kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale predzej czy pozniej sama tu jakos trafi... Quote
MonikaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a):nie nie nie...nigdy w zyciu:) Ale ona pisze coś o podanych przez Ciebie wątkach... Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja jej odpislam w mailu-1wszym jeszcze nie wiedzialam kim jest nie skojarzylam z hala, kropka i cala ta sprawa ze przy tak malych dzieciach jest to lekko niebezpieczne-branie psa ze schronu...oraz ze nikt jej nie odpowie czy pies przebywajacy w schronie jest lagodny do dzieci...wiec moze by sie zastanowila nad zabraniem pieska z DT-gdzie mieszka z malymi dziecmi...zaproponowalam ze przedstawie jej takie pieski...ale do tego nie doszlo...to byla moja odp na jej 1wszego maila, a te tu sa jej kolejnymi mailami do mnie...jak skojarzylam ja z Kropka to juz cicho nic wiecej nie pisalam:) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wiec to byla tylko propozycja ale zadnych pieskow jej nie pokazalam...ani watkow...chyba w 2gim mailu napisala mi 1wsze inf o Kropce... Quote
MonikaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aha, rozumiem :-). No, ale jak widać ta korespondencja nie dała jej jednak do myślenia... Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Chyba się pogubilam :-o , Czy ta pani chce jeszcze do kompletu dobrać we wtorek po świętach naszą Kropkę :crazyeye: . Quote
asiak Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 witam, ręce opadają...:razz: aż słów brak jak się czyta maile od tej odpowiedzialnej pani:angryy: (choć nie ukrywam że cisną się na usta takie, że......:angryy: ) Quote
asiak Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a jak się czuje nasza krwiozercza bestyjka Kropeczka??;) Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czy ktoś tu jeszcze zagląda ? Co z kropeczką !!!!!!!! Quote
Hala Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ja to nie pójdę teraz do schroniska... :cool3: . Może MOnia coś nam powie o Kropce jak ją zobaczy... Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale czy ta pani Katarzyna chce jeszcze Kropkę ? Nie mam czasu na przetrawienie treści jej wypowiedzi bo u mnie małpi gaj :lol: . Maluchy rozlażą mi sie po calym domu . A kolor kafli mam taki , że szczoszków nie widać:lol: . Jak nie karmię to myję podlogi :evil_lol: . Chyba mój synuś nauczy się w końcu kapcie zakładać:diabloti: . Quote
MonikaP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Raczej jej nie zobaczę, bo idę w określonym celu, więc nie będę chodzić po schronisku - nie będzie na to czasu. Sunia na pewno nie robi nic innego, niż robiła do tej pory - czyli siedzi w boksie. Wiecie, w takiej sytuacji możliwości opisywania jej samopoczucia są ograniczone ;-). Wczoraj ją wreszcie zobaczyłam, bo jakoś dotąd mi "umykała" - później wkleję tu zdjęcie, bo teraz piszę z innego komputera, na którym wczorajszych fotek nie ma. I mam cichą nadzieję, że pani Katarzyna nie postanowi już jej wziąć. Quote
kaLOlina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 tez mam taka nadzieje...a mail byl napisany do mnie jeszcze 'przed' ta cala afera...wiec Bianka spokojnie babka juz zaadoptowala psa i chyba nie jest az takim milosnikiem zwierzow zeby brac JESZCZE nastepnego?? Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ło Matko!!! :huh: Ja nie wiem, czy takie "kwiatuszki" muszą się pojawiać??? :-? No cóż, biegaj Kropeczko na samą górę!!! Niech Cię jakaś dobra Duszyczka wreszcie wypatrzy...:loveu: Quote
Hala Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Troszkę szanowna pani przesadziła...................... Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W związku ze zbliżającymi się świętami Ślemy moc uśmiechów z uściskami Święconka niech dobra będzie By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni Niech się w życiu dobrze Wam powodzi Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi Życie niech się Wam dobrze układa Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
asiak Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wszystkim dogomaniakom i podopiecznym: zdrowych, spokojnych i radosnych świat Zmartwychwstania Pańskiego, bogatego zajączka oraz mokrego Dyngusa życzy Asia, Norka i Goofy Quote
Hala Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Kochana Kropeczko, nie spadaj. To nie ejst nasze ostatnie słowo! Jak sie ma allegro Kropki?? Oraz inne ogłoszenia? Czy ktos coś wie?? :mad: Quote
Hakita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No właśnie...hehhehee ;) A tu Święta już prawie...;) Biedne Psiny...:-( Nie wszystkie mogą być w szczęśliwym czasie, w szczęśliwym miejscu...:-( Achhh...:cool1: Quote
Sabina02 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hala napisał(a):Kochana Kropeczko, nie spadaj. To nie ejst nasze ostatnie słowo! Jak sie ma allegro Kropki?? Oraz inne ogłoszenia? Czy ktos coś wie?? :mad: Allegro Kropki ma sie dobrze...wciaz jeden obserwator... Narazie jest delikatny przestoj w ogladalnosciach wszystkich moich ogloszen (chyba przez Swieta)....po Swietach pewnie cos ruszy.... Quote
Hala Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Oby ruszyło... :mad: Bo przestanę być miła. :cool3: Quote
Hakita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hala napisał(a):Oby ruszyło... :mad: Bo przestanę być miła. :cool3: Halu, nasza Kochana...:loveu: Święta, zawsze czas miłości...:loveu: Poczekajmy...będzie dobrze...;) Quote
Recommended Posts