Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doris66']Moze to jednak był tylko stres.........i mija.[/QUOTE]

Stres też, nie miała łatwego życia, na bank była bita, nikt jej nie uczył, na początku nie wiedziała o co nam chodzi....

Posted

[quote name='Moli@']Stres też, nie miała łatwego życia, na bank była bita, nikt jej nie uczył, na początku nie wiedziała o co nam chodzi....[/QUOTE]

O matko kochana.........

Posted

[quote name='Moli@']Stres też, nie miała łatwego życia, na bank była bita, nikt jej nie uczył, na początku nie wiedziała o co nam chodzi....[/QUOTE]
:-(:-(
[quote name='doris66']O matko kochana.........[/QUOTE]

Dobrze,ze ja zabralas

Posted (edited)

doris66 napisał(a):
Plisss......2-3 zdjęcia......bo sana przyjadę i zrobię.....

Ale nas nastraszyłaś :lol:, zapraszamy :lol:
Jutro zapowiadają ładniejszą pogodę to polatamy z aparatem

Łezka załapuje, załapuje i załapać nie może że podłoga w domu to nie trawnik a posłanie służy do spania :cool3:

Edited by Moli@
Posted

WiosnaA napisał(a):
I ja trafiłam do Łezki sympatycznej:smile:
Moli@,doczytałam,że posłanka potrzebujesz.
Mam takie większe i mogę Ci oddać.Daj znać jakbyś do Białego jechała.

Wielkie dzięki :lol:
Bardzo potrzebujemy w tym momencie, z praniem/wymianą nie wyrabiamy. W piątek powinnam być w Białym...lub dostosuję się

• 2 weeks later...
Posted

Przyjmuję gości i z wdziękiem zasiadam do kawy/ciasteczek.... nie jestem namolna ale smaczki do pysia bardzo mile widziane ;-)

Doris, Zachary przywiozły karmę suchą 20kg, pałki mięsne, wędzone płucka (2 duże paki), smaczki, krople na kleszcze..., kocyki, ręczniki....duże legowisko podarowane przez WiosnęA. Bardzo dziękujemy.

Whisky zrobiła ogromne postępy jeszcze sporo pracy ale efekty są widoczne, cieszą...coraz mniej wpadek z siusianiem w domu/sporadycznie

Posted

Potwierdzam to co pisze Moli@. Whisky to juz nie ta sama sunia co 2 miesiace temu. Ma radosny wyraz mordeczki, coraz częściej sie bawi. Widziałam, że sama , jako pierwsza inicjuje zabawy z innymi psami, nawet ze Stefanią.....co to uchodzi za ludożerę i jest takim uroczym skarłowaciałym pitbulem :megagrin: . Ale ten ludożerca tez mnie zaskoczył tym razem.....i nie umarłam ze strachu choć miałam taki zamiar. Stefcia - ludożerca smaczki bierze z ręki z godnościa królowej, elegancko i dostojnie i nie miała nic przeciwko miziankom....W koncu przełamałam strach przed Stefcią .....opłaciło sie przekupowac ją smaczkami. I nie taka Stefcia straszna jak ja myślałam. Whisky "kumpluje" sie własnie ze Stefcią.

Jeszcze ciut, ciut czasu potrzeba i bedzie dobrze, Whisky wyjdzie na psy... :kiss_2:

Dziewczyny dziekuje za spotkanie i miłę towarzystwo.

Posted

Whisky zaskoczyła nas bardzo pozytywnie...byłyśmy w lecznicy pojechała z nami na kontrolę ogólnego stanu zdrowia i sprawdzenie gruczołów okołoodbytniczych (lizała okolice odbytu). Sunia zdrowa jest OK :smile:, przy okazji zrobimy badanie moczu- profilaktycznie.

Do lecznicy wjechała...w lecznicy anioł, spokojna, opanowana, odważna w stosunku do psów, ludzi i Pana doktora. Podczas badania zero problemów, potem grzecznie czekała na Keruska. W samochodzie spokojna, w drodze powrotnej z zaciekawieniem wyglądała przez okna, pod domem nie mogła doczekać wyjścia z samochodu a potem sprintem pod bramkę. Teraz po kolacji odsypia :smile:

Posted

To, że w drodze jest aniołem to wiedziałam. W drodze z Emira do Was nie było żadnych problemów. Napiszcie ile wyniosło badanie i obsługa weterynaryjna - przeleje potrzebną kwotę.

Posted

Tuliłam sie i dawałam buziaki

730_95296006_dsc04689.jpg?_c=1410797706

95295838_dsc04657.jpg

Porwałam kanape , no i co........no i nic, nikt nie krzyczał.

95295746_dsc04634.jpg

Leże sobie ze Stefcią

95295760_dsc04638.jpg

Stefcia jest moja przyjaciólką, pozwalam jej leżec na mojej kanapie.

95295892_dsc04669.jpg

Posted

Na górze był jakiś rumor....musiałm wszystko sprawdzic....

730_95295908_dsc04674.jpg?_c=1410798068

z Mela pobawiłam sie troszke 95295996_dsc04687.jpg .

wcale nie przegrałam.....po prostu dałąm Meli fory........

95296000_dsc04688.jpg

A na koniec pewną miłą  ciocię powaliłyśmy  na podłoge bo na podłodze jest najlepsza zabawa.

95295694_dsc04618.jpg