Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że barkuje okolo 100 zł na paliwo :shake:

Jutro trochę wpłacę na Twoje konto :p

Ale jak rozdzilić to na więcej osób, to będzie taniej :roll:

Posted

ja biorę na siebie..tak jak pisałam wcześniej..koszty wyciagnięcia Kropki ze schronu... oraz szelki dla niej..więcej nie mogę, po prostu nei mogę :shake: . No i na noc mogę ją zabrać. Tylko ja na 7 do pracy muszę. To o 6 z domu wychodzę. Nie wiem czy kogoś to urządza. Jeśli nie, to poszukamy innego noclegu.

Posted

rzeczywiscie kropka z niej:loveu:

ale ma brudne nogi..:evil_lol:

mrówa23 a o której ty chcesz odebrac psiaki w poznaniu?
moze zdązyłabyś od hali zabrac kropke przed 6.00 rano?
wtedy przynajmniej nocleg pyzy i kropki byłby z głowy...

ech nieproste to wszystko...

Posted

Już jestem . Hala ty jej szelek nie kupuj - szkoda kasy . Jakąś obróżkę może znajdę coby na nią pasowala . Jak mój dobek rosl to kilka różnych rozmiarów mi zostalo . coś pokombinuję :evil_lol:

Posted

Dostalam taki oto e-mail z Allegro... Ktora cioteczka chcialaby sie skontaktowac z ta osoba? Podam e-mail na PM...

"Witam
Czy ta psinka faktycznie ma 12 lat? Wygląda na młodszą ,widać że jest maleñka.Wiem oczywiście że psiaki są różnej wielkości.Prosiłbym też o jakieś bliższe info o jej charakterze o ile to możliwe.Jakie są wymagania w stosunku do kandydata na jej właściciela?
Pozdrawiam"

Posted

o 6 rano...ekhm czyli 5:30 u hali matko... no dobra...postaram sie zwlec...a mialobyc tak pieknie i mialam sie wyspac o wy ciotki:mad: kawe mi wisicie :diabloti: hala poprosze o twoj adres na pm i instrukcie jak dojechac:razz:

Posted

Mrówa...ile brakuje kasy na paliwo? Bo tu grzecznie pytają.
Bianka...ale jakoś musimy Kropę zapakować..znaczy coś jej na szyję załozyć... Dobrze, może być obroża.
A co do charakteru Kropki...skąd ja mam to wiedzieć? Jak ona za kratami siedzi. Zawsze do mnie przychodzi się miziać i jest miła. Jak inny pies nam przeszkadza, to Kropa potrafi fuknąć...ale niegroźnie.

Posted

Czyli charakter typowo kropkowaty :evil_lol: Jamnikowo - ratlerkowy . Hala , czy Sabina napisała skąd ten Pan jest , co się Kropką interesuje? Ja też po kilku dniach tymczasu dopiero będę mogła coś powiedzieć o jej charakterze . Jak się zadomowi i pokarze prawdziwe oblicze.

Posted

I tak trzeba szczerze odpowiadać potencjalnym chętnym....że za kilka dni będzie wiadomo jaka ta Dwukropka jest, bo jest taka zapsiona i zakocona Cioteczka BIANKA, co ją na tymczas bierze...i niedługo wszyyyystko o psinie będzie wiedziała:evil_lol:

Posted

Nie mam pojecia skad on jest... wysylam PM do Hali...

Hala, moze napsz to co wiesz, i powiedz ze Kropka jedzie na DT i za kilka dni bedzie wiadomo troche wiecej o jej charakterze....

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie mam pojecia skad on jest... wysylam e-mail do Hali...

Hala, moze napsz to co wiesz, i powiedz ze Kropka jedzie na DT i za kilka dni bedzie wiadomo troche wiecej o jej charakterze....

Super. Pan się namyśli i może zdecyduje :cool3: Gorzej będzie jak pan jest z Poznania :evil_lol:

Posted

Anula..poczekaj na Mrówę...
Ona będzie psa wiozła i ona powie ile brakuje. Ja nie mogę się w tej kwestii wypowiadać. Ale bardzo Ci dziękuję za cheć pomocy. To wiele dla nas znaczy, to i dla Kropki.