Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianca..teraz jest w pracy, jak wrócę do domu to pogadamy! Cudo wieści! Szeleczki dla szelmy kupię. :evil_lol:
Oby ją tylko wydali!
Bianca, a gdzie Ty mieszkasz co?

Posted

Czytałam już na wątku Pyzy. Ale wam się cioteczki ruszylo :evil_lol: . Ja mogę mieć dzisiaj przerwy na dogo , bo jadę rodzinę odwieść na lotnisko. Ale nadal aktualne. Jak już wszystko będzie dograne , to napiszcie komu dać namiary do mnie . Wyślę telefon i adres.:lol:

Posted

no wlasnie skad je wezme sprzet na 2psy...???? jestem splukana a Michu ze mnie znow wyciagnie-znow wet...dzisiaj....bankomat z debetu nie wyplaci ani grosza wiecej:( zadluzona juz u matki i Andego jestem...typowe jak dla mnie;) a jeszcze szelki i smycz oddalam dla szczeniaka Colli bo mial obrozke ktora mu wrastala w szyje...:( mam 1krotka smycz na zbyciu...ale nic wiecej...:( mam jeszcze 1kaganiec ale mysle ze bardziej na Pyze bedzie odpowiedni...na kropke nie mam nic:(

Posted

no wlasnie nie wiem...kaganiec na takiego maluszka?? watpie...ja mam w sprzeciena wydanie-jedna krotka smycz, i jeden kaganiec-na sredniego psa...glupia moze jestem ale reszte juz powydawalam...ale w czyms musze te zwierzaki ze schronu chyba zabrac...

Posted

Może dziewczyny coś do schronu swojego wezmą , a potem zabiorą. Taki brytan to nie musi mieć kagańca. W samochodzie też nie musi mieć . To jakieś 2 godziny jazdy . Ja tu coś wyszukam na spacery .

Posted

tylko ja nie mam tu nic na taka malude...:( obroza micha by z niej spadla...tym bardziej kolczatka...;) hehe caly sprzet mam na 20kilowe i wiecej psy...

oki cos sie zalatwi...zle nie bedzie...na 2obroze sie jeszcze wykosztuje...hmmm...

Posted

hehehe....tak czytam i czytam i cos mnie osiwecilo ze o mnie chodzi;) kropke ostatnio widzialam w schronie a przynajmniej tak mi sie wydaje...
kagaknca nie potrzeba wazna jest smycz i obroza no i dowod i oplata schorniskowa bo bez tego to rece powyrywaja :p

Posted

ha ha....tiaaaa zaledwie 100;) sprzet jakos sie rozwiazal-weszka wysle mi sparzet do Pyzy, ja Kropce dam smycz...a hala da obroze;) jesli nie to ja dam...tylko zeby ceny za psy w schronie byly w normie...bo nawet nie bede miala wylozyc wiecej;) a kropka juz tam za gwiazde robi;)

Posted

a kto bierze kropke w czwartek na noc ? moglby i pyze przechowac do pt zebym od razu oba psiaki zabrala w samochod z jednego miejsca? czy moge liczyc na dofinansowanie podrozy?