Malgoska Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Ewu napisze adres na PW (WYCZYŚĆ SKRZYNKĘ!:)), wysyłaj fanty:) jakby ktoś jeszcze dorzucał fanty na bazarek to piszcie PW bo mogę nie zauważyć Cieszę się, że powoli dt sie klaruje, teraz trzymać kciuki za diagnostykę!![/QUOTE] Justynka ja mam te Twoje fanty - nie wystawiałam ich jeszcze na olkuszaki, czekają....może zrobić z tego też na maluszka? Quote
Avaloth Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Wydarzenie na facebooku Sandra założyła 17 września, nie wiem ile dni wcześniej był wypadek, przypuszczam, że tydzień od tamtego czasu już może być. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avaloth']Wydarzenie na facebooku Sandra założyła 17 września, nie wiem ile dni wcześniej był wypadek, przypuszczam, że tydzień od tamtego czasu już może być.[/QUOTE] Oj to długo strasznie :( oby nie było za długo :( Sandra dziś konieczna wizyta . Quote
maniusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Piesek jest w dziewieciolach wies za krakowem ok 15km za miechowem. dzis jade po niego z mama moja pani weterynarz napewno pozwoli mi splacic leczenie w pozniejszym terminie moi rodzice pewnie sie dolorza ale napewno nie dadza rady sfinansowac calego leczenia. justynka mam nadzieje ze uda sie przywiesc go do niedzieli do ciebie ja nie mam ani prawa jazdy ani samochodu wiec bardzo kiepsko. odbiore tez jego karte i zdjecie retgenowskie od pani weterynarz ze slomnik bede na bierzaco informowac. Mam sie troche denerwuje bo twierdzi ze nikt mu nie pomorze i bedziemy zmuszone go uspac ale ja jej na to nie pozwole widze ze jest duzy odzew i mam nadzieje ze ktos sie znajdzie ba zastepstwo od 22 za justynke podaje swoj nr telefonu w razie jak bym dlugo nie odpisywala 510981465 Quote
masza44 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego. Śliczności małe, całe życie przed nim, oby się udało odzyskać władze w łapkach. Będę obserwować wątek, może chociaż finansowo pomogę. Quote
maniusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Musimy cos zorganizowac bo moja mama jest na mnie troche zla o to wszystko. Oczywiscie ze zaprowadze go do wererynarza ale mam nadzieje ze ktos mnie wspomoze finansowo bo sam nie dam rady a mama sie odciela od sprawy. rozmawialam z justynka jestem z nia w kontakcie obecnie szukamy transportu Quote
wojtuś Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='maniusia']Piesek jest w dziewieciolach wies za krakowem ok 15km za miechowem. dzis jade po niego z mama moja pani weterynarz napewno pozwoli mi splacic leczenie w pozniejszym terminie moi rodzice pewnie sie dolorza ale napewno nie dadza rady sfinansowac calego leczenia. justynka mam nadzieje ze uda sie przywiesc go do niedzieli do ciebie ja nie mam ani prawa jazdy ani samochodu wiec bardzo kiepsko. odbiore tez jego karte i zdjecie retgenowskie od pani weterynarz ze slomnik bede na bierzaco informowac. Mam sie troche denerwuje bo twierdzi ze nikt mu nie pomorze i bedziemy zmuszone go uspac ale ja jej na to nie pozwole widze ze jest duzy odzew i mam nadzieje ze ktos sie znajdzie ba zastepstwo od 22 za justynke podaje swoj nr telefonu w razie jak bym dlugo nie odpisywala 510981465[/QUOTE] Odbierz Sandro dokumenty jakie ma szczeniak - książeczkę zdrowia, kartę i zdjęcie RTG z gabinetu w Słomnikach (tam był leczony i miał robione zdjęcie?) Przywieź z mamą malucha do Krakowa:) A czy w Krakowie będzie miał robione RTG? - zresztą zadzwonię do Ciebie ja mam tel. w avatarku 504-236-465 Quote
faith35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 maniusia, Ty i mama nie zostaniecie z tym same, jak dogomaniacy obiecują, że pomogą, to pomogą :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='maniusia']Piesek jest w dziewieciolach wies za krakowem ok 15km za miechowem. dzis jade po niego z mama moja pani weterynarz napewno pozwoli mi splacic leczenie w pozniejszym terminie moi rodzice pewnie sie dolorza ale napewno nie dadza rady sfinansowac calego leczenia. justynka mam nadzieje ze uda sie przywiesc go do niedzieli do ciebie ja nie mam ani prawa jazdy ani samochodu wiec bardzo kiepsko. odbiore tez jego karte i zdjecie retgenowskie od pani weterynarz ze slomnik bede na bierzaco informowac. Mam sie troche denerwuje bo twierdzi ze nikt mu nie pomorze i bedziemy zmuszone go uspac ale ja jej na to nie pozwole widze ze jest duzy odzew i mam nadzieje ze ktos sie znajdzie ba zastepstwo od 22 za justynke podaje swoj nr telefonu w razie jak bym dlugo nie odpisywala 510981465[/QUOTE] [quote name='maniusia']Musimy cos zorganizowac bo moja mama jest na mnie troche zla o to wszystko. Oczywiscie ze zaprowadze go do wererynarza ale mam nadzieje ze ktos mnie wspomoze finansowo bo sam nie dam rady a mama sie odciela od sprawy. rozmawialam z justynka jestem z nia w kontakcie obecnie szukamy transportu[/QUOTE] O to niestety nie od mojej strony Krakowa . Więc z wetem nie pomogę . Sandra to nie pierwszy przypadek na dogo że nie zostawia się kogoś samego z kłopotami finansowymi . Dziewczyny już organizują bazarki na pewno nie zostaniesz z tym sama . Pamiętaj tylko żeby poprosić weta o paragon, fakturę, nawet kartka z imieniem psiaka i kwota do zapłacenia podbita przez weta i wstaw zdjęcie tego tutaj . Na bazarkach jest wymóg rozliczenia kwoty więc żeby ktoś kto robi bazarek nie miał potem kłopotów . Transport do Tychów zaoferowała już Ewa o ile mnie pamięć nie myli , tylko że koleją ,ale w weekend maluch mógłby już jechać . Najważniejsze to przywieźć go do Krakowa i do weta z nim iść . [quote name='wojtuś']Odbierz Sandro dokumenty jakie ma szczeniak - książeczkę zdrowia, kartę i zdjęcie RTG z gabinetu w Słomnikach (tam był leczony i miał robione zdjęcie?) Przywieź z mamą malucha do Krakowa[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] A czy w Krakowie będzie miał robione RTG? - zresztą zadzwonię do Ciebie ja mam tel. w avatarku 504-236-465[/QUOTE] Wojtuś dobry wujaszku , jak już Ty się tym zajmujesz to będzie dobrze :) Quote
faith35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ja mogę jedynie wystawić bazarek, jak będzie taka potrzeba, tylko bym prosiła fotki i opisy rzeczy na maila :) [email][email protected][/email] Niestety, przesyłką się nie zajmę, tak, jak już pisałam, moja PP nie pozwala mi wysyłać paczek... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 W niedzielę ma jechać z Krakowa do Katowic sunia z tego wątku, może wspólnie udałoby się jakoś transport zorganizować ... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223647-Schronisko-na-tzw-KONCU-SWIATA-masa-psow-bezskutecznie-czekajacych-na-pomoc?p=19701917#post19701917[/url] Quote
maniusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Odbieram go dzis ide do weterynarza na majora jutro o 11 idziemy z wojtkiem na bialopradnicka na rtg jedna z pan zasugerowal mi podanie nr konta mojej mamy na drobne wplaty. oczywiscie po wizycie biore fakture i wstawiam fotki tutaj zeby wszyscy widzieli Quote
faith35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='maniusia']Odbieram go dzis ide do weterynarza na majora jutro o 11 idziemy z wojtkiem na bialopradnicka na rtg jedna z pan zasugerowal mi podanie nr konta mojej mamy na drobne wplaty. oczywiscie po wizycie biore fakture i wstawiam fotki tutaj zeby wszyscy widzieli[/QUOTE] mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno na pomoc dla Rubika... Quote
Felka z Bagien Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Witam Serdecznie wszystkich, Mam w domu dwie suczki wyciągnięte z paraliżu.Służę radą i doświadczeniem.Trzeba działać szybko.Trzymam kciuki. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='maniusia']Odbieram go dzis ide do weterynarza na majora jutro o 11 idziemy z wojtkiem na bialopradnicka na rtg jedna z pan zasugerowal mi podanie nr konta mojej mamy na drobne wplaty. oczywiscie po wizycie biore fakture i wstawiam fotki tutaj zeby wszyscy widzieli[/QUOTE] Ale konta prywatnej osoby do zbiórki pieniędzy publicznie nie udostępniaj, tylko jak Cię ktoś poprosi na pw . Zbiórek nie można robić na prywatne konto :( Chyba że znajdzie się jakaś fundacja która udostępniła by maluchowi konto . Quote
Justa i zwierzaki Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Jeśli czucie bólu głębokiego jest zachowane to są duze szanse , tak jak było z Eustachym , mam na poniedziałek transport do mojego weta .... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Jeśli czucie bólu głębokiego jest zachowane to są duze szanse , tak jak było z Eustachym , mam na poniedziałek transport do mojego weta ....[/QUOTE] Oby się udało ... Justa :loveu: Quote
wojtuś Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='maniusia']Odbieram go dzis ide do weterynarza na majora jutro o 11 idziemy z wojtkiem na bialopradnicka na rtg jedna z pan zasugerowal mi podanie nr konta mojej mamy na drobne wplaty. oczywiscie po wizycie biore fakture i wstawiam fotki tutaj zeby wszyscy widzieli[/QUOTE] Tak tak, dziś po szkole po 13.00 Sandra jedzie z mamą po Rubika, weźmie też papiery malucha z gabinetu ze Słomnik, później do gabinetu "Nasze Zwierzaki" na Majora. Panie Dr obejrzą malucha, mogą zrobić USG - na RTG cyfrowy pojedziemy jutro k. południa do gab. Amicus na Białoprądnicką. Quote
Avaloth Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Ja też bazar zrobię, jakoś do końca weekendu na pewno, mam fanty swoje i Tepes, gdyby ktoś z Krakowa chciał jeszcze jakieś fanty podarować (wysłać mi zdjęcia i opis, a potem jakoś byśmy się umówili na odbiór) proszę o PW albo maila ([email protected]) [quote name='Felka z Bagien']Witam Serdecznie wszystkich, Mam w domu dwie suczki wyciągnięte z paraliżu.Służę radą i doświadczeniem.Trzeba działać szybko.Trzymam kciuki.[/QUOTE] Super, że Pani jest, jak tylko będziemy mieć jakieś wyniki Pani rady na pewno będą na wagę złota ;) Quote
faith35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Poproszę zaraz kogoś o banerek dla malucha :) Quote
Justyna Lipicka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Malgosia jak wysłałam te fanty na olkuszaki to niech już tak zostanie:) wystawie z tych od cioteczki Ewu i poszukam jeszcze u siebie;) Quote
socurek Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Zapisuję sobie wątek... Finansowo niestety nie mogę pomóc póki co :( Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Czekam na wieści niecierpliwie . Oby wet powiedział coś optymistycznego ... Trzymaj się maluchu ... Quote
AniaB Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 no jest taki plan z przewiezieniem suni milki z krk do katowic w niedziele.. Nie wiem jeszcze kto pojedzie - jesli ja to moge malego do tychow zawiezc.. Ewentualnie w poniedzialek rano, tylko ze ktos musialby go ode mnie odebrac z samego rana, bo ja jade do pracy - pracuje kolo fiata na Oswiecimskiej, ale moge podjechac pod browar w razie czego.. Quote
Recommended Posts