Sabina02 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hala napisał(a):Oby ruszyło... :mad: Bo przestanę być miła. :cool3: Chyba sie ktos Ciebie przestraszyl, bo wlasnie Kropeczka uzyskala drugiego obserwatora! :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wesolych swiat wszystkim!!! :) kropeczce tez Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='kaLOlina'] Króliczek to świąteczny zajączek , a Imbirek baranek? :diabloti: Quote
Tootiki Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kropeczko, życzę Ci ukochanego jedynego człowieka na zawsze!!!!!!!!!!! Quote
Hakita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kropeczka się przypomina...:cool3: A ja oczywiście teraz wiem, dlaczego pomyliłam wątki...:oops: i wpisy...;) Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Własnie tak myślę, że nie wiem co dalej robić z wątkiem Kropki. Bo pomyślcie...ja na jakiśprzynajmniej czas jestem na czarnej liście schroniska. Znają moje namiary i z pewnoscią kojarzą. Czyli nie powinnam siętam pokazywać. Wiedzą poza tym, że Kropka jest na allegro i że będziemy o nią walczyć. Czyli..są uczuleni na jej punkcie. Sądzę również, że będą problemy w jej adopcji. Tak jak nie wydali tej...kobiecie...bo skłamali że włansie jest sterylizowana. Czy macie jakieś pomysły? I czy jest sens prowadzenia dalej tego wątku? Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Sens zawsze jest . Też tak się zastanawiam , co robić . Najlepszy byłby tymczas , skąd można by ją bylo spokojnie wyadoptować. Ktoś obcy by musial to zrobić , ale zorientowany w sytuacji i taki co nie da się zbyć.Niby chodzi sobie po schronie , ogląda i mówi - biore tego psa. Chyba wolno sobie wybierać co się chce? Macie kogoś takiego? Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Nas to mało jest, ale można by chyba kogoś namówić... Bo Monia i Gonia to już odpadają. Karolina wzięła MIśka ... Mrówa..wzięła też psa...No nie wiem.nie wiem.. Poza tym , kropka to stary pies, więc ciezko będzie jej znaleźć domek. I pewnie każdy boi się wziąźć ją na tymczas. To zrozumiałe,,, Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A tam sie boi . Dopiero wyadoptowałam starego , kulawego psa . Są ludzie którzy by ją wzieli . Muszą być :cool1: Skoro Sabina napisala , że jest 2 obserwtorów na Allegro :crazyeye:. Zawsze z domu latwiej bo można psa poznać lepiej i coś o nim więcej powiedzieć. Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Gorzej, jak Kropka okaże się agresorem :diabloti: Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 a jak muchę zamorduje albo inne robactwo to co? Nie liczy się na konto morderstw?? :diabloti: To ja myslę, że może poszukamy DT? Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Też myślę ,że tymczas by się przydal. Szkoda ,że ja tak daleko i jeszcze nie wiem na jak dlugo uziemiona szczylkami . :cool1: . Ale trzeba coś zrobić dla malutkiej . Wiem że z tymczasami krucho :shake: niestety . Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ktoś tu zagląda? Cioteczki z Poznania . Co tak cicho:cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czy wiesz jak ALLEGRO Kropki , czy jest ktoś zainteresowany , czy ktoś dzwonil w teej sprawie , czy ma szanse na dom? . Doczytalam się , że przewozicie Pyze do wrocka . To moze Krope do mnie do wrocka na tymczas przy okazji ? :cool1: Ja już ta kombinuję , ale to Hala najlepiej zorientowana . Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Tak sobie pomyślałam :oops: Może to dla nie szansa. A co z ALLEGRO? Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wy tam sobie cioteczki kombinujcie i główkujcie :diabloti: a jak coś wymyślicie i będziecie wiozly Pyze do wrocka , to ja czekam na Kropke. Dom i jedzinko zapewniam , ale jeśli potrzebny wet to jakaś skarpeta by się przydala, Mam już 5 psów i 2 koty to na weta nie wydolę . Myślę , że w schronie powinni ją zaszczepić , odrobaczyć i odpchlić . Przynajmniej we wrocku tak robią więc te koszty odpadają . Narazie nic innego nie wymyślę . Tak kombinują , że z domu będzie ją łatwiej wyadoptować . Acha , skończył mi się zapas szelek i smyczy :cool3: .Roki prawie wszystkie zeżarł :evil_lol: . Tylko tyle mogę zaoferować .:cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zapomnialam o kagańcu :diabloti: :diabloti::diabloti: Czy jesteście pewne , że mojego dobka nie zagryzie?:crazyeye: Quote
Recommended Posts