Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie sa najmadrzejrze, najwierniejsze, takie niby zwykłe/niezwykłe buraski. Mi mowia ludzie : boooosz , ty masz jakis fetysz do brzydkich psow. Ale co znaczy, ze brzydki?? Nie znam brzydkiego psa. Najwet ten najbardziej pospolity z wygladu, jest najczesciej nabardziej ulozonym, wiernym, madrym, cudnym psem:) Kundelki GÓRĄ!!!!!malenstwo musi znalezc dom, ktory ją doceni:)

Posted

Cioteczki, wracam do swiata żywych. Wczoraj w ciagu pół godz. dopadła mnie taka migrena jakiej nie miałam od kilku lat.
Myślałam ze zemdleje z bólu i osłabienia. Dzis już lepiej ale tak jakbym miała przyklejony plaster na skroni.
Mała w dalszym ciągu jest przerażona. Zasiusiała swoje posłanie, właściwie to popuściła ale nasiusiała na podłogę. Kiedy ją wyniosłam po południu na podwórko siedziała przyklejona do drzwi. Teraz było lepiej, troszkę pobiegała ale się nie załatwiła. Niedługo zrobię kolejną próbę. Myslę, ze jutro będzie lepiej. Bardzo się cieszyła kiedy wróciłam z pracy.
Mała wygląda jak piesek pustynny. Wielkie stojące uszy, długa jak jamnik. Własciwie to trudno ja opisać. jest wielorasowa!
Zaraz na pw przeslę nr konta.

Posted

Biegunka to całkiem normalny objaw stresu.. najwazniejsze, aby mała piła (można wodę Jej podawać strzykawką). Poza tym zmiana otoczenia i zmiana jedzenia rozregulowały Jej organizm.
Ale jak będziesz sie mocno martwić i niepokoić, to wybierzcie się do weta. Może to akurat nie jest stresowe..

Posted

Ja zyję. Głowa lepiej, choc migrena to diabeł, który wyskakuje kiedy mu się podoba.
Mała lepiej. Dziś biegała z moimi psami i zaprzyjaźniła się z Lili moją była tymczasowiczką, która jest u kuzynów za siatką. Nie wiem jednak czy się załatwiła. Kiedy rano z nia wyszłam była jeszcze zbyt zestresowana i pilnowała drzwi. Teraz zostawiłam je uchylone i bardzo się zdziwiłam kiedy kontenerek był pusty a mała na podwórku. To mała szczekaczka.Szczeka równo z moimi psami. :p Towarzystwo psów bardzo jej pomaga. Obserwuje je i nabiera pewności siebie. Ciekawe jaka będzie dzis kupa. Wczoraj wydaliła z jelit chyba wszystko.
Uwielbia być głaskana i przytulana:lol:

Posted

Auraa, strasznie biedna jesteś z tą migreną. Często Cię dopada?
Daj znać na PW gdzie miszkasz, może w weekend podrzucę Ci tą karmę, jak będę jechała na zachód. :evil_lol:

Posted

Imię, Myszka? Tak średnio mi pasuje. Nie mam pomysłu. Może Mini?. Były myszka Miki i Mini. Też chyba nie bardzo? Kto wymyśli?

Posted

Dopiero dzisiaj tu trafiłam, Boże jak ja dobrze znam te podłe tereny, wszystkie znajdy jakie zwoziłam z trasy to właśnie Wyszków, Ostrołęka, Pułtusk, Nasielsk itd. Moja mała Miszka tez jest z tego terenu. Te drogi są przerażające a bezdenna głupota ludzi których psy biegają samopas i rozmnażają się na potęgę, bezkresna. Przy trasie na Białystok w zimie biegają watahy zdziczałych psów w poszukiwaniu czegoś do zjedzenia a są już tak zdziczałe ,ze nie podchodzą nawet na kiełbaskę, Na widok człowieka uciekają jak najszybciej jak mogą ! I dlaczego do cholery mnie to nie dziwi?

Posted

[quote name='bela51']Niech ktos zrobi bazarek na nadanie imienia.
Bedzie przyjemne z pozytecznym.:lol:
( wybaczcie, ja nie potrafie, takiego bazarku nigdy nie robiłam )[/QUOTE]

Ja mogę się podjąć zrobienia takiego bazarku:) Co prawda też nigdy tego nie robiłam ale przecież kiedyś musi być ten pierwszy raz:lol: