Tootiki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ło rany.. wciąż żadnych wieści... Halu!! Hop, hop!! :???: Quote
asiak Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Halu co się dzieje? Mam nadzieję ze się nie pochorowałaś....;) Napisz nam przoszę co z Kropeczką :loveu: Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Halu kochana, gdzie Ty jesteś??? :roll: Czy wszystko ok??? Quote
kaLOlina Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kropka nadal w schronie...pani chciala pieska ale jej go nie wydali...zaadoptowala jakiegos innego...a zrobila mega zamieszanie-pojechala do schronu-wleciala do biura i powiedziala-dzien dobry, przejechalam po Kropke...i byla zla ze nikt nie wie o jakiego psa chodzi...wiem tylko tyle... Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kaLOlina napisał(a):kropka nadal w schronie...pani chciala pieska ale jej go nie wydali...zaadoptowala jakiegos innego...a zrobila mega zamieszanie-pojechala do schronu-wleciala do biura i powiedziala-dzien dobry, przejechalam po Kropke...i byla zla ze nikt nie wie o jakiego psa chodzi...wiem tylko tyle... :placz: :placz: :placz: Jak to się stało...??? :placz: Dlaczego tak wyszło...??? :placz: Quote
Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ci ludzie sa nienormalni! Kobieta zalicytowala i pobiegla do schronu... a przeciez w ogloszeniu jest napisane to: "W sprawie adopcji Kropka prosimy o kontakt z Haliną tel. 692 594 000, e-mail: [email protected] Zanim zalicytujesz - zadzwoń lub napisz" Czy Ci ludzie wogole czytaja te ogloszenia??? Napisze do niej e-mail, zeby nie myslala ze ktos z niej wariatke zrobil... Quote
MonikaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przepraszam,że i tu się wtrącę. Skądinąd mogę przypuszczać, o jaką osobę chodzi. Dziękujcie Niebiosom, że stało się tak, jak się stało. Mnie tylko żal psa, którego wzięła. Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 MonikaP napisał(a):Przepraszam,że i tu się wtrącę. Skądinąd mogę przypuszczać, o jaką osobę chodzi. Dziękujcie Niebiosom, że stało się tak, jak się stało. Mnie tylko żal psa, którego wzięła. A jakiego pieska wzieła ta pani ? Coś z tą panią nie tak , że mamy się cieszyć? Quote
Hala Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Co?? Monika! Przecież nic nie mówiłaś, że wiesz o kogo chodzi!! Szlag by trafił to allegro! Ludzie ..było tak...ona do mnie zadzwoniła w czwartek o 23..ale to chyba już pisąłam.... I uparła się na Kropkę, bez względu na płeć. Bo jak pamiętacie, to dopiero Monika mi zwróciła uwagę, że to suczka. No ale ta pani...hmm...no wiecie..coś czasem serce podpowie człowiekowi... No i ja delikatnie zaczęłam się wycofywać. I starałam się ją delikatnie..zniechecić. Ale było za późno. Kobieta w kińcu powiedziała, że przyjedzie po Kropkę właśnie wczoraj. ona dobrze wiedziałą, że to ja robiłam zdjecia..i że ja maczałam palce w allegro a nie schronisko. Znała dobrze numer psa i boksu. I wczoraj jak ja byłam w schronisku, to ona do mnie zadzwoniła...z paniką w głosie.."oni mi nie chcą wydać Kropki!". Więc sobie wyobraźcie moje zaskoczenie. Musiałam jej wytłumaczyć, że pies w schronisku to poniekąd towar i ma numer a nie imię. Najgorsze jest to, że ona tam chyba zrobiła niezłą zadymę. Coś tam podobno szlała..że jak schronisko wystawia psy..to musi być zorientowane... I takie tam... Powiedziała im, że jachodzę po schronisku i robię zdjecia... i szukam właścicieli dla psów... Quote
Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kurcze, ja jest odpislalam tak: "Witam! Zalicytowala Pani na tego pieska. Slyszlalam ze Pani pojechala do schroniska go odebrac i nikt nie wiedzial o czym Pani mowi. Pragne Pania poinformowac ze ogloszenia sa wystawiane przez wolontariuszy, nie pracownikow schroniska, wiec oni mogli nic nie wiedziec. Kontakt podany w ogloszeniu takze jest kontaktem do wolontariuszki. Powinna byla Pani sie z nami umowic telefonicznie zanim Pani zalicytowala i pojechala do schroniska... W ogloszeniu wyraznie jest napisane "zanim zalicytujesz zadzwon"... Slyszalam ze wziela Pani innego pieska... Kozystajac z okazji pragne Pani podziekowac za podarowanie mu domu i milosci... Pozdrawiam Sabina Masiuk" Holecia! Moze nie powinnam byla do niej pisac i jeszcze bardziej mieszac...:shake: Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O jejku!!! Co tu się wydarzyło??? :shake: Moniko, o co chodzi z tą Panią??? Co z nią nie tak??? Jeżeli coś ta kobieta ma na sumieniu, to szczęście dla Kropki, ale nieszczęście dla Psiaka, którego zabrała...:shake: :-( Quote
MonikaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Na sumieniu ma niezwykle małe poczucie odpowiedzialności - tyle mogę powiedzieć. Chyba ze dwa lata temu wyadoptowała jej psa pani Wanda z Sycyna i bardzo szybko go odebrała. Tak się składa,że znam (a może to za duże słowo, ale miałam z nią kiedyś do czynienia) tę dziewczynę i mimo niewątpliwej miłości do zwierząt brak jej przede wszystkim umiaru (bo Kropka nie byłaby jej jedynym zwierzakiem) i racjonalnego spojrzenia na swoje możliwości ogarnięcia tego, co ją otacza. Wczoraj nie skojarzyłam, o kogo chodzi, dziś do mnie to dotarło. Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pozostaje nam w tej sytuacji wierzyć, że zabrany Psiak będzie miał wszystko, czego potrzebuje...:roll: Quote
Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A tak na inna note.... Czy mam wystawic Kropke na Allegro jeszcze raz??? Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To może i tytul zmienić , skoro już wiemy , że to Kropka :cool1: Quote
ice_t Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 doczytałam nareszcie do końca - ale się zamieszanie zrobiło z kropką. mam nadzieję że znajdzie się w końcu jakiś poważny domeczek Quote
malagos Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja też doczytałam, ale na pierwszej stronie nie otwieraja mi się zdjecia. czy Kropka to taki ratlerkowaty typek? :cool3: Quote
Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 malagos napisał(a):Ja też doczytałam, ale na pierwszej stronie nie otwieraja mi się zdjecia. czy Kropka to taki ratlerkowaty typek? :cool3: Tak, ratlerkowaty... Quote
Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dopiero co odnowilam Allegro, a Kropka juz ma obserwatora...:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 malagos napisał(a):Ja też doczytałam, ale na pierwszej stronie nie otwieraja mi się zdjecia. czy Kropka to taki ratlerkowaty typek? :cool3: Tak, Taki maluszek w typie ratlerka . Quote
malagos Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jesteście okropne, odpowiedź powinna brzmieć: "nie, malagos, Kropka wcale nie jest poboba do ratlerka, wrecz przeciwnie" czy coś w tym rodzaju :diabloti: ale dobrze, ze ma obserwatora na Allegro! :multi: Quote
Recommended Posts