AtaO Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Mazowszanka']Nie gniewam się :) Wrzucaj co uważasz za stosowne :) Właśnie miałam zapytać czy wydarzenie na fb jest uzupełniane ? Ja nie fejsbukowa jestem. Jutro dostaniesz mejlem (via TZ) parę zdjęć.[/QUOTE] No to czekam na fotki i jak tylko dostanę to zaraz je zamieszczę :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dziękuję AtaO za wstawienie zdjęć :) Było jeszcze jedno, pewnie się TZ-owi zapodziało. Quote
AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Mazowszanka']Dziękuję AtaO za wstawienie zdjęć :) Było jeszcze jedno, pewnie się TZ-owi zapodziało.[/QUOTE] Nie ma za co, polecam się na przyszłość :) Sprawdziłam jeszcze raz na mailu, czy przez przypadek nie pominęłam, ale dostałam te 3 fotki :) Quote
__Lara Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Przy nodze od razu widać :D fajnie wyszła jak ziewa :D To można ruszać z ogłoszeniami - postaram się na dniach. A tekst mamy? Quote
Mazowszanka13 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) [quote name='__Lara']Przy nodze od razu widać :D fajnie wyszła jak ziewa :D To można ruszać z ogłoszeniami - postaram się na dniach. A tekst mamy? Tekst zrobiłam taki, można go zmienić, uzupełnić: LILKA,wysterylizowana, młodziutka suczka w typie sarenki, długonoga i szczupła. Wielkości do połowy łydki. Bardzo wesoła, lgnąca do człowieka, nieodstępująca właściciela na krok. Niekonfliktowa w zetknięciu z innymi psami. Na spacerze wraca na zawołanie, trzyma się blisko człowieka. Ma krótką, niebrudzącą się sierść. W domu zachowuje czystość. Zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Przebywa w domu tymczasowym w okolicach Warszawy. Kontakt: [email protected] 697 97 25 08 Ogłoszenia na mazowieckie zrobi na dniach ziutka, ale pewnie można jeszcze inne :) Edited July 16, 2012 by Mazowszanka Quote
Nadziejka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 :bye::modla:Mazowszanko zagladam z radoscia do cudnej niuni:loveu:czytam i czytam , co biduka przeszla ..juz bedzie tylko lepiej, w rekach cioteczek tylu byla:iloveyou:malenka , cudna sarenka- sciskuniam was Mazowszanko , cale towarzystwo psio ludeczkowe! cuuudna jest malizna:loveu: Quote
AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Mazowszanka']Tekst zrobiłam taki, można go zmienić, uzupełnić: LILKA,wysterylizowana, młodziutka suczka w typie sarenki, długonoga i szczupła. Wielkości do połowy łydki. Bardzo wesoła, lgnąca do człowieka, nieodstępująca właściciela na krok. Niekonfliktowa w zetknięciu z innymi psami. Na spacerze wraca na zawołanie, trzyma się blisko człowieka. Ma krótką, niebrudzącą się sierść. W domu zachowuje czystość. Zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Przebywa w domu tymczasowym w okolicach Warszawy. Kontakt: [email protected] 697 97 25 08 Ogłoszenia na mazowieckie zrobi na dniach ziutka, ale pewnie można jeszcze inne :) Na fb padło pytanie, czy Lilka jest ogłaszana ? Czyli o ile dobrze zrozumiałam na razie jeszcze nie.....Zgadza się ? Quote
AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Szukamy osoby na wizytę PA w Pruszkowie dla szczeniaczka Czekoladki z wątku Klaudus!!! Quote
Mazowszanka13 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Był ktoś na dogo z Pruszkowa, ale nie mogę sobie przypomnieć :roll: Z linii warszawsko- pruszkowskiej jest auraa (Ursus) i Ziutka ( Brwinów ). Zapytajcie te dziewczyny. Jeśli same nie mogą to może podpowiedzą kto jest z Pruszkowa. I jeszcze pytanie dotyczące ogłoszeń. Ziutka obiecała, że zrobi na mazowieckie. Ona jest zawalona robotą, ale na pewno zrobi, bo to solidna firma :) Ale pozostaje reszta kraju. Quote
AtaO Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Mazowszanka']Był ktoś na dogo z Pruszkowa, ale nie mogę sobie przypomnieć :roll: Z linii warszawsko- pruszkowskiej jest auraa (Ursus) i Ziutka ( Brwinów ). Zapytajcie te dziewczyny. Jeśli same nie mogą to może podpowiedzą kto jest z Pruszkowa. I jeszcze pytanie dotyczące ogłoszeń. Ziutka obiecała, że zrobi na mazowieckie. Ona jest zawalona robotą, ale na pewno zrobi, bo to solidna firma :) Ale pozostaje reszta kraju. Dzięki za pomoc i odpowiedź, będziemy się kontaktować :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dzięki za zdjęcie :) To było jeszcze na pierwszym spacerku kiedy bałam się, że mi ucieknie. Stąd te szelki. Teraz wychodzi bez smyczy i bardzo się pilnuje. Quote
__Lara Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ogłoszenia - woj. śląskie lub cały kraj: 1. www.olx.pl 2. www.gumtree.pl 3. www.owi.pl 4. www.neeon.pl 5. www.lento.pl 6. www.kokosy.pl 7. www.ojej.pl 8. www.pajeczyna.pl 9. www.morusek.pl 10. adpedia.pl 11. adsy.pl 12. www.petsy.pl 13. www.petworld.pl 14. www.przygarnijzwierzaka.pl 15. www.eoferty.com.pl 16. www.e-zwierzak.pl 17. www.cwirek.pl 18. ww.tablica.pl Quote
Mazowszanka13 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Lara, dziękujemy Ci bardzo za ogłoszenia ! :loveu: Z ta Kruszynką dobry pomysł, przyciąga wzrok. Quote
__Lara Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Mazowszanka']Lara, dziękujemy Ci bardzo za ogłoszenia ! :loveu: Z ta Kruszynką dobry pomysł, przyciąga wzrok. ;) miałam jeszcze pomysł: szczenięca uroda ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='__Lara'];) miałam jeszcze pomysł: szczenięca uroda ;)[/QUOTE] Też dobre :) Zdjęcia tego nie oddają. Śmiem twierdzić, że na zdjęciach ( być może tylko moich) wygląda niezbyt urodziwie. A w rzeczywistości wygląda jak szczeniaczek, szczególnie gdy wije się jak wąż, jak się cieszy, bawi, biega. Quote
__Lara Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Też tak myślałam robiąc ogłoszenia - zdjęcia nie oddają jej urody ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Znikam z dogo na dwa dni, oddaję kompa do naprawy. W razie czego dzwońcie. Quote
paula_t Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Mazowszanka']Też dobre :) Zdjęcia tego nie oddają. Śmiem twierdzić, że na zdjęciach ( być może tylko moich) wygląda niezbyt urodziwie. A w rzeczywistości wygląda jak szczeniaczek, szczególnie gdy wije się jak wąż, jak się cieszy, bawi, biega.[/QUOTE] Tak jest z niektórymi psiurami. Jedne niezbyt urodziwe, jak weźmie się ktoś profesjonalnie za fotki wychodzą ślicznie, a inne, pomimo tego, że w rzeczywistości słodkie na zdjęciach wychodzę średnio, a ludzie niestety to wzrokowcy. Quote
mmd Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Mazowszanka']Ja przecież zgłosiłam Lilkę do "Akcja Sterylizacja" Soemy. W poście 270 strona 11 napisałam gdzie wysłać fakturę z lecznicy. Czy faktura została już wysłana ? Znalazłam też post (ale nie zapisałam który) mmd, w którym napisała, że podanie o dofinansowanie podróży Lilki do mnie zostało zaakceptowane. Podliczcie dziewczyny Wasze śląskie podróże i wyślijcie do mmd. AtaO dziękuję za wysłanie zdjęcia spod ławki, Postaram się dorobić lepsze. Już piszę do Kundelkowej. BTW: jeśli coś potrzebne to piszcie na wątku Baloniarek, to jedyny wątek, z którego przychodzą mi powiadomienia codziennie, ja teraz na dogo prawie nie bywam. Quote
AtaO Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Poniżej zamieszczam paragon z Lecznicy, w której przeprowadzona została sterylka aborcyjna Lilki. Rachunek w kwocie 447,00 został uregulowany, mimo, że udało nam się zebrać 400,00. Gdyby był jeszcze ktoś chętny i przesłał grosik, byłabym ogromnie wdzięczna :) Quote
Agata69 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='AtaO']Poniżej zamieszczam paragon z Lecznicy, w której przeprowadzona została sterylka aborcyjna Lilki. Rachunek w kwocie 447,00 został uregulowany, mimo, że udało nam się zebrać 400,00. Gdyby był jeszcze ktoś chętny i przesłał grosik, byłabym ogromnie wdzięczna :) O matko swieta, 450 zl za sterylke takiego malenstwa!!! U mnie Byloby maksymalnie 200zl, jeszcze z kompletem lekow. Zmiencie weta bo to jawne zdzierstwo. Quote
Recommended Posts