Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='faith35']gdyby ktoś chciał go wspomóc nawet najdrobniejszą wpłatą, oto konto:
[B]Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych Bernardyn:
Bank PKO SA: 18 1240 3288 1111 0010 2985 8304 z dopiskiem „Szaman”[/B]

[/QUOTE]
Na ten numer konta przelałam właśnie 20 zł.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, po mojej długiej nieobecności chciałabym Wam bardzo podziękować za podnoszenie wątku .Dziękuje w imieniu psiaków za wszelkie wpłaty. Wszystkie osoby które są chętne dać DT proszę o kontakt z Agnieszką numer tel w pierwszym poście. Z tego co wiem od ostatniej akcji więcej psów nie zostało uratowanych,dlatego pilnie potrzebujemy waszej pomocy!! Potrzebne osoby do ogłaszania psów które czekają na DS i dzięki temu zwolnią się miejsca dla innych, a może ktoś zechce wykupić pakiet ogłoszeń ?

Potrzebne DT DS i $. Oraz rozsyłanie

Posted

Wczoraj przelałam 50 zł na dalsze potrzeby psiaków. Oby udało się pomóc pozostałym, wierzę w to bardzo choc wiem, że to nie nastąpi zbyt szybko.

Posted

[quote name='PaulinKa030894']Witajcie, po mojej długiej nieobecności chciałabym Wam bardzo podziękować za podnoszenie wątku .Dziękuje w imieniu psiaków za wszelkie wpłaty. Wszystkie osoby które są chętne dać DT proszę o kontakt z Agnieszką numer tel w pierwszym poście. Z tego co wiem od ostatniej akcji więcej psów nie zostało uratowanych,dlatego pilnie potrzebujemy waszej pomocy!! Potrzebne osoby do ogłaszania psów które czekają na DS i dzięki temu zwolnią się miejsca dla innych, a może ktoś zechce wykupić pakiet ogłoszeń ?

Potrzebne DT DS i $. Oraz rozsyłanie[/QUOTE]

Zrobie ogloszenia.Tylko prosze o opisy i zdjecia na meila [email][email protected][/email]

• 2 weeks later...
Posted

Masakra,kolejna mordownia dla tych biedaków,znów się zryczałam czytając do nocy cały wątek Ruskiej Wsi.Ostatnio czytałam o Wojtyszkach to dopiero piekło ok.4000 tys.psów -niewiarygodne kto na to pozwolenia daje i jak gminy(min.w jednej z nich mieszkam)mogą oddawać tam zwierzęta bez sprawdzania co się z nimi dzieje.Gdzie ustawa o ochronie zwierząt?Zaoferuję miejsce jako DT dla jakiegoś biedaka za koszty leczenia i ew.specjalistycznej karmy gdyby taka była potrzebna.

Posted

[FONT=arial black][SIZE=3][B]Melduję, że część szczeniaków z Ruskiej Wsi, które przyjechały do naszego, Zielonogórskiego schroniska [COLOR=#ff0000]znalazła nowe domki[/COLOR]! [/B][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='faith35'][FONT=arial black][SIZE=3][B]Melduję, że część szczeniaków z Ruskiej Wsi, które przyjechały do naszego, Zielonogórskiego schroniska [COLOR=#ff0000]znalazła nowe domki[/COLOR]! [/B][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]

świetna wiadomość, mam nadzieję że chociaż części starszych psów udało się znaleźć domki....

Posted

[quote name='faith35'][FONT=arial black][SIZE=3][B]Melduję, że część szczeniaków z Ruskiej Wsi, które przyjechały do naszego, Zielonogórskiego schroniska [COLOR=#ff0000]znalazła nowe domki[/COLOR]! [/B][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No to super!!!:multi:
A co z pozostałymi? Czy zostaną w tym koszmarze?:-(

Posted

[quote name='Amadorka']Masakra,kolejna mordownia dla tych biedaków,znów się zryczałam czytając do nocy cały wątek Ruskiej Wsi.Ostatnio czytałam o Wojtyszkach to dopiero piekło ok.4000 tys.psów -niewiarygodne kto na to pozwolenia daje i jak gminy(min.w jednej z nich mieszkam)mogą oddawać tam zwierzęta bez sprawdzania co się z nimi dzieje.Gdzie ustawa o ochronie zwierząt?Zaoferuję miejsce jako DT dla jakiegoś biedaka za koszty leczenia i ew.specjalistycznej karmy gdyby taka była potrzebna.[/QUOTE]

czy moglabys wejsc na wydarzenie na fejsie i potwierdzic chec dania dt- prosza Cie o kontakt osoby ktore beda jechaly po pieski

[url]http://www.facebook.com/events/329058717172650/[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Czy zamknął to schronisko?
Skoro dzienna stawka to 8-10zł za psa, a psy są w takim stanie, to jest to marnowanie publicznych pieniędzy. Jeśli gmina nie zamknie tego 'czegoś' lub nie prekaża zarządu innej organizacji/właścicielowi, to należałoby gminę podać do sądu za marnowanie publicznych pieniędzy.

Czy tam nadal są przyjmowane nowe zwierzęta?

Posted

Przeczytałam cały wątek, z trudem :( Nie obyło się bez płaczu !Ale co najważniejsze , jestem pod ogromnym ogromnym wrażeniem ludzi, którzy z taką determinacją walczą o te zwierzaki !!! ZROBILIŚCIE I ROBICIE WIELKĄ rzecz . Brak mi słów na wyrażenie szacunku dla WAS ! Dzięki WAM jeszcze wierzę w ludzi , jesteście WSPANIALI , dziękuję !

Posted

[quote name='jovi'] jestem pod ogromnym ogromnym wrażeniem ludzi, którzy z taką determinacją walczą o te zwierzaki !!! ZROBILIŚCIE I ROBICIE WIELKĄ rzecz . Brak mi słów na wyrażenie szacunku dla WAS ! Dzięki WAM jeszcze wierzę w ludzi , jesteście WSPANIALI , dziękuję ![/QUOTE]

dokładnie. Zwłaszcza,ze ludzie "ruszający" takie miejsca nigdy nie będą mieli natychmiastowego sukcesu,poniewaz z pseudoschronami walczy sie miesiącami,a potem pozostaje się z masą nieadopcyjnych psów,czyli walka o miejsca na kolejne miesiące czy lata. To nie jest pokazowa likwidacja pseudohodowli modnych ras,gdzie po pieski wyciagnie się tłum chętnych rąk. Tym większy szacun.

Posted

z tego co mi wiadomo schroniska jeszcze nie zamknięto... A tu donosze ,że sunia w typie onka Masumi ( jedynyna w miare przyzwoitym stanie ), Bukiecik( przyjechał w tragicznym stanie, wychudzenie ,stan skóry ) oraz Pamik ( cały w dredach, koszmarnie wychudzony ) są już w stałych domkach. Cała trójka z Ruskiej Wsi. Szykuje sie też domek dla Lookiego( stan skóry koszmarny ) i Stokrotki ( była potwornie wychudzono w zaawansowanej ciąży. zły stan skóry ). Na razie niestety nikt nie interesuje sie Kodim a szkoda on jest do człowieka wręcz przyklejony:) Ewa

Posted

Czy to prawda? Czy ktoś tu naciąga fakty?
Psy zabierane z Ruskiej Wsi były przez fundacje wywożone do Radys?
[URL="http://zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,37798,12297603,Pilne__Pomogli_psom_z_innego_schroniska__ale_potrzebuja.html"]http://zielonagora.gazeta.pl/zielona...otrzebuja.html[/URL]