Gemini666 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kasia pytają się o ciebie na forum ślubnym :) i zrób klarze jakaś fotkę :) Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A oto i salonowa Adka w swoim kaciku !!! nudne to ich gadanie Adka w calej okazalosci Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Gemini666 napisał(a):kasia pytają się o ciebie na forum ślubnym :) i zrób klarze jakaś fotkę :) ok - zajrze tam jutro ;) odkad pracuje nie ma na nic czasu....musze sie poprostu przestawic !!!! Isabel - nie pozwolila sobie sciagnac szwow - trzeba bylo ja lekko uspic...teraz sie myje :) Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 popatrzcie tylko na ta zaspana morduche :eviltong::eviltong::eviltong: A oto i ja - Adka z przodu !!! A za chwilke - sesja z głaskania ;) no chyba, ze poczekacie do jutro bo troche chce mi sie spac :shake: Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 monita napisał(a):Ale olbrzym ;) no jest co głaskac :evil_lol::evil_lol: Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Bomba :loveu: http://lh4.google.pl/kasiekwach/R3QRmaLmTLI/AAAAAAAAG_o/HiU6XLv0tas/DSC02088.JPG?imgmax=512 Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :lol::lol:no to jeszcze kilka fotek :) a taki mam usmiech jak mnie pan glaszcze :lol::lol::lol: tylko popatrzcie w te oczy !!! jest mnie duzo to i dwie osoby sie mna podziela :loveu::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 po nosie tez trzeba podrapac :) i po łebku tez :) popatrzcie jaka mina :D:D:D Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 zostalo jeszcze kilka to wrzucam juz wszystkie jeszcze ze trzy osoby moglyby glaskac.....miejsca by wystarczylo :D:D:D a to moje ulubione fotki chwila zadumy: moje piekne oczka a to na koniec - idzcie juz spac :lol::lol::lol: (Ada przylapana na goracym uczynku, ziewajaca przy gosciach !!!!) Quote
Isabel Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ależ z niej kawał psa! I taka śliczna, puchata, jeszcze jej baryłeczki na szyi brakuje;) Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 no masz racje Isabel....tylko jej pan narzeka ze dosc malo sie rusza :( ale teraz gdy jest tak zimno wogole nie chce wychodzic na pole - widac, ze byla wychowywana w domu !!! no i jak jest w domku to wogole nie przeszkadza, jak przyjechalismy to lezala sobie spokojnie w kuchni i przygladala sie co robi jej pani, ale nie prosila o jedzenie, nie piszczala, zeby jej cos dac gdy jedlismy obiad !!!! JEST KOCHANA !!!!!!!!!! Quote
wtatara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 jaka ona ogromna, chyba bardzo dużo przytyła. Piękne ma futro.Dbają tutaj o mnie Quote
Isabel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Najserdeczniejsze życzenia szczęśliwego, spokojnego, pomyślnego pod każdym względem Nowego 2008 Roku! Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ile zdjęć :crazyeye: :multi: Suuper, bo można ją podziwiać w całej okazałości i ze wszystkich stron ;) Wszystkiego dobrego, dużo radości, zdrówka i miłości :loveu: Quote
t_kasiek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 monita napisał(a):Ile zdjęć :crazyeye: :multi: Suuper, bo można ją podziwiać w całej okazałości i ze wszystkich stron ;) Wszystkiego dobrego, dużo radości, zdrówka i miłości :loveu: dziekujemy za życzonka....a Adke - no umyslnie wkleilam tyle fotek, zebyscie mogly ocenic ja z kazdej strony :D:D:D Quote
wtatara Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 cześć Adka , chętnie oglądnęlibyśmy nowe fotki Quote
Recommended Posts