Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']Dwa walczące na śmierć i życie lwy. :mad: Trzeba to gdzieś zgłosić, walki psów w Polsce są zabronione :eviltong:[/QUOTE]

masz rację !

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zagląda , zagląda do ślicznoty. Pięknie jej w tych dłuższych kudełkach. Ja Dolarka jeszcze przystrzygłam ,że by zdążył na zimę zarosnąć.

Posted

Jak zawsze piękne zdjęcia i przepiękna Kajeczka!Jaka ona jest teraz wesoła!Pięknie bawi się z Mikuniem i przy tym widać w niej tyle radości.A ostatnie fotki to dopiero niespodzianka!:multi:Tak myślę,że ona bardzo naśladuje we wszystkim Mikusia /szczekadełko-nauka od M./ i może tymi zabaweczkami też ją w jakiś sposób zainteresował?Psia rywalizacja, ale w dobrym tego słowa znaczeniu...:smile:

Posted

To co zaobserwowałam to Kaja złapała piłeczkę w zęby i chciała się droczyć z Mikim tj.bawić.Pobiegła z nią na ogród i ganiała, a Miki za nią i taka była zabawa.Cieszę się bardzo,że przekonała się do piłeczki,ponieważ przedtem ją zabawki nie interesowały a wręcz przeciwnie bała się ich.Przynajmniej teraz będzie miała jakieś zajęcie bo przecież nudziła się,zaczepiała mnie wciąż łapą abym ją głaskała i zajmowała się.Niekiedy pies musi sobie wypełnić czas bo w pewnym sensie życie psa jest monotonne.Na razie ta piłeczka szmaciana wchodzi w grę zobaczymy co będzie dalej.Miki uwielbia wszelkiego rodzaju pluszaki i piłeczki ale z dermy,gumowych nie rusza.
A 10.10.minie trzy miesiące jak Kajunia jest u nas!

Posted

Miki,to jest wyjątkowo "zabawkowy" chłopak!A jak jakąś piłeczkę wyniesie na ogród i zostawi,to wieczorem, nagle zrywa się i pędzi do ogrodu.Po chwili przybiega z piłką w paszczy,z merdającym ogonkiem i taki szczęśliwy!To jest ciekawe,że po długim czasie potrafi sobie przypomnieć o niej i jeszcze do tego wie gdzie ją zostawił!Mam nadzieję,że nikt mnie nie "zjedzie" za te kilka zdań o Mikim,tym bardziej,że jest on w tej chwili towarzyszem Kaii.Anula,jak będziesz mogła,to zrób zdjęcie Mikiego z piłeczką 3-w -1...tzn.jak można spać, pilnować swojego skarbu i jednocześnie mieć miękką podusio-podpurkę?!

Posted

[quote name='Poker']A ogłoszenia już idą?
Selekcję potencjalnych domków trzeba będzie wyjątkowo ostro przeprowadzić.[/QUOTE]
Na razie zamówiłam jeszcze nie idą.
No,selekcja musi być jeżeli ktokolwiek będzie chciał zaadoptować Kajunię.Dla mnie osobiście Kajunia jest wspaniała,wyjątkowa,bardzo się do niej przywiązaliśmy a ona do nas.Nie wiem jak to będzie,jeszcze o tym nie myślę.

[quote name='Bogusik']Miki,to jest wyjątkowo "zabawkowy" chłopak!A jak jakąś piłeczkę wyniesie na ogród i zostawi,to wieczorem, nagle zrywa się i pędzi do ogrodu.Po chwili przybiega z piłką w paszczy,z merdającym ogonkiem i taki szczęśliwy!To jest ciekawe,że po długim czasie potrafi sobie przypomnieć o niej i jeszcze do tego wie gdzie ją zostawił!Mam nadzieję,że nikt mnie nie "zjedzie" za te kilka zdań o Mikim,tym bardziej,że jest on w tej chwili towarzyszem Kaii.Anula,jak będziesz mogła,to zrób zdjęcie Mikiego z piłeczką 3-w -1...tzn.jak można spać, pilnować swojego skarbu i jednocześnie mieć miękką podusio-podpurkę?![/QUOTE]
No tak Mikuś ma fajny charakter no i fakt kocha zabaweczki.Jak będzie taka okazja to spróbuję uchwycić go śpiącego,trzymającego w ząbkach piłeczkę.

Posted

Zaglądam do ślicznej dziewczyny...ależ ona jest obfocona :lol:
U mojej suni też najzwyklejsza szmacianka wywołała największe zainteresowanie
i jest najbardziej ulubioną zabawką. Wszystkie gumowe piłeczki są be

Posted

[quote name='b-b']Co tam i malutkiej ślychać?:)
Ano jakoś żyjemy.Teraz pogoda się popsuła a więc więcej przebywamy w domku.Kaja coraz bardziej jest weselsza i roześmiana,więcej bawi się pluszakami.Wydaje mi się,że to są początki,potrzeba więcej czasu aby nasza niunia rozkręciła się na maksa i bawiła wszystkimi zabaweczkami.
W taką niespecjalną pogodę Kajunia sobie leży na poduszeczce-odpoczywa,a wnuczęta oczywiście też chciały być obfocone:

Posted

No ja się nie dziwię, że też chciały mieć zdjęcie. Z tak śliczną sunią też bym chciała mieć :)
Dobrze, że mała czuje się już coraz lepiej :)

Posted

Tak Kajunia się czuje zdecydowanie lepiej.Jest wesołym bardzo towarzyskim psem.TZ jak chodzi na spacerki to zawsze zdaje relacje,nie o Mikusiu tylko o Kajuni w tym typie: a wiesz Kajunia......................................................... i praktycznie nie ma końca,oczywiście to są same superlatywy.To jest naprawdę wspaniały,cudowny psiak.

Posted

ocelot napisał(a):
To chyba szukamy dla Kajki kogoś kto ją na nowo ogłosi?

Aniu ja wykupiłam ogłoszenia u CatAngel w zeszłym tygodniu ale jeszcze nie zrobiła.Napiszę do niej zapytanie.Gdyby zrobiła to by przyszły linki do aktywacji.Podejrzewam,że Kaja ma jakieś jeszcze ogłoszenia,które lecą na dolnośląskie i może dlatego się wstrzymała,muszę skontaktować się z Gosią.