Poker Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 wilczy zew napisał(a):Jak minie pierwsze zachłyśnięcie,to będzie im się to nie podobać. II tam , nie przesadzajcie.Mój Dolarek też kradnie buty i kapcie.Najczęściej zanosi na legowisko i stawia na baczność.Kładzie sie obok i czeka ,żeby po nie przyjść, a wtedy mało ogon z radości mu nie odpadnie ,że takiego psikusa zrobił. Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 SZUKAM DT LUB DS DLA PSIAKA. SPI NA KLATCE SCHODOWEJ. TOLERUJE INNE PSY I KOTY. PSIAK JEST SMUTNY;(;( Ludzie go przeganiają ..Pomocy Quote
Elza22 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Straszna bida ale nie mam jak pomóc.Jak chodzi o Dorkę to może przesadzam i panikuje ale martwię się o nią. Zwłaszcza że miała kiedyś dom. Została oddana ponieważ wszystko pogryzła, u mnie nic nie zniszczyła i była bardzo grzeczna jednak ja nie pozwalałam jej na wszystko. Wiedziała co wolno. Quote
Poker Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ale ona u tych ludzi prawie nigdy nie będzie sama. Poza tym poprzedni pies naniszczył im mnóstwo rzeczy i śmiali się z tego. Nie martw się na zapas. Quote
Elza22 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Poker napisał(a):Ale ona u tych ludzi prawie nigdy nie będzie sama. Poza tym poprzedni pies naniszczył im mnóstwo rzeczy i śmiali się z tego. Nie martw się na zapas. Teraz Pan również się z tego śmiał;-) Pewnie nie potrzebnie panikuje;-) Quote
mari23 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Elza22']Straszna bida ale nie mam jak pomóc.Jak chodzi o Dorkę to może przesadzam i panikuje ale martwię się o nią. Zwłaszcza że miała kiedyś dom. Została oddana ponieważ wszystko pogryzła, u mnie nic nie zniszczyła i była bardzo grzeczna jednak ja nie pozwalałam jej na wszystko. Wiedziała co wolno. http://www.dogomania.pl/forum/threads/230750-Tropik-z-Osi%C4%99cin-jest-szansa-na-lepsze-%C5%BCycie-potrzebne-deklaracje-jednorazowe?p=20419966#post20419966 Elza..... ta kudłaczka cudna pomocy potrzebuje..... Quote
Elza22 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239082-Mały-pies-i-duży-problem-z-DT Ta sunia ma przyjechać do mnie na tymczas Quote
Elza22 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Witamy :) trudno jej zrobić zdjęcie bo jest ciągle w ruchu ale udało mi się uchwycić ja kilka razy :) pies jest cudowny, inteligentny i naprawdę nie powtarzalny :) Ostatnie zdjęcie kilka dni po przyjeździe jeszcze z ubrankiem :) Pozdrawiam Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Uuuuuaaaaaa.... ale ma cieplutką i wytworną miejscówkę! W dodatku... z jasieczkiem :) Quote
Ladymonia0610 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Jeju ....jakie pięknego zdjęcia...Dorunia kochana Quote
Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ALe fajnie ma , mówiłam ,że będzie miała dobrze. Spanko świetne. Quote
Ziutka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Poker']ALe fajnie ma , mówiłam ,że będzie miała dobrze. Spanko świetne. A pewnie, że mówiłaś - Ty zawsze masz racje :loveu: :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Uuuuuaaaaaa.... jaki wiosenny look! :) Śliczna :) Quote
Poker Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Fajna, bardzo sie zmieniła. Szkoda ,że bardziej na sznupka jej nie obcięli. Quote
Recommended Posts