Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Agata69']O matko swieta, 450 zl za sterylke takiego malenstwa!!! U mnie Byloby maksymalnie 200zl, jeszcze z kompletem lekow. Zmiencie weta bo to jawne zdzierstwo.

Ale to była sterylka aborcyjna - jest droższa od zwykłej sterylkia poza tym Lilka przebywała w Lecznicy cały tydzień :(. Ta kwota jest już z dużym rabatem. Doba pobytu psiaka w szpitaliku kosztuje 35,00. Czyli połowa tej kwoty to już sam pobyt w Lecznicy.

Gdyby nie Edyta z Bielska, która zabrała Lilkę z Lecznicy i miała u siebie na DT następny tydzień rachunek byłby jeszcze wyższy.

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']Ale to była sterylka aborcyjna - jest droższa od zwykłej sterylkia poza tym Lilka przebywała w Lecznicy cały tydzień :(. Ta kwota jest już z dużym rabatem. Doba pobytu psiaka w szpitaliku kosztuje 30,00. Czyli połowa tej kwoty to już sam pobyt w Lecznicy.

Gdyby nie Edyta z Bielska, która zabrała Lilkę z Lecznicy i miała u siebie na DT następny tydzień rachunek byłby jeszcze wyższy.

Tydzień w lecznicy - to nie ma co się dziwić. Piękna panna! Super zdjęcie do ogłoszeń! :)

Posted

[quote name='__Lara']Tydzień w lecznicy - to nie ma co się dziwić. Piękna panna! Super zdjęcie do ogłoszeń! :)[/QUOTE]

Cieszę się, że chociaż Ty się nie dziwisz....ten rachunek jak sama widzisz jest z dużym rabatem :)

Posted

[quote name='paula_t']Nie no, jeśli to jest cena sterylki aborcyjnej z tygodniowym pobytem w lecznicy, to w ogóle nie ma tematu.[/QUOTE]

Dziękuję Ci za dobre słowo :)

Posted

[quote name='paula_t']Nie no, jeśli to jest cena sterylki aborcyjnej z tygodniowym pobytem w lecznicy, to w ogóle nie ma tematu.[/QUOTE]

no chyba że tak, to i ja milknę.... :)
Mazowszanka reperuje sprzęciora?

Posted

[quote name='malagos']no chyba że tak, to i ja milknę.... :)
Mazowszanka reperuje sprzęciora?[/QUOTE]

A gadaj ciotka ile chcesz ;) Tak mi się napisało, bo uważam, że to nie jest jakaś astronomiczna kwota :)

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie ta fotka nie poszła w ogłoszeniach :( jak nie teraz to następnym razem jak będą potrzebne ;)

Zdjęcie śliczne, ale ja tam wolę, żeby okazało się bezużyteczne ;)

Posted

Już jestem z powrotem :)
Zdjęcia będą po weekendzie.
Na razie nikt się nie zgłosił. Ogłoszenia aktywowałam.
Tylko gumtree nie przyjęli, bo nie podano wieku Lilki.
W książeczce ma trzy lata, ja bym powiedziała, że około roku, bo zachowuje się jak szczeniak.

Lilka zaszczepiona na wirusówki, ponieważ jest to pierwsze szczepienie w życiu mam powtórzyć za miesiąc.
Co Wy na to ? Potrzeba doszczepiać czy nie ?

Malagos, kiedy NAS odwiedzisz ?

Posted

__Lara napisał(a):
Mazowszanko, ja bym powtórzyła to szczepienie. Mamy jakieś finanse jeszcze?

O.K.powtórzę.
Zaraz zrobię bazarek na szczepienia, tylko żeby te zdjęcia szybciej wchodziły, bo usnąć można.

_Lara , gumtree trzeba powtórzyć, bo wiek nie podany. Ja bym napisała ok.roku.
A co oznaczają te ogłoszenia na czarno ?

TZ wysłał dziś rano do AtaO zdjęcia Lilki, pewnie jak będzie wolna to je wstawi.

Posted

__Lara napisał(a):
Mazowszanko, ja bym powtórzyła to szczepienie. Mamy jakieś finanse jeszcze?

Oj cioteczko, nie czytasz postów...:)
Zamieszczając paragon z Lecznicy z Bielska, napisałam tu na dogo na wątku i na fb na wydarzeniu, że uregulowałam rachunek za sterylkę aborcyjną wraz z tygodniowym pobytem Lilki w Lecznicy dokładając ze swojej kasy brakujące 47,00.
Poza tym jesteśmy jeszcze winni w Punkcie za wykup Lilki 40,00, no i teraz 30,00 Mazowszance za szczepienie.
Tak więc sytuacja finansowa Lilki nie jest za ciekawa, jest na sporym minusie -117,00 :razz:

Posted

AtaO napisał(a):
Proszę podziwiać naszą fotogeniczną Lilę :)

To zdjęcie mnie rozwaliło!!! Jest cudowne!!!

Trzeba szukać kasy, bo potem to już się będzie tylko dług powiększał, a teraz jest spokojnie do spłacenia, chociażby poprzez bazarek.