Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MonikaP napisał(a):
Jak to "nie spal"? Przecież ja i tak handluję psami - i to od dawna. A jak myślisz, dlaczego zabrałyśmy z Gonią Sułtana? Teraz nie możemy się pogodzić co do podziału zysków :diabloti: .
Naradzamy sie ile za niego wziąć:p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzę sobie na tę aukcję i widzę wyraźnie,że jest to aukcja charytatywna i że ma na celu znalezienie dobrego domu dla psa. Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe sformułowanie i być może zostało przeoczone w ferworze walki przez pracowników schroniska :roll: :cool3: .
Poza tym mają pretensje o posądzanie o bycie "sklepem z pieczywem" - z jednej strony ja wiem, że większość osób tam pracujących lubi psy i życzy im jak najlepiej, ale z drugiej - wiem, jakimi prawami rządzą się tam adopcje, które od pracowników szeregowych w ogóle nie zależą.

Nie róbcie z tego tragedii. Im więcej takich "kwiatków", tym lepiej.

Posted

Aha. Czyli jednak nasza fundacja i ja sama zostaliśmy w to wmieszani.
Ciekawe, jakie też nieprawdziwe informacje podane były w aukcji, poza tymi,że Kropka wyciąga łapki przez kraty.

Posted

Powiem tylko jedno i to delikatnie bo innaczej musiała bym wygwiazdkowac cały tekst - nóż się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego.
Mam nadzieję tylko że sprawa dobrze się zakończy i dla Naszej Ślicznotki i dla Was dziewczyny. Trzymam kciuki za pozytywne wyniki z tej historii

Posted

Do Hali i dziewczyn z Fundacji: jesteśmy z Wami....
o pani powiem tak: nieodpowiedzialna, mocno szurnięta i do tego konfidentka:angryy: Precz z takimi gooopimi babami:mad:
mam tylko nadzieję ze piesek który został przez Nią zabrany nie ucierpi na tym...........

Posted

oczywiście to moje ironiczne zapytanie odnośnie rzekomego strachu przed Kropeczką:loveu: w końcu strach ja mieć w domu jak ma się dzieci:shake:
ręce mi opadły.....

Posted

Kropka to czysty brytan. Zobaczcie jaki ma pysk ogromny, jedno klapniecie i po lwie....:crazyeye: co tam dziecko...eh ...ale w sumie miala chyba szczescie w tym nieszeczesciu
no to hopaj Kropusiu do domku gdzie kocha sie Kropeczki sarenkowe

Posted

MonikaP napisał(a):
Ciekawe, jakie też nieprawdziwe informacje podane były w aukcji, poza tymi,że Kropka wyciąga łapki przez kraty.

Niestety, ale informacje byly niepradziwe, bo myslalysmy ze Kropka to 7 letni chlopczyk imieniem Kropek... Dopiero zmienilam te informacje w Allegro po calej tej aferze, gdy sie dowiedzialam ze to jednak 12 letnia dziewczynka...

..ale to w niczym tej kobiety nie usprawiedliwia! :mad:

Posted

ehh taki drobiazg-wiek i plec kto by sie przejmowal...oni tez tam maja bajzel na kolkach-dzios twierdzili ze Michu jest brazawym 12sto letnim psem...przynajmniej wg nich takiego zaadoptowalam...coz...moze...daltonizm??;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Niestety, ale informacje byly niepradziwe, bo myslalysmy ze Kropka to 7 letni chlopczyk imieniem Kropek... Dopiero zmienilam te informacje w Allegro po calej tej aferze, gdy sie dowiedzialam ze to jednak 12 letnia dziewczynka...

..ale to w niczym tej kobiety nie usprawiedliwia! :mad:

No rozumiem, ale to w niczym nie zagraża nikomu, poza tym,że ktoś mógłby mieć do Was pretensje, że wystawiacie psy, których nie znacie. To nie jest tak, że wystawiłyście agresywnego pitbulla pisząc że jest łagodny i przytulasty, wprowadzając kogoś w błąd.
No dobrze, ale czy ta dziewczyna przed wizytą w schronisku dowiedziała się, na czym polegała Wasza pomyłka?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie jest też prawdą, że ta 12 letnia dziewczynka była przedwczoraj sterylizowana :mad: Tkwi bowiem nadal w swoim boksie, bez świeżych szwów. Nadal czeka. Monika zrobiła jej dziś nawet zdjęcia.

Posted

Pani Kasia dowiedziała się przed wizytą swoją w schronisku o płci psa i o wieku. Więc idąć tam, miała prawdziwe dane psa.

Posted

MonikaP napisał(a):
No rozumiem, ale to w niczym nie zagraża nikomu, poza tym,że ktoś mógłby mieć do Was pretensje, że wystawiacie psy, których nie znacie. To nie jest tak, że wystawiłyście agresywnego pitbulla pisząc że jest łagodny i przytulasty, wprowadzając kogoś w błąd.
No dobrze, ale czy ta dziewczyna przed wizytą w schronisku dowiedziała się, na czym polegała Wasza pomyłka?

Monika, masz racje.... Ja Ci tylko pisze dlaczego ta kobieta tak napisala...

Ja mysle ze ona (jak i rownez my) dowiedzialysmy sie o tej pomylce juz po jej wizycie w scrhonisku....

A tak swoja droga, ona ma do nas zal ze podalysmy nieprawdziwe informacje w Allegro...a w schronisku kierownik, ktorego tak broni, powiedzil jej ze Kropka dochodzi do siebie po sterylce, a przeciez juz ja dawno miala robiona...

Posted

[quote name='Hala']zaznaczam jeszcze raz!!

Ona wiedziała o płci i wieku psa przed wizytą w schronisku!!

A kiedy była wstawiana nowa aukcja na allegro z prawidłowymi danymi?

Posted

ponieważ ja chciałam się odczepić od tej kobiety...to dałam jej numer psa i numer do schroniska i ona sama tam zadzwoniła. I się tego dowiedziała. To od niej wiem to ile Kropa ma lat i że na 100% jest suczką. Oczywiscie pierwszy raz na płeć jej zwróciła mi uwagę Monika.

Posted

MonikaP napisał(a):
A kiedy była wstawiana nowa aukcja na allegro z prawidłowymi danymi?

W dniu kiedy aukcje odnowilam (bo tamta ona zamknela licytujac)...czyli wczoraj...