mrowa23 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ponawiam pytanie kto bierze kropke na noc z czwartku na pt i jak sprawa dofinansowania?lubie znac konkrety wczesniej zeby nie bylo nagle awari;) Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wiem, że barkuje okolo 100 zł na paliwo :shake: Jutro trochę wpłacę na Twoje konto :p Ale jak rozdzilić to na więcej osób, to będzie taniej :roll: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ja biorę na siebie..tak jak pisałam wcześniej..koszty wyciagnięcia Kropki ze schronu... oraz szelki dla niej..więcej nie mogę, po prostu nei mogę :shake: . No i na noc mogę ją zabrać. Tylko ja na 7 do pracy muszę. To o 6 z domu wychodzę. Nie wiem czy kogoś to urządza. Jeśli nie, to poszukamy innego noclegu. Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kropka ma szanse na DT-prosimy o pieniadze na paliwo !!!!!!! kazda suma sie liczy!!!!!! Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hala zmien tyt watku-ze kropka musi miec domek ale brakuje kasy na transoprt...moze sie uzbiera...???? Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Wstawiłam ponownie zdjecie Kropki na pierwszą stronę. Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 rzeczywiscie kropka z niej:loveu: ale ma brudne nogi..:evil_lol: mrówa23 a o której ty chcesz odebrac psiaki w poznaniu? moze zdązyłabyś od hali zabrac kropke przed 6.00 rano? wtedy przynajmniej nocleg pyzy i kropki byłby z głowy... ech nieproste to wszystko... Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Już jestem . Hala ty jej szelek nie kupuj - szkoda kasy . Jakąś obróżkę może znajdę coby na nią pasowala . Jak mój dobek rosl to kilka różnych rozmiarów mi zostalo . coś pokombinuję :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dostalam taki oto e-mail z Allegro... Ktora cioteczka chcialaby sie skontaktowac z ta osoba? Podam e-mail na PM... "Witam Czy ta psinka faktycznie ma 12 lat? Wygląda na młodszą ,widać że jest maleñka.Wiem oczywiście że psiaki są różnej wielkości.Prosiłbym też o jakieś bliższe info o jej charakterze o ile to możliwe.Jakie są wymagania w stosunku do kandydata na jej właściciela? Pozdrawiam" Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To pytanie do Hali . Ja już w desperacji zgodzilam się wziąść ją na tymczas. A skąd jest ta osoba co pisala? Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 o 6 rano...ekhm czyli 5:30 u hali matko... no dobra...postaram sie zwlec...a mialobyc tak pieknie i mialam sie wyspac o wy ciotki:mad: kawe mi wisicie :diabloti: hala poprosze o twoj adres na pm i instrukcie jak dojechac:razz: Quote
quasimodo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ile brakuje jeszcze grosików na transport? Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Mrówa...ile brakuje kasy na paliwo? Bo tu grzecznie pytają. Bianka...ale jakoś musimy Kropę zapakować..znaczy coś jej na szyję załozyć... Dobrze, może być obroża. A co do charakteru Kropki...skąd ja mam to wiedzieć? Jak ona za kratami siedzi. Zawsze do mnie przychodzi się miziać i jest miła. Jak inny pies nam przeszkadza, to Kropa potrafi fuknąć...ale niegroźnie. Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czyli charakter typowo kropkowaty :evil_lol: Jamnikowo - ratlerkowy . Hala , czy Sabina napisała skąd ten Pan jest , co się Kropką interesuje? Ja też po kilku dniach tymczasu dopiero będę mogła coś powiedzieć o jej charakterze . Jak się zadomowi i pokarze prawdziwe oblicze. Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Heheheh...a wtedy ją szybko oddasz...:diabloti: Sabina nic nie mówiła skad ta pani... Czekamy na wieści od Sabinki! Quote
Yona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 I tak trzeba szczerze odpowiadać potencjalnym chętnym....że za kilka dni będzie wiadomo jaka ta Dwukropka jest, bo jest taka zapsiona i zakocona Cioteczka BIANKA, co ją na tymczas bierze...i niedługo wszyyyystko o psinie będzie wiedziała:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie mam pojecia skad on jest... wysylam PM do Hali... Hala, moze napsz to co wiesz, i powiedz ze Kropka jedzie na DT i za kilka dni bedzie wiadomo troche wiecej o jej charakterze.... Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sabina02 napisał(a):Nie mam pojecia skad on jest... wysylam e-mail do Hali... Hala, moze napsz to co wiesz, i powiedz ze Kropka jedzie na DT i za kilka dni bedzie wiadomo troche wiecej o jej charakterze.... Super. Pan się namyśli i może zdecyduje :cool3: Gorzej będzie jak pan jest z Poznania :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 BIANKA1... a Ty gdzie mieszkasz, bo zapomnialam...:oops: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 fajnie..fajnie...tylko gdzie ten e-mail? Quote
anula1959 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Na czyje konto wpłacić grosik na benzin? Chętnie się dołożę , byle tylko Kropcia była szczęśliwa;) Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Anula..poczekaj na Mrówę... Ona będzie psa wiozła i ona powie ile brakuje. Ja nie mogę się w tej kwestii wypowiadać. Ale bardzo Ci dziękuję za cheć pomocy. To wiele dla nas znaczy, to i dla Kropki. Quote
Recommended Posts