Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
nadal cisza u Kropka...dziewczyna już nie odpisała.
Czy ktoś ma listę, gdzie Kropek ogłoszony?

Ja ogłosiłam Go na:
kupiepsa.pl
dwukropek.pl (Poznań)
gumtree.pl (Poznań)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie rozpaczać mi tutaj... :cool1:
Domek znajdzie się, ale Ciocie to jakieś optymistki chyba, bajek się naczytały i myślą, że domek w dwa dni znajdą...:cool1:
Ogłoszenia dawać, modlić się i czekać...:lol:

Posted

Ponieważ widzę, że sprawa domu dla Kropka zaczyna stawać się realna, chciałabym zapytać, czy wiecie, że Kropek to dziewczynka, a przynajmniej na to wskazuje czerwona zawieszka na jego szyi. Warto byłoby to zaznaczyć w ogłoszeniach.

Posted

MonikaP napisał(a):
Ponieważ widzę, że sprawa domu dla Kropka zaczyna stawać się realna, chciałabym zapytać, czy wiecie, że Kropek to dziewczynka, a przynajmniej na to wskazuje czerwona zawieszka na jego szyi. Warto byłoby to zaznaczyć w ogłoszeniach.
A ja jeszcze dodam, że sunia jest wysterylizowana.

Posted

po pierwsze, rozmawiałąm z MoniąP, która twierdzi że Kropek to wysterylizowana suczka. :razz: :diabloti: To sięnazywa moje wprawne oko... No i jestem przekonana ze pracownik mi mówił że to chłopak. No ale być może gdzieś ja popełniłam bład

Posted

Tego samego dnia co rozmawiałam z Moniką o godzinie 23 zadzwoniła do mnei pewna pani w sprawie Kropka. Zobaczyła go na allegro i bardzo go chce. Teraz i już. :cool3:

Posted

Powiedziałam jej, jaka sprawa z płcią Kropka (Kropki), jednak jej to nie zraziło. Postanowiłam więc aby na następny dzień jechać do schrobniska sprawdzić jeszce raz wszystko osbiście.