Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
a co to za choróbsko

to taki pasożyt. Adka prawdopodobnie już go miała jak sie znalazła w schronisku bo było bardzo dużo larw :( leczenie polega na powtarzaniu serii tabletek lub zastrzyków na odrobaczenie i badaniach....miejmy nadzieje, że uda się całkowicie psineczkę wyleczyć :D

Posted

Włosogłowka to pasozyt żyjący w jelitach, jest wielkości do 5 cm, który czepia się śluzówki. Jest bardzo trudno go wyleczyć. Gdy została zabrana ze schroniska miała cały czas biegunki- najpierw ze powodem stres, potem zap. uszu bo miała, potem błąd żywieniowy a stan zapalny jelit powodowały te robaki, w stolcu była nawet krew. Adka będzie juz 2 miesiące jak jest leczona i dopiero teraz lepiej , jednak cały czas dieta- ryż i kurczak

Posted

black_sheep napisał(a):
To które zdjecie chcecie mieć w bannerku? Całuski dla Aduni:)

Moge prosić o adres e-mailowy.Druga sprawa to może coś znajdę- ciuszki na bazarek Dla Miśtka ale nie umiem tego zrobić. Kasia po pierwsze jeszcze nie umie a po drugie w tej chwili nie ma czasu

Posted

Przeczytałam "od deski do deski" - i cóż ja mogę więcej napisać - Aduś, bądź szczęśliwa tak jak wszystkie psy, które były lub są u mnie (zwłaszcza, te, których już nie ma).

Wszystkiego najlepszego życzę Adzie i jej opiekunom.

Posted

t kasiek, jutro mam chwile to zrobię, nie lubie tak odkładać, bo się denerwuje jak mam coś odłożone na później. Powiedzcie tylko która fota, nie musicie wysyłać na mail
To czekamy na te foteczki!

Posted

black_sheep napisał(a):
t kasiek, jutro mam chwile to zrobię, nie lubie tak odkładać, bo się denerwuje jak mam coś odłożone na później. Powiedzcie tylko która fota, nie musicie wysyłać na mail
To czekamy na te foteczki!

przepraszam....juz siadam z mama i odpisujemy :)

Posted

zdjęcia z wczorajszej wizyty :)

przywitanie

jestem piękna i mam piękny ogródek, trawkę, zaczynają kwitnąć drzewka - życie jest piękne:loveu:

ja tutaj pilnuje !!

Posted

pilnuję, pilnuję, ale w domku tez uwielbiam siedzieć :)
jak mam ochotę to wychodzę przez balkonik na ogród

gadają i gadają....znudziło mnie to.....'

zajmę się więc toaleta moich łapek - przecież muszę byc zawsze piękna:loveu:

Posted

Kasia uwielbia mnie przytulać....i ja też to kocham:multi:

niestety każda wizyta się kiedyś kończy :( - już odjeżdzają....ale wiem, że niedługo znowu przyjadą

PS. chciałam tylko dodać, że wczoraj Adka dostała piękną czerwoną miseczkę

Posted

Widać, że Adka czuje się już na 100% pełnoprawnym domownikiem.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie " gadają i gadają...znudziło mnie to...", ma tutaj taką słodką minkę.

Posted

[quote name='black_sheep']Tak, mam nadzieję, że bannerek się spodoba...:oops:

:multi::multi::multi: ale pięknie :) nawet ja się załapałam :oops:
Dziękuje :)

Posted

ooooooooooooooo nie nie ja jaetem bernardomaniaczka i sam urk jak najbardziej pociaga
te oczy kudełki
warusie
cudo

słów brak zeby te psiaki opisac
zabieram sie i zabrac sie nie moge musze tego mojego pięknisia sobie fotke wkleic .......a jest piekny .......choc bez papierków ......niestety o jego zycie stoczylismy walkę :placz: morze łez ......ale jest ...ma dysplazje jest po operacji ale nikomu to nie przeszkadza ........jest piekny najpiekniejszy i rozpuszczony
dla nas aniołeczek niezdara ciucima a dla obcych .......zabójca agresja ....
itd
koncze bo moge was zanudzić

Posted

tak się cieszę że Adka się podoba . my też ją uwielbiamy. Choć ma 7 lat ale to nie jest ważne. Ważne to że ją zabraliśmy z schroniska taką nieszczęśliwą, że ma dom, że ją kochamy.
Czekam na zdjęcia Twojego Psiaka - gdzie szukać

Posted

t_kasiek napisał(a):
pilnuję, pilnuję, ale w domku tez uwielbiam siedzieć :)
jak mam ochotę to wychodzę przez balkonik na ogród

gadają i gadają....znudziło mnie to.....'

zajmę się więc toaleta moich łapek - przecież muszę byc zawsze piękna:loveu:

Jaka ona piękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Sama bym się do niej przytuliła, ech... Misiak słodki i szczęśliwy :multi:
Cioteczki, podarowałyście jej RAJ!!! Kochane jesteście.