Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jej odpislam w mailu-1wszym jeszcze nie wiedzialam kim jest nie skojarzylam z hala, kropka i cala ta sprawa ze przy tak malych dzieciach jest to lekko niebezpieczne-branie psa ze schronu...oraz ze nikt jej nie odpowie czy pies przebywajacy w schronie jest lagodny do dzieci...wiec moze by sie zastanowila nad zabraniem pieska z DT-gdzie mieszka z malymi dziecmi...zaproponowalam ze przedstawie jej takie pieski...ale do tego nie doszlo...to byla moja odp na jej 1wszego maila, a te tu sa jej kolejnymi mailami do mnie...jak skojarzylam ja z Kropka to juz cicho nic wiecej nie pisalam:)

Posted

witam,
ręce opadają...:razz:
aż słów brak jak się czyta maile od tej odpowiedzialnej pani:angryy: (choć nie ukrywam że cisną się na usta takie, że......:angryy: )

Posted

Ale czy ta pani Katarzyna chce jeszcze Kropkę ? Nie mam czasu na przetrawienie treści jej wypowiedzi bo u mnie małpi gaj :lol: . Maluchy rozlażą mi sie po calym domu . A kolor kafli mam taki , że szczoszków nie widać:lol: . Jak nie karmię to myję podlogi :evil_lol: . Chyba mój synuś nauczy się w końcu kapcie zakładać:diabloti: .

Posted

Raczej jej nie zobaczę, bo idę w określonym celu, więc nie będę chodzić po schronisku - nie będzie na to czasu.
Sunia na pewno nie robi nic innego, niż robiła do tej pory - czyli siedzi w boksie. Wiecie, w takiej sytuacji możliwości opisywania jej samopoczucia są ograniczone ;-). Wczoraj ją wreszcie zobaczyłam, bo jakoś dotąd mi "umykała" - później wkleję tu zdjęcie, bo teraz piszę z innego komputera, na którym wczorajszych fotek nie ma.

I mam cichą nadzieję, że pani Katarzyna nie postanowi już jej wziąć.

Posted

tez mam taka nadzieje...a mail byl napisany do mnie jeszcze 'przed' ta cala afera...wiec Bianka spokojnie babka juz zaadoptowala psa i chyba nie jest az takim milosnikiem zwierzow zeby brac JESZCZE nastepnego??

Posted

Ło Matko!!! :huh:
Ja nie wiem, czy takie "kwiatuszki" muszą się pojawiać??? :-?
No cóż, biegaj Kropeczko na samą górę!!! Niech Cię jakaś dobra Duszyczka wreszcie wypatrzy...:loveu:

Posted

W związku ze zbliżającymi się świętami
Ślemy moc uśmiechów z uściskami
Święconka niech dobra będzie
By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie
Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni
Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni
Niech się w życiu dobrze Wam powodzi
Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi
Życie niech się Wam dobrze układa
Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!!
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

wszystkim dogomaniakom i podopiecznym:
zdrowych, spokojnych i radosnych świat Zmartwychwstania Pańskiego, bogatego zajączka oraz mokrego Dyngusa

życzy
Asia, Norka i Goofy

Posted

Kochana Kropeczko, nie spadaj. To nie ejst nasze ostatnie słowo!

Jak sie ma allegro Kropki?? Oraz inne ogłoszenia? Czy ktos coś wie?? :mad:

Posted

No właśnie...hehhehee ;)
A tu Święta już prawie...;) Biedne Psiny...:-( Nie wszystkie mogą być w szczęśliwym czasie, w szczęśliwym miejscu...:-( Achhh...:cool1:

Posted

Hala napisał(a):
Kochana Kropeczko, nie spadaj. To nie ejst nasze ostatnie słowo!

Jak sie ma allegro Kropki?? Oraz inne ogłoszenia? Czy ktos coś wie?? :mad:

Allegro Kropki ma sie dobrze...wciaz jeden obserwator... Narazie jest delikatny przestoj w ogladalnosciach wszystkich moich ogloszen (chyba przez Swieta)....po Swietach pewnie cos ruszy....

Posted

Hala napisał(a):
Oby ruszyło... :mad: Bo przestanę być miła. :cool3:

Halu, nasza Kochana...:loveu: Święta, zawsze czas miłości...:loveu:
Poczekajmy...będzie dobrze...;)