Hala Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 W poznańskim schronisku spotkałam pięknego pieska. Jest malenka, coś w stylu ratlerka. Taka mała, trzęsąca się bieda. Podeszła do kraty, która nie pozwalła nam na żadne głaskanie. Stała po "swojej stronie" i cichutko piszczała. Starałam się włożyć tam palce, ale ciężko było. Właszcza że inne psy też były spragnione piesczot i ciężko było faworyzować jednego. A ona stał cierpliwie i czekała. tak bardzo chciała..aby przyszła kolej na nią.. Patrzyła tymi mądrymi ślepkami na mnie i czekała... A ja zamiast dać jej jakąś pieszczotkę, musiałam odejść... Oto ona... nasz Kropka Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jaka ślicznota malutka! Kto szuka małego pieska? Przecież On jest taki piękny, że ktoś się musi w Nim zakochać !! :placz: :placz: Quote
asiak Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 pieknosci malenkie....napewno ktoś zauwarzy:loveu: i się zakocha.... Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No kto pokocha Kruszynkę?? Pięknooką Kruszynkę?? Takie Maleństwo kochane... Musimy znaleźć Mu domek !! Hoopaj do góry kochany !!!!!! :multi: :multi: Quote
agula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :placz: :placz: :placz: zobaczcie tą rozpacz w jago oczach:-( :-( Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jest przepiękny !:loveu: To zdjęcie też mnie rozbraja !:shake: :shake: Podbijajmy Maluszka ! Musi Go ktoś pokochać !!!!! Musi !!!!!!! Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Mały do góry! NIe masz imienia..ale co tam..dziewczyny coś wymyślą. :diabloti: Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kropek cudownie ! Rzeczywiście z Niego taki Kropek mały :lol: No to co?? Musimy dać z siebie wszystko, aby ktoś przygarnął Kropka ! Niech to będzie naszym mottem :razz: Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No kto sie zakocha w oczkach Kropka? Kto? :razz: :razz: Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Jak go pierwszy raz zobaczyłam...to piszczałam przy boksie razem z nim :placz: Jest taki cudny Quote
asiak Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czy te oczy mogą kłamać????? napewno nie:shake: smutne bo nikt nie mizia,tula i całuje:-( ........domku Przygarnij i pokochaj Kropka Quote
iwop Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hala no moge :0 tylko napisz mi jakis tekst i kontakt a zaraz robie :) Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Byłam dziś w schronisku. Poszłam do boksu małych psow. Przesiąknięte moczem ściany, podłoże również. Jeśli ktoś się spodziewa wzruszającego tekstu...wybaczcie. Staję przed boksem i patrzę na nie. Śmierdzi paskudnie. Patrzę wgłąb...w półmrok... Jest ... jest Kropek. Jak zwykle zastrachany. Boi się podejśc. Innne psy się łasiają, szczekają, a Kropek nic na to... Quote
Recommended Posts