Anula Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='ocelot']Piękna jest ta Kajunia. Tak bardzo ładna jest i przy tym ma fajny charakter.Taka spokojna,układna,jednym słowem cudna. Quote
docha Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 http://www.empikfoto.pl/albumy61/341951/1536171/previews/55927085_img_0052.jpg?1348685352 http://www.empikfoto.pl/albumy61/341951/1536171/previews/55927123_img_0040.jpg?1348685519 ślicznotka, dzisiaj troszkę weselsza. Quote
Onaa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Znowu miałam tel. w sprawie Kaji. Czy moge prosić o skrót info: wiek wielkość w kłebie/waga sterylizacja ? chyba tak zachowanie do ludzi: do dzieci: do innych psów: suczek: kotów: inne uwagi dzięki :). Quote
Anula Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Dogo07']Znowu miałam tel. w sprawie Kaji. Czy moge prosić o skrót info: wiek wielkość w kłebie/waga sterylizacja ? chyba tak zachowanie do ludzi: do dzieci: do innych psów: suczek: kotów: inne uwagi dzięki :). wiek - 4 lata w kłębie - 45cm ; waga 14kg sterylizacja - 22.05.12 ;czip ;wszystkie możliwe szczepienia zachowanie: do ludzi i dzieci - okey ;do psów -nawet wskazany samiec,chociaż niekoniecznie ;do kotków nie sprawdzona ale gdyby dorosły kot przebywał w domu sądzę,że by nie zrobiła mu krzywdy,chociaż nie mogę gwarantować na 100%,ponieważ Kaja nie miała styczności z kotkiem.Kaja przebywa na posesji w domku jednorodzinnym i obszczekuje wszystko co się rusza za płotem.Natomiast poza posesją jest aniołem,nie startuje do psiaków ani ludzi,chodzi przy nodze,nie ciągnie na smyczy,bardzo pilnuje się człowieka,nie boi się samochodów.Cudownie zachowuje się w samochodzie,u weterynarza.lubi czesanie i głaskanie.Ogólnie jest to spokojny pies,bardzo karny,nie niszczy w domu,zachowuje 100% czystość.Nie umie bawić się psimi zabawkami,wręcz boi się ich. To taki opis na szybko Kai.Jeszcze zaznaczę,że Kaja po ostatniej nieudanej adopcji potrzebuje bardzo ciepłego domu i warunkami zbliżonymi do moich. Jeżeli dzwoniący by mieli ochotę po mailować ze mną to podaję mail: [email protected] Quote
Anula Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Poker']Co słychać u Kajeczki ?[/QUOTE] Dzisiaj mieliśmy dzień pogawędkowy z gośćmi.Psiaki się trochę denerwowały,że nie były na spacerze aż dopiero wieczorem.U nas była przepiękna pogoda,planowaliśmy pojechać do lasu,no ale plany spaliły na panewce. Ogólnie Kaja czuje się dobrze,jedynie tylko wczoraj kulała na łapkę,ponieważ ma przeciętą poduszkę.Prawdopodobnie to się stało na łące.Przemywam jej łapkę często bo opatrunek ściąga.Dzisiaj już jest lepiej z łapką.Kai nie mogę przekonać do pluszaków,piłeczek.Miki targa wszystko w swoim pysiu i prosi o rzucanie,tarmoszenie a Kaję to w ogóle nie interesuje,nawet mam wrażenie,że nie chce się nawet patrzeć jak my się bawimy,odchodzi do swojego legowiska,nawet jak ją zawołam to przyjdzie ale zaraz idzie z powrotem.Wygląda na to,że Kaja miała bardzo ubogie dzieciństwo. Quote
rodzice Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A co z zainteresowanym domkiem z Wrocławia ? Quote
Anula Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='rodzice']A co z zainteresowanym domkiem z Wrocławia ?[/QUOTE] Na to pytanie trudno mi odpowiedzieć.Nie mam żadnych zapytań o Kajunię. Quote
Poker Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A ogłoszenia są? Nasz Pokerek też nigdy nie umiał się bawić zabawkami. Quote
ocelot Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Zapytania o kaję były w czasie jej rekonwalescencji. Trzy, w tym jedno bardzo fajne. Prosiłam o ponowny telefon za kilka dni. I właściwie czekam na niego. Quote
Anula Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Poker']A ogłoszenia są? Nasz Pokerek też nigdy nie umiał się bawić zabawkami. Ogłoszenia wykupiłam na początku sierpnia.Jeszcze muszę sprawdzić.ale jest Kaja też ogłaszana na FB przez Dogo07. Pokerek nie umie bawić się zabaweczkami? A to mnie zaskoczyłaś! [quote name='ocelot']Zapytania o kaję były w czasie jej rekonwalescencji. Trzy, w tym jedno bardzo fajne. Prosiłam o ponowny telefon za kilka dni. I właściwie czekam na niego. Ja miałam jeden maila od Pani,która chciała dać dom Kajuni.Podesłałam jej wątek,po tym stwierdziła,że Kaja nigdzie nie będzie miała lepiej jak u mnie i zrezygnowała z adopcji. Kajunia - nasz puszek-okruszek! Quote
b-b Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Śliczności kochane :D Czochraczki dla niej zostawiam :D I trzymam kciuki za wspaniały ! domek:) Quote
Poker Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ślicznota nad ślicznotami. A ja na ogół nie daję namiarów na wątki. Chyba ,ze po adopcji jak nabiorę zaufania do DS . Pokerek nie umie sie bawić, trafił do nas jak miał 8-10 lat.Natomiast Dolarek bawi sie bardzo chętnie. Morduje pluszaki, biega za piłką, przynosi kapcie . Quote
edyseja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kajunia jest cudna, uwielbiam takie łapusie-podusie. :) Lepiej nie posyłać linka do wątku bo ktoś może się zniechęcić przeczytawszy o nieudanej adopcji. Ale prawdą jest, że b. trudno będzie znaleźć równie troskliwy i ciepły dom jaki Kaja ma u Anuli i jej TŻ-ta. Quote
Onaa Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Do mnie dzwonią co jakiś czas tel. o Kajke :). Bo na alegratce jest podany mój numer. Ale ostatnia pani stwierdziła że ma kotka i jednak poszuka innego pieska. Quote
Anula Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Dogo07']Do mnie dzwonią co jakiś czas tel. o Kajke :). Bo na alegratce jest podany mój numer. Ale ostatnia pani stwierdziła że ma kotka i jednak poszuka innego pieska. A nie masz nic przeciwko temu,że jest na Ciebie podany telefon? Ja w zamawianych ogłoszeniach podałam Ani. I tak sobie odpoczywam! Oj! chyba ktoś chce na mnie napaść. No i nie pomyliłam się. Nie dam się! Quote
Anula Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Naprawdę nie dam się! Edited October 2, 2012 by Anula Quote
Anula Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 No ale cóż muszę przymrużyć oko na jego zaloty - nie mam lekko. No i zwyciężyłam jestem górą! Quote
Onaa Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Nie mam nic przeciwko, tylko na początku sie dziwiłam dlaczego ktoś w sprawie Kaji do mnie dzwoni :). A to było jeszcze chyba jak Kaja była w schronisku, i taka jedna dziewczyna z fb zrobiła jej alegratke no i to tylko to jedno ogłoszenie jest na mnie. Ale teraz już wiem i mam info o Kaji więc nie ma problemu. A Kajunia śliczna :). Quote
docha Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 piękne zapasy :) i Mikuś powalony na łopatki http://www.empikfoto.pl/albumy61/341951/1536171/previews/56194393_img_0062.jpg?1349182891 Quote
Bogusik Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Piękne zdjęcia,na których właśnie teraz widać,że Kajeczka już wraca do zdrowia!Jeszcze nie dawno,o igraszkach z Mikim nie bylo nawet mowy.A teraz...sam miód na serce!:smile: Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Dwa walczące na śmierć i życie lwy. :mad: Trzeba to gdzieś zgłosić, walki psów w Polsce są zabronione :eviltong: Quote
Recommended Posts