkich serdecznie i bardzo przepraszam za wypowiedz nie w temacie
[h=5]Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Oleśnicy (ok. 40km od Wrocławia) Pani jest już gotowa zabrać psiaka do siebie ale przed tym chciałabym aby ktoś na miejscu zobaczył ten domek. Niestety sama nie mam możliwości tego zrobić ;( Bardzo PROSZĘ O POMOC!! Czekam na jakąś dobrą duszę, dokładne informacje podam na priv[/h]pozdrawiam serdecznie :)

Posted

Poker napisał(a):
Dzisiaj chyba była czy też ma być sterylka Dorci.Trzymam kciuki za małą.

tak była o 7:30 Dorka zniosła ją bardzo dobrze już zjadła kolacje;-) Cioteczka Poker pamiętała a reszta cioteczek zapomniała o dziewczynce...

Posted

Elza22 napisał(a):
tak była o 7:30 Dorka zniosła ją bardzo dobrze już zjadła kolacje;-) Cioteczka Poker pamiętała a reszta cioteczek zapomniała o dziewczynce...

Nikt nie zapomniał tylko wiesz jakie mam urwanie głowy.Były telefony w sprawie Dory.
Ciesze się ,że jest dobrze.