Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W poznańskim schronisku spotkałam pięknego pieska. Jest malenka, coś w stylu ratlerka. Taka mała, trzęsąca się bieda. Podeszła do kraty, która nie pozwalła nam na żadne głaskanie. Stała po "swojej stronie" i cichutko piszczała. Starałam się włożyć tam palce, ale ciężko było. Właszcza że inne psy też były spragnione piesczot i ciężko było faworyzować jednego. A ona stał cierpliwie i czekała. tak bardzo chciała..aby przyszła kolej na nią.. Patrzyła tymi mądrymi ślepkami na mnie i czekała... A ja zamiast dać jej jakąś pieszczotkę, musiałam odejść...
Oto ona...

nasz Kropka

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropek cudownie ! Rzeczywiście z Niego taki Kropek mały :lol:

No to co?? Musimy dać z siebie wszystko, aby ktoś przygarnął Kropka !

Niech to będzie naszym mottem :razz:

Posted

Byłam dziś w schronisku. Poszłam do boksu małych psow. Przesiąknięte moczem ściany, podłoże również. Jeśli ktoś się spodziewa wzruszającego tekstu...wybaczcie. Staję przed boksem i patrzę na nie. Śmierdzi paskudnie. Patrzę wgłąb...w półmrok... Jest ... jest Kropek. Jak zwykle zastrachany. Boi się podejśc. Innne psy się łasiają, szczekają, a Kropek nic na to...