Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczy zew napisał(a):
Jak minie pierwsze zachłyśnięcie,to będzie im się to nie podobać.

II tam , nie przesadzajcie.Mój Dolarek też kradnie buty i kapcie.Najczęściej zanosi na legowisko i stawia na baczność.Kładzie sie obok i czeka ,żeby po nie przyjść, a wtedy mało ogon z radości mu nie odpadnie ,że takiego psikusa zrobił.

Posted

Straszna bida ale nie mam jak pomóc.Jak chodzi o Dorkę to może przesadzam i panikuje ale martwię się o nią. Zwłaszcza że miała kiedyś dom. Została oddana ponieważ wszystko pogryzła, u mnie nic nie zniszczyła i była bardzo grzeczna jednak ja nie pozwalałam jej na wszystko. Wiedziała co wolno.

Posted

Ale ona u tych ludzi prawie nigdy nie będzie sama.
Poza tym poprzedni pies naniszczył im mnóstwo rzeczy i śmiali się z tego. Nie martw się na zapas.

Posted

Poker napisał(a):
Ale ona u tych ludzi prawie nigdy nie będzie sama.
Poza tym poprzedni pies naniszczył im mnóstwo rzeczy i śmiali się z tego. Nie martw się na zapas.

Teraz Pan również się z tego śmiał;-) Pewnie nie potrzebnie panikuje;-)

Posted

[quote name='Elza22']Straszna bida ale nie mam jak pomóc.Jak chodzi o Dorkę to może przesadzam i panikuje ale martwię się o nią. Zwłaszcza że miała kiedyś dom. Została oddana ponieważ wszystko pogryzła, u mnie nic nie zniszczyła i była bardzo grzeczna jednak ja nie pozwalałam jej na wszystko. Wiedziała co wolno.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230750-Tropik-z-Osi%C4%99cin-jest-szansa-na-lepsze-%C5%BCycie-potrzebne-deklaracje-jednorazowe?p=20419966#post20419966

Elza..... ta kudłaczka cudna pomocy potrzebuje.....

Posted

Witamy :) trudno jej zrobić zdjęcie bo jest ciągle w ruchu ale udało mi się uchwycić ja kilka razy :) pies jest cudowny, inteligentny i naprawdę nie powtarzalny :)
Ostatnie zdjęcie kilka dni po przyjeździe jeszcze z ubrankiem :)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Poker']ALe fajnie ma , mówiłam ,że będzie miała dobrze. Spanko świetne.
A pewnie, że mówiłaś - Ty zawsze masz racje :loveu: :eviltong:

• 2 months later...