Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 AtaO napisał(a):Gabinet Weterynaryjny Avi-Medvet Sp. z o.o. ul. Lelewela 16 43-300 Bielsko-Biała Dzięki :) Nazwisko chyba niepotrzebne. Quote
mmmonika Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 dziewczyny przelałam, ale tylko część zadeklarowanej kwoty - mój podopieczny w hoteliku się rozchorował - konieczna była operacja, więc musiałam uszczuplić budżet. Na pewno dołożę resztę jak ogarnę finanse. Tylko przypominajcie mi na PW bo ja najczęściej korzystam z netu w telefonie i o ile PW czytam to subskrypcje wątków zawieszaja mi telefon.... Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 mmmonika napisał(a):dziewczyny przelałam, ale tylko część zadeklarowanej kwoty - mój podopieczny w hoteliku się rozchorował - konieczna była operacja, więc musiałam uszczuplić budżet. Na pewno dołożę resztę jak ogarnę finanse. Tylko przypominajcie mi na PW bo ja najczęściej korzystam z netu w telefonie i o ile PW czytam to subskrypcje wątków zawieszaja mi telefon.... No cóż czasami tak bywa, pojawiają się nieprzewidziane wydatki. Tym bardziej dziękujemy, u nas każda wpłata mile widziana:) Potwierdzę na wątku jak kwota wpłynie na konto:lol: Quote
malagos Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Mazowszanka pewnie już poza zasięgiem internetowym, na wsi. Jakby były nowe wiadomosci do przekazania, moge posedniczyć, choć tu podany jest telefon do niej. Quote
AtaO Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Lilieczko, oby udało się przetransportować Ciebie wkrótce do Warszawy... Przecież nie możesz zostać w Lecznicy....:shake: Quote
Lobaria Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 AtaO napisał(a):Lilieczko, oby udało się przetransportować Ciebie wkrótce do Warszawy... Przecież nie możesz zostać w Lecznicy....:shake: Edytka z fb może przetrzymać sunię do weekendu, ale wyjazd do Wawy MUSI być pewny - w następnym tyg. Edytka wyjeżdża. Edyta mieszka w Bielsku-Białej :) Quote
__Lara Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Lobaria napisał(a):Edytka z fb może przetrzymać sunię do weekendu, ale wyjazd do Wawy MUSI być pewny - w następnym tyg. Edytka wyjeżdża. Edyta mieszka w Bielsku-Białej :) To Lilka jest już poza kliniką??? Kurde, do kiedy mamy czas? Kiedy jedzie figu? Quote
AtaO Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 __Lara napisał(a):To Lilka jest już poza kliniką??? Kurde, do kiedy mamy czas? Kiedy jedzie figu? Jeszcze jest w lecznicy - najprawdopodobniej jutro będzie zabrana - przez tydzień będzie w DT i trzeba się pilnie kontaktować z Figu w sprawie transportu do Warszawy. Quote
malagos Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Zapytałam sms-em figu, będzie jechać do Warszawy w tę niedzielę. to dt do niedzieli byłby jak najbardziej wskazany..... Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='malagos']Zapytałam sms-em figu, będzie jechać do Warszawy w tę niedzielę. to dt do niedzieli byłby jak najbardziej wskazany..... Lilka może zostać na DT u Edyty tylko do soboty - najdalej niedzieli!!! Quote
__Lara Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Czyli może zostać do czasu kiedy zabierze ją figu? Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 __Lara napisał(a):Czyli może zostać do czasu kiedy zabierze ją figu? Tak, może, ale tak jak pisałam najdalej do niedzieli!!! Quote
malagos Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 To wierzę, zę się uda to wszystko połączyć :) a jak tu sie uda, to jeszcze zostaje 120 km za Warszawę pod Przasnysz dowóz, ale to już z Mazowszanką telefonicznie musicie uzgodnić. Quote
edytka850 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 witam wszystkich, odebrałam sunie z kliniki, jest u mnie :) nie potrafię nawet opisać jej radości na widok człowieka, sunia dosłownie wiła się jak szczeniak, patrząc na jej zachowanie domyślam się że jest młodziutka :) to bardzo miłe zwierzątko...bardzo !!! obecnie po ferworze radości mala odpoczywa, wyciszyła się :) gotuje dla niej obiad... sunia ma przez tydzień dwóch kolegów - jamnika i yorka :) Lilka burczy na nich .... będę miała zdjęcia wiaczorem - komu przesłać na maila ?? nie umiem wstawić Quote
__Lara Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ale cudownie :))))))))))))) Bardzo dziękujemy za pomoc!!!! Można mi: [email protected]. Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='edytka850']witam wszystkich, odebrałam sunie z kliniki, jest u mnie :) nie potrafię nawet opisać jej radości na widok człowieka, sunia dosłownie wiła się jak szczeniak, patrząc na jej zachowanie domyślam się że jest młodziutka :) to bardzo miłe zwierzątko...bardzo !!! obecnie po ferworze radości mala odpoczywa, wyciszyła się :) gotuje dla niej obiad... sunia ma przez tydzień dwóch kolegów - jamnika i yorka :) Lilka burczy na nich .... będę miała zdjęcia wiaczorem - komu przesłać na maila ?? nie umiem wstawić Super, Bardzo Ci dziękujemy!!!:) Fotki możesz przesłać na mojego maila: [email protected] Quote
Lobaria Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 edytka850 napisał(a):witam wszystkich, odebrałam sunie z kliniki, jest u mnie :) nie potrafię nawet opisać jej radości na widok człowieka, sunia dosłownie wiła się jak szczeniak, patrząc na jej zachowanie domyślam się że jest młodziutka :) to bardzo miłe zwierzątko...bardzo !!! obecnie po ferworze radości mala odpoczywa, wyciszyła się :) gotuje dla niej obiad... sunia ma przez tydzień dwóch kolegów - jamnika i yorka :) Lilka burczy na nich .... będę miała zdjęcia wiaczorem - komu przesłać na maila ?? nie umiem wstawić Kochana jesteś, dzięki za pomoc!!!!!!!!!!!!! Quote
edytka850 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='AtaO']Super, Bardzo Ci dziękujemy!!!:) Fotki możesz przesłać na mojego maila: [email protected] zaraz wyślę kilka fotek :) porozgłaszam ja też tu na miejscu.... no może akurat... cuda się zdarzają :) Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Problemy z netem ustąpiły, podmieniam na normalne zdjęcia :) Zobaczcie jak szczęśliwa jest Lilka..... i to dzięki edytka850. Wielkie dzięki!!! Edited June 25, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Na konto Lilki dotarły dzisiaj wpłaty od: yucca 15,00 mmmonika 150,00 p. Maria Kobryń (fb) 15,00 p. Ewa Pilecka (fb) 5,00 p. Joanna Blum (fb) 20,00 p. Joanna Bućko (fb) 5,00 Serdecznie wszystkim dziękujemy:) Edited June 25, 2012 by AtaO Quote
Recommended Posts