ewu Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Lobaria napisał(a):Dwa domy do weryfikacji jeden dt z opcją ds, ok 17.00 wizyta drugi to chwilowy dt, aby sunię uratować - do znalezienia ds O rany ale się dzieje:) Quote
AtaO Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No i mamy duży problem!!! Figu wyjeżdża z Katowic w niedzielę ok.20-tej czyli w Warszawie będzie koło północy. Nie mamy transportu do Przasnycza dla Lilki. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Quote
AtaO Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 I tym razem problem udało się rozwiązać dzięki Lobarii. Do przyszłego piątku Lilka będzie na tymczasie u Motylka502 w Piasecznie. Motylku502 dziękujemy z całego serca - uratowałaś nas i Lilkę:) Quote
malagos Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Lobaria napisał(a):Dwa domy do weryfikacji jeden dt z opcją ds, ok 17.00 wizyta drugi to chwilowy dt, aby sunię uratować - do znalezienia ds Jejku, ale by dziewczyna miała szczęście! Kciuki zaciśniete! I za dowóz niuni do Mazowszanki tez, a jakże :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Kochane jesteście dziewczyny wszystkie :lol: Tyle osób pomaga. Quote
Lobaria Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 malagos napisał(a):Jejku, ale by dziewczyna miała szczęście! Kciuki zaciśniete! I za dowóz niuni do Mazowszanki tez, a jakże :) Nie mylmy dwóch suń - Lili i Bisi :) Quote
malagos Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nie mylę :) ciesze się, zę Lilusia trafi do Mazowszanki, a i Bisia ma szansę na dt z opcją stałego . A mnie na sercu leżą też te bidy....... http://www.dogomania.pl/forum/threads/228648-3-mikruski-jedzą-muchy-z-liści-szukamy-DT-DS!!! Quote
__Lara Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Cudownie, działacie niesamowicie kochane, Lobaria: :cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly: Quote
ewu Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 __Lara napisał(a):Cudownie, działacie niesamowicie kochane, Lobaria: :cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly: Dołączam się :) Quote
AtaO Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Lileczko, przyjedziemy po Ciebie jutro około 15-16-tej:):placz:... tylko czy będziesz chciała opuścić ten raj.... Super zdjęcia masz na fb:) Edited June 30, 2012 by AtaO Quote
edytka850 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 AtaO napisał(a):Lileczko, przyjedziemy po Ciebie jutro około 15-16-tej:):placz:... tylko czy będziesz chciała opuścić ten raj.... Super zdjęcia masz na fb:) ech..... no żal sie rozstawać - żal :( Lilka patrzy we mnie jak w obraz - wszędzie mi asystuje.... Odliczam już czas :( ostatni wieczór....ostatnia noc....ostatni poranek.... no tak już mam.... masakra :( Quote
AtaO Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 edytka850 napisał(a):ech..... no żal sie rozstawać - żal :( Lilka patrzy we mnie jak w obraz - wszędzie mi asystuje.... Odliczam już czas :( ostatni wieczór....ostatnia noc....ostatni poranek.... no tak już mam.... masakra :( Czytam i płaczę....:-(:-( Quote
Poker Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 edytka850 napisał(a):ech..... no żal sie rozstawać - żal :( Lilka patrzy we mnie jak w obraz - wszędzie mi asystuje.... Odliczam już czas :( ostatni wieczór....ostatnia noc....ostatni poranek.... no tak już mam.... masakra :( Nie tylko TY tak masz, na pocieszenie. Większość DT tak ma. Quote
ewu Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Poker napisał(a):Nie tylko TY tak masz, na pocieszenie. Większość DT tak ma. Trzymajcie się. Lilka jedzie do kolejnego wspaniałego domu. Quote
AtaO Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ewu napisał(a):Trzymajcie się. Lilka jedzie do kolejnego wspaniałego domu. Wspaniałego, ale niestety tymczasowego.... Quote
ewu Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 AtaO napisał(a):Wspaniałego, ale niestety tymczasowego.... Znajdzie się też wspaniały ds... musi:) Quote
malagos Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 No pewnie :) Tylko trzeba będzie pomóc Mazowszance ogłaszać suczydło. Quote
Mazowszanka13 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 malagos napisał(a):No pewnie :) Tylko trzeba będzie pomóc Mazowszance ogłaszać suczydło. Tak, tak, bo ja nie robiłam nigdy ogłoszeń. Quote
edytka850 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Lilka pojechała :( bardzo proszę, żeby kolejne osoby w rękach których będzie sunia informowały na bieżąco co u niej.... niech ktoś poda maila - wyślę zdjęcia smutno nam dzisiaj :( :( :( gdy pomyślę jaka droga przed nią mam dosyć :( Quote
edytka850 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Mazowszanka napisał(a):Tak, tak, bo ja nie robiłam nigdy ogłoszeń. Podaj namiary na priv - zmienię w ogłoszeniach, które robiłam Quote
Mazowszanka13 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Wcale Ci się nie dziwię, że się martwisz. Przed nią kolejne domy zanim dotrze do DS. W nadchodzącym tygodniu trzy! Czasami się zastanawiam czy jest sens brać psa z drugiego końca Polski. Czekam na zdjęcia, ale nie pomogę niestety, bo z powodu słabego zasięgu (?) nie mogę przefiltrować zdjęć przez ImageShack. Quote
Lobaria Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='edytka850']Lilka pojechała :( bardzo proszę, żeby kolejne osoby w rękach których będzie sunia informowały na bieżąco co u niej.... niech ktoś poda maila - wyślę zdjęcia smutno nam dzisiaj :( :( :( gdy pomyślę jaka droga przed nią mam dosyć :( Dziękujemy bardzo, że sunią się zaopiekowałaś :) Mała już jedzie z Figu. AtaO zapewne zda relację z Jej etapu i wstawi zdjęcia. zdjęcia możesz wysłac do mnie - [email protected] Quote
AtaO Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) Lilka w podróży - w swoim ukochanym przenośnym domku:) Wypiękniała nam dziewczyna - ma śliczną błyszczącą sierść. Od razu było widać, że wykąpana i wyczesana. Wystarczył tydzień pobytu we wspaniałym domu u Edyty i sunieczka nie do poznania:). Dzisiaj to nawet domagała się pieszczot po drodze, nie tak jak wtedy kiedy jechałyśmy do Lecznicy. Nadal jednak biedna boi się samochodu - musieliśmy na rękach Ją wsadzać, nie było mowy, żeby sama wskoczyła. Dostała wyprawkę od Edyty - domek i podusię na, której lubiła spać. Miała jeszcze dostać zabawkę, ale śmieszny jamniczek - rezydent domu, porwał w ostatniej chwili i sobie schował;) Edited July 1, 2012 by AtaO Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jejku, żal mi psinki, pewnie nie wie co jest grane :( Quote
AtaO Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Teraz czekamy na rachunek z Lecznicy.....aż się boję....:razz: No i niestety jesteśmy winni w Punkcie 40,00 za wykupienie sunieczki.... Edited July 2, 2012 by AtaO Quote
Recommended Posts