AtaO Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Myślę, że późnym wieczorem Klaudia coś napisze.... Na chwilę obecną nie mam żadnych wiadomości:oops: Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 malagos napisał(a):Pewnie dziewczyny nie mają czasu tu zajrzeć........ Czekamy na wieści. Klaudia teraz w punkcie, dogląda psiaki, aż się boje, że bedą następne porzucone... Bez naszej pomocy i cerpliwosci NIC nie zrobi. Quote
malagos Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Mazowszanko, zostaw na pw dziewczynom swój nr tel., i adres, ten pod Przasnyszem - skoro jutro opuszczasz Warszawę na lato i będziesz od jutra bez netu. Jakby coś, ja jestem do 6 lipca w domu, z netem i telefonem. Quote
paula_t Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 AtaO napisał(a):Myślę, że późnym wieczorem Klaudia coś napisze.... Na chwilę obecną nie mam żadnych wiadomości:oops: Nie ma czasu, wszyscy to jak najbardziej rozumieją. Poczekamy cierpliwie, może będą dzisiaj jakieś wieści Quote
AtaO Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 paula_t napisał(a):Nie ma czasu, wszyscy to jak najbardziej rozumieją. Poczekamy cierpliwie, może będą dzisiaj jakieś wieści Dzięki za wyrozumiałość:) Quote
Mazowszanka13 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 malagos napisał(a):Mazowszanko, zostaw na pw dziewczynom swój nr tel., i adres, ten pod Przasnyszem - skoro jutro opuszczasz Warszawę na lato i będziesz od jutra bez netu. Jakby coś, ja jestem do 6 lipca w domu, z netem i telefonem. Tak zaraz zrobię. Jak Klaudia zajęta to wyślę PW do AtyO a telefony zaraz podam publicznie. Quote
ewakrakow Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Agata69 napisał(a):No super, w koncu dobre wiesci. oj tak:) u psiny nadal tylko 50zł na koncie? Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ewakrakow napisał(a):oj tak:) u psiny nadal tylko 50zł na koncie? Niestety, tylko 50,00:placz: Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 AtaO napisał(a):Lilka jest po sterylce i czuje się dobrze:) Uff ! Na to czekałyśmy :) Ciekawe ile szczeniaczków uniknęło bezdomności. Wiem, że to brzmi okrutnie, ale takie jest życie :-( Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Mazowszanka napisał(a):Ciekawe ile szczeniaczków uniknęło bezdomności. Wiem, że to brzmi okrutnie, ale takie jest życie :-( Myślę, że się nie dowiemy.... Quote
rents Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 AtaO napisał(a):Myślę, że się nie dowiemy.... Za to dowiemy się na pewno jaki jest rachunek za to wszystko i to będzie kubeł zimnej wody, bo te 50 PLN starczy na waciki . . . Ale wiadomo, że nie było innego wyjścia, choć podobno z każdej sytuacji są . . . dwa wyjścia (co namjmniej). Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 rents napisał(a):Za to dowiemy się na pewno jaki jest rachunek za to wszystko i to będzie kubeł zimnej wody, bo te 50 PLN starczy na waciki . . . Ale wiadomo, że nie było innego wyjścia, choć podobno z każdej sytuacji są . . . dwa wyjścia (co namjmniej). Masz świętą rację, niestety. Dlatego mała powinna jak najszybciej trafić do mnie, aby nie płacić za lecznicę. Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Cholewcia, mmmonika pisała, że wyłoży na sterylkę: "Jeśli znajdziecie lekarza na śląsku, który w ten weekend zrobiłby jej sterylkę to mogę ją tam zawiezc i sfinansować zabieg do 400zł + ewentualnie 2-3 dni w szpitalu, żeby doszła do siebie. Mogę pomóc tylko w ten weekend - potem mam kołchoz w pracy." zaraz napiszę do niej Pw. Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='__Lara']Cholewcia, mmmonika pisała, że wyłoży na sterylkę: "Jeśli znajdziecie lekarza na śląsku, który w ten weekend zrobiłby jej sterylkę to mogę ją tam zawiezc i sfinansować zabieg do 400zł + ewentualnie 2-3 dni w szpitalu, żeby doszła do siebie. Mogę pomóc tylko w ten weekend - potem mam kołchoz w pracy." zaraz napiszę do niej Pw. W poście 13 Isabela124 zaproponowała zgłoszenie Lilki do Akcji Sterylizacja Soemy. Zwrot 100 % jako deklarowiczce. Ja też jestem deklarowiczką, ale bez kontaktu internetowego mój udział w tym przedsięwzięciu słabo widzę. A pieniądze mmmoniki mogą się przydać na co innego. Przecież musicie opłacić pobyt w klinice. Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 mmmonika jeszcze dziś przeleje pieniążki :) Bardzo dziękujemy!!!! Mazowszanka, podasz linka do wątku ze sterylkami? Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Proszę bardzo: www.dogomania.pl/forum/thread...-konto/page164 Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Mazowszanka']Proszę bardzo: www.dogomania.pl/forum/thread...-konto/page164 Mazowszanka to może zgłoś ją, a ja dopilnuje reszty? Bo inaczej musimy oddać te 50%. Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) [quote name='__Lara']Mazowszanka to może zgłoś ją, a ja dopilnuje reszty? Bo inaczej musimy oddać te 50%. Fakturę należy wypisać na: Nazwa: FUNDACJA "OSTATNIA SZANSA" Adres: ul. J.Blatona 3/141, 01-494 Warszawa KRS: 0000244990 NIP: 525-234-91-99 REGON: 010315167 A dalej są dwie opcje: 1. płacisz Ty i wysyłasz fakturę (wystawioną na fundację Ostatnia szansa) do Soemy (adres na pw) dokładnie opisana: czyli co za sunia, od kogo (twój nick z dogo), gdzie ciachana, i co najważniejsze gdzie zwrot czyli w tym przypadku na Twoje konto i musisz podać konto najlepiej z dopiskiem na kopercie "Akcja Sterylizacja" 2. faktura przelewowa czyli wet czeka na pieniądze, wysyłasz fakturę (wystawioną na fundację Ostatnia szansa) do Soemy (adres na pw) dokładnie opisana: czyli co za sunia, od kogo (twój nick z dogo), gdzie ciachana, i co najważniejsze gdzie zwrot czyli w tym przypadku konto lecznicy najlepiej z dopiskiem na kopercie "Akcja Sterylizacja" póżniej w zależności od kwoty dofinansowania (100% czy 50%) dokonujesz zwrotu na akcję sterylizacja Czasami tez na fakturze jest cos więcej niż koszty sterylizacji np dodatkowo kubrak czy coś innego jeszcze bo np był jeszcze jakiś inny mały zabieg przeprowadzany to osoba zgłaszająca/odpowiedzialna za psa powinna zwrócić to coś co nie było kosztem sterylizacji zwrot na konto ostatniej szansy na akcję sterylizacje Zgłosiłam Lilkę 15.08 post 4465, str.179 Edited August 15, 2012 by Mazowszanka Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Klaudia nie odbiera telefonu, bo jest w pracy - wysłałam do Niej SMS, że potrzebne są te informacje. Musimy czekać:) Quote
ewakrakow Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Mazowszanka, nie ma sprawy:) jak dobrze że Ty możesz i chcesz pomóc tej sunieczce no to czekamy na jakieś informacje od Klaudii Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Klaudia ciągle nieuchwytna...a sprawa pilna.Czy konieczne jest nazwisko lekarza? Adres znam i mogę podać.... Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 AtaO napisał(a):Klaudia ciągle nieuchwytna...a sprawa pilna.Czy konieczne jest nazwisko lekarza? Adres znam i mogę podać.... To podaj, proszę adres kliniki a nazwisko potem dopiszę. Quote
AtaO Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Mazowszanka napisał(a):To podaj, proszę adres kliniki a nazwisko potem dopiszę. Gabinet Weterynaryjny Avi-Medvet Sp. z o.o. ul. Lelewela 16 43-300 Bielsko-Biała Quote
Recommended Posts