Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
Oby ruszyło... :mad: Bo przestanę być miła. :cool3:

Chyba sie ktos Ciebie przestraszyl, bo wlasnie Kropeczka uzyskala drugiego obserwatora! :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie tak myślę, że nie wiem co dalej robić z wątkiem Kropki. Bo pomyślcie...ja na jakiśprzynajmniej czas jestem na czarnej liście schroniska. Znają moje namiary i z pewnoscią kojarzą. Czyli nie powinnam siętam pokazywać. Wiedzą poza tym, że Kropka jest na allegro i że będziemy o nią walczyć. Czyli..są uczuleni na jej punkcie.
Sądzę również, że będą problemy w jej adopcji. Tak jak nie wydali tej...kobiecie...bo skłamali że włansie jest sterylizowana.
Czy macie jakieś pomysły? I czy jest sens prowadzenia dalej tego wątku?

Posted

Sens zawsze jest . Też tak się zastanawiam , co robić . Najlepszy byłby tymczas , skąd można by ją bylo spokojnie wyadoptować. Ktoś obcy by musial to zrobić , ale zorientowany w sytuacji i taki co nie da się zbyć.Niby chodzi sobie po schronie , ogląda i mówi - biore tego psa. Chyba wolno sobie wybierać co się chce? Macie kogoś takiego?

Posted

Nas to mało jest, ale można by chyba kogoś namówić... Bo Monia i Gonia to już odpadają. Karolina wzięła MIśka ... Mrówa..wzięła też psa...No nie wiem.nie wiem.. Poza tym , kropka to stary pies, więc ciezko będzie jej znaleźć domek. I pewnie każdy boi się wziąźć ją na tymczas. To zrozumiałe,,,

Posted

A tam sie boi . Dopiero wyadoptowałam starego , kulawego psa . Są ludzie którzy by ją wzieli . Muszą być :cool1: Skoro Sabina napisala , że jest 2 obserwtorów na Allegro :crazyeye:. Zawsze z domu latwiej bo można psa poznać lepiej i coś o nim więcej powiedzieć.

Posted

a jak muchę zamorduje albo inne robactwo to co? Nie liczy się na konto morderstw?? :diabloti:
To ja myslę, że może poszukamy DT?

Posted

Też myślę ,że tymczas by się przydal. Szkoda ,że ja tak daleko i jeszcze nie wiem na jak dlugo uziemiona szczylkami . :cool1: . Ale trzeba coś zrobić dla malutkiej . Wiem że z tymczasami krucho :shake: niestety .

Posted

Czy wiesz jak ALLEGRO Kropki , czy jest ktoś zainteresowany , czy ktoś dzwonil w teej sprawie , czy ma szanse na dom? . Doczytalam się , że przewozicie Pyze do wrocka . To moze Krope do mnie do wrocka na tymczas przy okazji ? :cool1: Ja już ta kombinuję , ale to Hala najlepiej zorientowana .

Posted

Wy tam sobie cioteczki kombinujcie i główkujcie :diabloti: a jak coś wymyślicie i będziecie wiozly Pyze do wrocka , to ja czekam na Kropke. Dom i jedzinko zapewniam , ale jeśli potrzebny wet to jakaś skarpeta by się przydala, Mam już 5 psów i 2 koty to na weta nie wydolę . Myślę , że w schronie powinni ją zaszczepić , odrobaczyć i odpchlić . Przynajmniej we wrocku tak robią więc te koszty odpadają . Narazie nic innego nie wymyślę . Tak kombinują , że z domu będzie ją łatwiej wyadoptować . Acha , skończył mi się zapas szelek i smyczy :cool3: .Roki prawie wszystkie zeżarł :evil_lol: . Tylko tyle mogę zaoferować .:cool1: