AtaO Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 __Lara napisał(a):Ciekawe jaki będzie..... a ile mamy na koncie? Rozliczenie jest w #3, Lilka ma 400,00 na koncie.... Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Może już dzisiaj będę wiedziała jakie są koszta z lecznicy. Edytko chciałabym z całego serca podziękować za opiekę i zrobienie z Niej - takiej ślicznej Panny! Praktycznie Jej nie pozbałam!! Piękna sierść, radosna i pachnąca! A ten domek jak mi Beata z Wojtkiem pokazali :o Sama chciałam się do Niego przeprowadzić :evil_lol: Bardzo,bardzo,bardzo dziękuję święta kobieto :modla: :) Chciałabym też podziękować Beacie i Wojtkowi za transport - nikt na to nie zwraca uwagi - każdy myśli,że wystarczy wykonać telefon "zawieziesz? - to nie daleko!" To nie prawda... Każdy ma własne życie i nie zawsze zwyczajnie jest możliwość... Na Was jednak zawsze można liczyć. Nie liczycie pieniążków - za ile przejeżdżone... A chyba powinniście... Bo koszta też ponosicie wielkie... :Rose: Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Tak, AtaO tyle jeździ i na swój koszt - uważam, że choć w części kosztów powinniśmy partycypować. Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='__Lara']Tak, AtaO tyle jeździ i na swój koszt - uważam, że choć w części kosztów powinniśmy partycypować.To są ogromne koszta!! Dodam,że zawsze przywożą jedzonko psom i jeszcze kupują smycze na podróż... Nie wspomnę o tym,że Beata udaje majątek na proszek - bo zawsze od nas taka ubrudzona wyjeżdża,że kosmos! :evil_lol: Wojtek znów mówi o ubrudzonych szybach w samochodzie :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Mazowszanka13 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Przypomnę, że baloniarki obiecały wpłatę za podróż 150 zł. Może tę sumę przekazać na Wasze śląskie podróże. Ja za trasę Warszawa-Przasnysz nic nie biorę. Figu chyba też ? A jak z opłatą sterylki ? Zadziałał ten fundusz AS ? Quote
Lobaria Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Wieści od Magdy - obie sunie przybyły ok 2 w nocy. Lilka wyswobodziła się z obroży, trochę pobiegala po ogrodzie i grzecznie wróciła. Obie spały razem. Quote
Mazowszanka13 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 To dajcie mi namiary na Magdę zanim dogo się znów zatnie ( tfu,tfu !). Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Klaudus__']To są ogromne koszta!! Dodam,że zawsze przywożą jedzonko psom i jeszcze kupują smycze na podróż... Nie wspomnę o tym,że Beata udaje majątek na proszek - bo zawsze od nas taka ubrudzona wyjeżdża,że kosmos! :evil_lol: Wojtek znów mówi o ubrudzonych szybach w samochodzie :D:D:D:D:D:D:D:D Dlatego właśnie część pieniążków musi zostać zwrócona ;) Jak będzie wpłata za podróż - 150zł - to będzie z czego zapłacić ;) Quote
AtaO Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Mazowszanka napisał(a):To dajcie mi namiary na Magdę zanim dogo się znów zatnie ( tfu,tfu !). SMS-em wysyłam Ci namiary na Magdę:) Widzę w raportach doręczenia, że wiadomość ciągle wisi (oczekuje) więc wysyłam jeszcze raz na wszelki wypadek na PW:) Edited July 2, 2012 by AtaO Quote
Mazowszanka13 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dziękuję, dostałam i tu i tu :) Mieszkamy z Magdą po przeciwnych stronach tego samego lasu :) Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 No właśnie jak tam nasza ślicznotka? Nie sprawia problemów? Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dziewczyny, macie jakieś nowe, ładne zdjęcia suni ? Ewa Marta ma dwa domki dla swojej swojej Drobinki/ Opajki. Ludzie poszukują młodej, małej suni. Nie widziałam Lilki na żywo, ale chyba jest niewiele większa od jamnika ? Napiszcie coś o jej wymiarach. Quote
__Lara Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mazowszanka napisał(a):Dziewczyny, macie jakieś nowe, ładne zdjęcia suni ? Ewa Marta ma dwa domki dla swojej swojej Drobinki/ Opajki. Ludzie poszukują młodej, małej suni. Nie widziałam Lilki na żywo, ale chyba jest niewiele większa od jamnika ? Napiszcie coś o jej wymiarach. Ooo, trzeba to wykorzystać! Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Umówiłam się z Magdą, u której Lilka teraz przebywa, że podeśle mi po pracy zdjęcia i opis suczki, które z kolei ja wyślę do Ewy Marty a ona do Pani. Dom sprawdzony przez Ewę.Pani szuka małej suczki. No i wszystko zależy od tego czy się spodoba, czy zaiskrzy a to już siła wyższa. Tak czy owak próbować trzeba. Quote
rents Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mazowszanka napisał(a):Dziewczyny, macie jakieś nowe, ładne zdjęcia suni ? Ewa Marta ma dwa domki dla swojej swojej Drobinki/ Opajki. Ludzie poszukują młodej, małej suni. Nie widziałam Lilki na żywo, ale chyba jest niewiele większa od jamnika ? Napiszcie coś o jej wymiarach. Psina jest drobna - długości nawet mniejszej niż jamnik, tylko dłuższe nóżki - czyli jamnik na wysokich nogach . . . . Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 rents napisał(a):Psina jest drobna - długości nawet mniejszej niż jamnik, tylko dłuższe nóżki - czyli jamnik na wysokich nogach . . . . No to dobrze, bo Pani szuka małej psiny:) Tylko żeby zaiskrzyło kurcze, a na to nie ma reguły. Może jak doopeczką pokręci. Quote
malagos Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 I trzeba wykorzystać fakt, ze i psinka i pani są w Warszawie, mogą się wzajemnie obejrzeć :) Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Trzymam kciuki z całych sił. Jakie to było by szczęście- jeszcze niedawno wystraszona, w ciąży, bez dachu nad głową, a tutaj domek i człowiek na stałe do końca jej dni...:kciuki: Quote
edytka850 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 co u Lilki...................... ? są jakieś zdjęcia z DT? Quote
brazowa1 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Przepraszam,że z doskoku jestem. Jeżeli nadal potrzeba jutro porobie małej ogłoszenia,bo dzis juz nie dam rady przebrnąc przez kilkanascie stron wątku ;) Quote
Recommended Posts