Poker Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Wszystko świetnie tylko telefonów [SIZE=4][B]0[/B][/SIZE] Quote
Poker Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Był przed chwilą telefon.Dzwonił pan z Wrocławia twierdząc ,że ma niemalże identyczną sunię , nawet z białą koroną na główce.Wg opisu jego sunia jest mniejsza od Kredki. Chcą przyjechać z żoną i zobaczyć Kredkę. Ich sunię mają od 2 lat , wzięli ją z Kiełczowa i myślą ,że mogą być siostrami. Chcą dla swojej suni kumpelkę, bo niedawno umarła ich 12.letnia jamniczka z powodu ropomacicza. Ale Zuzi nie wysterylizowali, mają zamiar. Słychać ,że mają serce dla psów,ale serce nie pika mi zbyt pozytywnie. Może pozory mylą. Są dzieci prawie dorosłe 15 i 19 lat. Może na jutro się umówimy u nas. Quote
Energy Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Ano się okaże, trzymam kciuki:) Edited April 17, 2013 by Energy Quote
Bogusik Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Podczytuję wątek...i mocno trzymam kciuki,z ten jedyny i najlepszy domek dla KreDeczki! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Anula Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 To czekamy na wiadomości.Może fajny domek tylko rozmowa była byle jaka.Niekiedy tak jest.Rozumiem,że Zuzię mają wysterylizować,a kiedy? Szkoda jamnisi,może gdyby zareagowali natychmiast sunia by mogła jeszcze pożyć. Quote
pikola Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Tez bardzo Krolewnie kibicuje.:loveu: Wspaniale postepy Kreduchna poczynila.Serce sie raduje. Quote
togaa Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ciekawe też, jak wygląda ta Kredkowa siostra? Trzymam kciuki za dobre spotkanie ! Quote
Poker Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Dzięki za kciuki. Zobaczymy czy zadzwonią i przyjdą. [quote name='Patmol']i zrób zdjęcia tej Kredkowej siostry[/QUOTE] Dobry pomysł A Królewna jakby coś czuła , bo się tak od wczoraj przymila jak nigdy. Buziaczki ,zaczepianie łapkami do miziania. Jest coraz słodsza i serce mi ściska ,ze mam ją oddać, jak zwykle zresztą. Quote
NikaEla Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Kredka do domu!, następne psinki już czekają na twoje miejsce. Quote
Nutusia Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 O, taki głos rozsądku to ja rozumiem, Nikaragua ;) I już słyszę z oddali tętent konia, na którym książę przybędzie po królewnę :) Quote
Poker Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ja sama dobrze wiem ,że muszę ją oddać,ale to nie zmniejsza ściskania serca. Nie wiem czy to będzie ten domek. Na razie , brzydko mówiąc, nie napalam się. Quote
jaanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Trzymam kciuki za najlepszy piórnik dla Kredki :) . Wiadomo że musi być ekstra ( chyba zbyt często bywam na kieleckich bazarkach ;)) . Quote
Poker Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='jaanka']Trzymam kciuki za najlepszy piórnik dla Kredki :) . Wiadomo że musi być ekstra ( chyba zbyt często bywam na kieleckich bazarkach ;)) .[/QUOTE] super to wymyśliłaś.Można było dać takie humorystyczne ogłoszenie. Quote
Ewanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Też kciuki zaciskam, rozumiem, że państwo przyjdą ze swoją sunią (?) Piórnik dla Kredki - rewelacja :D Quote
Poker Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Na razie nie dzwonili, może im przeszła chęć na Kredkę. Quote
Poker Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 (edited) [quote name='Mattilu']Pokerku, wyraznie masz watpliwosci...[/QUOTE] Co do czego? Do domku nie miałam przekonania.Ale czasem pozory mylą. Co do oddania suni, to będzie ciężko ,ale wiem ,ze trzeba ją oddać. Edited April 18, 2013 by Poker Quote
Pink Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Nieraz rozmowy telefoniczne sie nie kleja, to i wrazenie jest takie sobie. No nic, co bedzie to bedzie ale fajnie bylo by jakby "siostre" miala. Quote
malagos Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 W sumie nic innego nie wymyślimy, jak spokojnie poczekać. na tel. od Kredkowej siostry. Jak nie, to od kogoś innego :) Quote
Recommended Posts