Ewa Marta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Fajna z niej sunieczka:-) Zadzwonię dzisiaj do Pani i wybadam, czy ma już w domu sunię, czy nadal szuka:-) Quote
Mazowszanka13 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 O, dziękuję :) Ona naprawdę jest mała, tylko na zdjęciach tego nie widać. A ja się stresuję, bo nie zrobiłam jeszcze porządnego zdjęcia do ogłoszeń. Ona nieciekawie wychodzi na zdjeciach, w rzeczywistości jest znacznie ładniejsza, ma dużo wdzięku szczenięcego i słodki pyszczek. Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Widziałam się dzisiaj z Klaudią - ma problem z wejściem na dogo - rachunek za zabieg i pobyt w lecznicy : 447,00. Mamy 400,00 - czyli do uregulowania rachunku brakuje nam 47,00 no i jeszcze jesteśmy winni w Punkcie 40,00 za wykup Lilki. Brakuje nam 87,00 :( Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ja przecież zgłosiłam Lilkę do "Akcja Sterylizacja" Soemy. W poście 270 strona 11 napisałam gdzie wysłać fakturę z lecznicy. Czy faktura została już wysłana ? Znalazłam też post (ale nie zapisałam który) mmd, w którym napisała, że podanie o dofinansowanie podróży Lilki do mnie zostało zaakceptowane. Podliczcie dziewczyny Wasze śląskie podróże i wyślijcie do mmd. AtaO dziękuję za wysłanie zdjęcia spod ławki, Postaram się dorobić lepsze. Quote
paula_t Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Chwilkę mnie nie było, ale jak tylko zobaczyłam zdjęcia suni, to moje serce zaczęło się radować. Przeszczęśliwa jest ona u Ciebie, Mazowszanko:loveu: Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Dziękuję :) Ja się stresuję brakiem zdjęć do ogłoszeń. Zrobiłam ostatnio ładne pyszczka w zbliżeniu, ale chwilowo nie mam jak wstawić ani wysłać. Quote
__Lara Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Spokojnie Mazowszanko (z Ciebie to solidna firma!). Za sterylkę pójdzie ze skarbony sterylkowej i za transport od mmd, więc myślę, że nam starczy :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Lara, dziękuję za komplement :) A może takie do ogłoszeń: Może jeszcze jedno: I jeszcze jedno: Zdjęcia nie oddają, niestety, jej urody. Ona ma dużo szczenięcego wdzięku. Edited July 12, 2012 by Mazowszanka Quote
AtaO Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mazowszanka']Lara, dziękuję za komplement :) A może takie do ogłoszeń: Fotka ładna, ale nie wiem czy nadaje się do ogłoszenia:???:. Lepiej byłoby chyba gdyby Lilka była cała widoczna - Jej wielkość. Lileczka jest mała, ale łapki to ma długie i zgrabne, a tego tu nie widać. Takie jest moje zdanie - nie wiem może się nie znam na rzeczy :) Ja wiem Ona cały czas się rusza i ciężko zrobić fajne zdjęcie. A może napiszę do Edyty - może ma jakieś fotki nadające się do ogłoszeń :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ale pyszczek ma cudny, niektórych ludzi to ujmuje. W międzyczasie dołożyłam inne. Quote
paula_t Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Mi się wydaje, że to zdjęcie z pycholkiem jest dobre, bo jest śliczne. Ludzie i tak albo zwrócą uwagę albo nie, a jak już zwrócą, to będą oglądać inne zdjęcia, zadawać mnóstwo pytań o psiaka i wszystkiego co będzie dla nich ważne się dowiedzą. Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ja kiedyś w jakimś psim piśmie ( "Mój pies", chyba ), widziałam ogłoszenie małego Nugacika. Nie wiem jaką miał sylwetkę, bo na zdjęciu był piękny, maleńki pyszczek trzymany na dłoni opiekuna. Zakochałam się bez pamięci w tym pyszczku, reszta nie miała dla mnie znaczenia. Niestety, moi domownicy nie dojrzeli wtedy jeszcze do drugiego psa i nie było dalszego ciągu z mojej strony. Ogłoszenie widniało w dwóch czy trzech kolejnych numerach pisma, potem zniknęło. Do dziś mam nadzieję, że ktoś go przygarnął. I takiego zauroczenia życzę naszej Lilce ! :) :) Quote
AtaO Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Teraz to jest już w czym wybierać. Najlepiej byłoby gdyby można było zamieścić wszystkie te fotki w ogłoszeniu. Każde ujęcie inne - Super :), a Lilka pięknie pozuje :) A pyszczek Jej rzeczywiście jest przecudny....:) Quote
__Lara Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Zastanawiam się cioteczki czy nie dobrze by było zrobić jej zdjęcie z czymś czego wielkość można łatwo ocenić żeby pokazać jak Lilka jest mała :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='__Lara']Zastanawiam się cioteczki czy nie dobrze by było zrobić jej zdjęcie z czymś czego wielkość można łatwo ocenić żeby pokazać jak Lilka jest mała :)[/QUOTE] To chyba z moją nogą ! Na TZ-a więc zaczekam. Quote
__Lara Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Mazowszanka']To chyba z moją nogą ! Na TZ-a więc zaczekam.[/QUOTE] :P tak tylko napisałam :oops: ale z tą nogą to dobry pomysł ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nikt nie zagląda do Kręcidupki ? Lilka młodnieje z dnia na dzień, denerwując coraz bardziej moje psy, które nie lubią szczeniaków. Zarówno fizycznie jak i duchowo, robi się coraz bardziej szczeniakowata. To takie psie dziecko, które zaszło w ciążę. Ale nie bójcie się, nie zrobią jej krzywdy, powarkują tylko z niezadowolenia. Już ja nie pozwolę jej skrzywdzić :mad: Quote
Lobaria Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Mazowszanka']Nikt nie zagląda do Kręcidupki ? Lilka młodnieje z dnia na dzień, denerwując coraz bardziej moje psy, które nie lubią szczeniaków. Zarówno fizycznie jak i duchowo, robi się coraz bardziej szczeniakowata. To takie psie dziecko, które zaszło w ciążę. Ale nie bójcie się, nie zrobią jej krzywdy, powarkują tylko z niezadowolenia. Już ja nie pozwolę jej skrzywdzić :mad:[/QUOTE] Moze zazdroszczą młodości i entuzjazmu;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 (edited) Leniwa niedziela :) Ranka po sterylce bardzo ładnie zagojona. Widać, że dobra robota. Edited July 15, 2012 by Mazowszanka Quote
paula_t Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 I właśnie tak powinna spędzać swój czas od samego początku :D Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 paula_t, dokładnie :) Jest śliczna!!! Potrzebne ogłoszenia!!!! Quote
AtaO Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 (edited) Lileczko, nie ma to jak poleniuchować na zielonej trawce....:) Ekstra.... Mazowszanko - pozwoliłam sobie wrzucić fotki z leniwej niedzieli Lilki na fb na Jej wydarzenie :) Mam nadzieję, że się nie gniewasz ? Edited July 15, 2012 by AtaO Quote
Mazowszanka13 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='AtaO']Lileczko, nie ma to jak poleniuchować na zielonej trawce....:) Ekstra.... Mazowszanko - pozwoliłam sobie wrzucić fotki z leniwej niedzieli Lilki na fb na Jej wydarzenie :) Mam nadzieję, że się nie gniewasz ? Nie gniewam się :) Wrzucaj co uważasz za stosowne :) Właśnie miałam zapytać czy wydarzenie na fb jest uzupełniane ? Ja nie fejsbukowa jestem. Jutro dostaniesz mejlem (via TZ) parę zdjęć. Quote
malagos Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Wróciłam własnie z urlopu i pędzę na ulubione wątki :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='malagos']Wróciłam własnie z urlopu i pędzę na ulubione wątki :)[/QUOTE] To może do mnie popędzisz ? Małą zobaczysz na żywca ? Ty samochodowa jesteś ? Bo ja tylko w weekendy. Quote
Recommended Posts