Poker Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Elza22']Super wieści:multi::multi::multi:Tak oczywiście wszystko się zgadza:-) Muszę skasować ogłoszenia Dory bo cały czas dzwonią chętni.[/QUOTE] NIE KASUJ !!!! Proponuj podobne psy, odsyłaj do malawaszki. Ja też mam 2 kandydatki. Quote
Elza22 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Poker']NIE KASUJ !!!! Proponuj podobne psy, odsyłaj do malawaszki. Ja też mam 2 kandydatki.[/QUOTE] j Wysłałam malaszwce numer do jednej konkretnej Pani z Łodzi która chciała nawet przyjechać po Dorę. Wszystkim innym odsyłałam sms-em stronę sznaucerów ale miałam kilka nie fajnych odpowiedz i odpuściłam. Quote
Elza22 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Poker']NIE KASUJ !!!! Proponuj podobne psy, odsyłaj do malawaszki. Ja też mam 2 kandydatki. Cioteczko Poker podeślij mi na maila te kandydatki [email protected] Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Tak, tak... nie trzeba kasować. Ja nie skasowałam ogłoszenia naszej Hopki i jej nieco większy klonik, który trafił do mnie awaryjnie w ubiegłą sobotę z przystanku autobusowego pojedzie do domku jeszcze przed świętami ;) Quote
Ladymonia0610 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Poker']dane gabinetu i cenę trzeba podać do skarpety sterylkowej. 150 zł już jest.Jak pisałam zrobię bazarek, jest jeszcze trochę czasu do sterylki. Na szczęście nie trzeba zbierać na transport, bo DS pojedzie po Dorcię. Ja bym na Ladymonię nie zważała.Młode, zakręcone ,zieloni w głowie.Na pewno kocha psy ,ale odpowiedzialność gdzieś po drodze zgubiła. Chce dobrze ,a wychodzi jej często jak wychodzi. Kiedyś dostanie po D.... solidnie, to się nauczy. A my mamy pomóc Dorci ,a ona niech się w nos ugryzie.[/QUOTE] A wiec tak: ladymonia dostała solidnie po dupie 3 lata temu. Ladymonia uczy się , pracuje i pomaga psiakom jak potrafi. Ladymonia ma zablokowany telefon komórkowy ponieważ ma zaległe rachunki do zapłaty . A wiesz dlaczego? To zobacz na rozliczenie Dory. A po drugie tylko Marinka zadzwoniła i się zapytała czy wszystko u mnie ok? Najlepiej zjechać człowieka z góry na dół. Nawet jak ledwo zyje. Quote
Poker Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nie będę dzwonić do Ciebie,nie mam takiej potrzeby. A nauczyć się w życiu jednak musisz jeszcze bardzo wiele. Nie tylko TY pracujesz, uczysz się i masz problemy. I ja Ciebie wcale nie zjechałam , raczej usprawiedliwiłam. Quote
Ladymonia0610 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Poker']Nie będę dzwonić do Ciebie,nie mam takiej potrzeby. A nauczyć się w życiu jednak musisz jeszcze bardzo wiele. Nie tylko TY pracujesz, uczysz się i masz problemy. I ja Ciebie wcale nie zjechałam , raczej usprawiedliwiłam.[/QUOTE] Całe życie człowiek się uczy. I jeszcze bardzo wiele nauki przede mną. Jestem w okropnym długach po Dorze i zastanawiam się co mogę zrobic.;( Ah. Przykro mi się zrobiło jak Elza stwierdziła ze watpi czy Dora była w hotelu. Oszustką nie jestem! Nie okradam psów.A nawet jeszcze dokładam do nich. Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Wiadomo jak to jest - na dogo już było tyle "afer", tyle psów jak "kukułcze jaja" podrzuconych i wtedy słuch o ich opiekunach nagle ginął na wieki... Trzeba po prostu antycypować takie podejrzenia i pojawić się choć na chwilę, napisać "zaczekajcie, wrócę jak tylko się ogarnę" i wystarczy. Niestety - jesteśmy tu całkiem anonimowe - jeśli nie zadbamy o własny wizerunek - nikt inny tego za nas nie zrobi. A z uczeniem się przez całe życie - masz absolutną rację. Mało tego, i tak potem człowiek głupi umiera ;) Quote
Ladymonia0610 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Nutusia']Wiadomo jak to jest - na dogo już było tyle "afer", tyle psów jak "kukułcze jaja" podrzuconych i wtedy słuch o ich opiekunach nagle ginął na wieki... Trzeba po prostu antycypować takie podejrzenia i pojawić się choć na chwilę, napisać "zaczekajcie, wrócę jak tylko się ogarnę" i wystarczy. Niestety - jesteśmy tu całkiem anonimowe - jeśli nie zadbamy o własny wizerunek - nikt inny tego za nas nie zrobi. A z uczeniem się przez całe życie - masz absolutną rację. Mało tego, i tak potem człowiek głupi umiera ;)[/QUOTE] Kochana wpakowałam Kase w Dore i bym uciekła?:D:D:D Hahah staram się jakos odzyskać część $. Zrobiłam bazarek dla spłatę długów.. Czy mam zrobić bazarek na sterylkę?Dla mnie problemu nie ma.. Ja sprzedaje cegiełki a do Elzy mogą wpłacać. Teraz już będę codziennie na dogo. Dużo zaległości się narobiło Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Trochę Elzę rozumiem - mi też kiedyś "radosna dogomaniaczka" przywiozła sukę na weekend (prosto ze sterylki aborcyjnej, którą wyprosiłam u naszych Doktorów - 2 dni przed porodem, jak się potem okazało). Przyszła niedziela wieczór - cisza jak makiem zasiał. Widocznie wyglądałam na taką, co w poniedziałek jednak nie wystawi psa za furtkę, wyjeżdżając do pracy ;) Żeby chociaż jedno pytanie o psa, pół ogłoszenia - nic! I jeszcze się obraziła, że subtelnie acz stanowczo wyraziłam swoje zdanie na temat takiego postępowania. Wtedy zresztą zrodził się pomysł Klubu Wytrwałych Baloniarek, bo to właśnie ja zostałam klasycznie zrobiona w balona :) Luna (dziś Igiełka) ma fantastyczny, kochający i dbający o nią domek i to jest najważniejsze. Natomiast jeśli gdziekolwiek na dogo zobaczę nick tej osoby - wieję gdzie pieprze rośnie... Quote
Ladymonia0610 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 A ja nie mogę $ pozbierać za bazarek -bo kogoś nie ma od listopada ;(. Rozumiem wszystko i jest mi głupio ale miałam problemy ktore musiałam rozwiązać...Moja sunia też się pochorowała ;( Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ladymonia0610']A ja nie mogę $ pozbierać za bazarek -bo kogoś nie ma od listopada ;(. Rozumiem wszystko i jest mi głupio ale miałam problemy ktore musiałam rozwiązać...Moja sunia też się pochorowała ;([/QUOTE] Monika, to rozlicz ten bazarek bez tej wpłaty ( jest nowy regulamin bazarków...jeśli tego nie zrobisz modzi zablokują Ci możliwość wystawiania bazarków). Napisz, że takiej wpłaty nie otrzymałaś a usera nie ma na dogo od tego i tego dnia Quote
Poker Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ladymonia, przecież Dora będzie miała opłaconą sterylkę. Tak , człowiek całe życie się uczy ,ale ten który jest bliżej jego końca na ogół ma większe doświadczenie. Quote
Elza22 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Całe życie człowiek się uczy. I jeszcze bardzo wiele nauki przede mną. Jestem w okropnym długach po Dorze i zastanawiam się co mogę zrobic.;( Ah. Przykro mi się zrobiło jak Elza stwierdziła ze watpi czy Dora była w hotelu. Oszustką nie jestem! Nie okradam psów.A nawet jeszcze dokładam do nich.[/QUOTE] Telefon mam wyłączony bo zostawiłam ładowarkę u rodziców.Nie dzwoń do mnie nie mamy już o czym rozmawiać wystarczająco długo czekałam na telefon. Zaraz na pw wyślę Ci mój adres żebyś mogła umowę wysłać. Mam nadzieję że wreszcie wyślesz mi adres do Pani która przywiozła Dorę żebym mogła smycz odesłać. O ten adres już zaraz będzie trzy tygodnie jak sie proszę. Jak chodzi o tą całą sytuacje to mam nauczkę na przyszłość żeby nie brać psa od kogoś z kim nawet wirtualnie nie miała wcześniej styczności. Na szczęście pojawiły się ciotki i we wszystkim pomogły za co jestem im bardzo wdzięczna bo gdyby nie tacy ludzie to pewnie byłby to mój ostatni tymczas. Quote
mari23 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Elza22']Telefon mam wyłączony bo zostawiłam ładowarkę u rodziców.Nie dzwoń do mnie nie mamy już o czym rozmawiać wystarczająco długo czekałam na telefon. Zaraz na pw wyślę Ci mój adres żebyś mogła umowę wysłać. Mam nadzieję że wreszcie wyślesz mi adres do Pani która przywiozła Dorę żebym mogła smycz odesłać. O ten adres już zaraz będzie trzy tygodnie jak sie proszę. Jak chodzi o tą całą sytuacje to mam nauczkę na przyszłość żeby nie brać psa od kogoś z kim nawet wirtualnie nie miała wcześniej styczności. Na szczęście pojawiły się ciotki i we wszystkim pomogły za co jestem im bardzo wdzięczna bo gdyby nie tacy ludzie to pewnie byłby to mój ostatni tymczas.[/QUOTE] Dorę wiozła Ulvhedinn, napisz do niej PW i sama Ci poda adres Quote
Poker Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ladymonia, tu jest takie forum ,że większość z nas dopłaca do psów i nie traktujemy tego jako coś nadzwyczajnego.Po to tu jesteśmy. Elza22, pomagaj nadal psom, robisz to dla niech ,a nie dla ludzi. Quote
Elza22 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mari23']Dorę wiozła Ulvhedinn, napisz do niej PW i sama Ci poda adres[/QUOTE] Dzięki już napisałam. Quote
Ladymonia0610 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Umowę wysyłam w piątek do Elzy. Quote
Javena Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Ladymonia0610']A ja nie mogę $ pozbierać za bazarek -bo kogoś nie ma od listopada ;(. Rozumiem wszystko i jest mi głupio ale miałam problemy ktore musiałam rozwiązać...Moja sunia też się pochorowała ;([/QUOTE] Ladymonia0610 ,wystarczyło wejsć na moment ,napisać ,że masz problemy ,nie możesz zadzwonić itd. Kazdy by zrozumiał .Tylko nie możemy zrozumieć ,że logowałas sie na dogo i nie zajrzałas. Wiesz,że jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy ,to jakoś staramy sie pomóc. Bazarki trzeba zakończyć ,bez względu na to ,czy ktoś wpłacił ,czy nie. To były chyba wirtuale,to nikomu nic nie wysyłałaś . Quote
Ladymonia0610 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Javena']Ladymonia0610 ,wystarczyło wejsć na moment ,napisać ,że masz problemy ,nie możesz zadzwonić itd. Kazdy by zrozumiał .Tylko nie możemy zrozumieć ,że logowałas sie na dogo i nie zajrzałas. Wiesz,że jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy ,to jakoś staramy sie pomóc. Bazarki trzeba zakończyć ,bez względu na to ,czy ktoś wpłacił ,czy nie. To były chyba wirtuale,to nikomu nic nie wysyłałaś .[/QUOTE] Już rozliczam bazarek . Quote
Ladymonia0610 Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Dostałam smsa z zapytaniem czy ogłoszenia z Dora są nadal aktualne....Niestety nie mogę odpisać ponieważ mam zablokowany telefon. Ale spróbuje odpisać zaraz z bramki z internetu. Napiszę ,że nie ale można polecić innego pieska. Quote
Ziutka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Martusia, co tam u DOrki słychać ? Wszystko ok u Was ? Quote
mestudio Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ziutka']Martusia, co tam u DOrki słychać ? Wszystko ok u Was ?[/QUOTE] Nie wierzę własnym oczom!!!! Co Ty tu kobieto robisz???? Podczytuję watek, ale muszę milczeć. Quote
Ziutka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mestudio']Nie wierzę własnym oczom!!!! Co Ty tu kobieto robisz???? Podczytuję watek, ale muszę milczeć.[/QUOTE] U Owczusia i Nuki też niedawno byłam, to nie widziałaś ? :eviltong: SPać nie mogę to sobie siedze ;) Numer do Iwonki zapisałaś ? :cool3: Quote
Elza22 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Ziutka']Martusia, co tam u DOrki słychać ? Wszystko ok u Was ?[/QUOTE] Chora jestem wiec tak średnio. Miałam Punie( dla nie wtajemniczonych to sunia która była u mnie na tymczasie przed Dorą) odwiedzić w weekend tak się już nastawiłam ze ją wyściskam a tu gorączka i plany musiałam przełożyć... Ziutka a jak Ty się czujesz? Quote
Recommended Posts