Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy dnia następnego jechałam do schroniska, dosta;am znowu telefon. Kolejna pani, ytm razem z Wawy, chciaął zaadoptować Kropka. Również widziała allegro.
Co za rdosć...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dojechałam do schronu tuż przed 15, czyli już zamykali.
A Kropka nie ma !!

Nie wyszedł do mnie..albo go ktoś zaadoptował.

Nie znałam numeru psa, więc nic w biurze nie uzyskałam.
Teraz numer już mam (zobaczyłam na zdjeciach) i dziś zadzwonię.

Co Wy na to?

Posted

Nie wiem co jest grane... ale ta Pani, ktora zalicytowala na Kropke na Allegro jest z okolic Poznania. Czyzby pojechala po Kropeczke do schroniska??? Mam jej telefon jesli ktos chcialby sie dowiedziec. Napewno zadzwonic wypada, bo jak wspomnialam wczesniej, ona licytowala na Allegro i mamy prawo sie z nia skontaktowac.

Hala, czy dac Ci jej numer tel. zebys to sprawdzila???

Posted

Z tego co wiem, to Hala jest dziś w Obornikach i wróci chyba dość późno. Jak wróci na pewno da znać, czego się dowiedziała...
Mi jest strasznie smutno, ze Kropeczki nie ma i że właściwie nie wiadomo, co jest grane! I to akurat teraz!! :shake: :shake:
Dziś aż śnił mi się ten psiak kochany...
No ale może ktoś zobaczył malca na allegro, zakochał się w Kropuni i wszystko jest dobrze !~!:lol: :lol:

Posted

O Kropce nic się nie dowiedziałam dziś. Jedno jest pewne, ze pani która zalicytowała, nie ma psa, bo mnie bombarduje mailami i smsami.

czy ktoś z poznaniaków może jutro zadzonić miedzy 10 a 13 do schroniska i zapytać o psa (znaczyKropkę)??
Siedzi w boksie 10/1 i ma numer XNN 149

Posted

Jesli nikt z Was nie zadzwonił, to nie wiemy co z Kropkiem. Ja cąły dzień byłam poza domek, z telefonem, na którym kasy nie mam.