UlaFeta Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 doris66 napisał(a):Nette napisałm ci pw.... czyli pewnie bez zmian:-( Quote
doris66 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Poszukuje kogoś kto w najbliższy lub następny weekend , za zwrot kosztów paliwa zawiezie mnie do Żabiej Woli koło Warszawy. Zabieram Łezke z emirowego schroniska. Proszę o kontakt na pw. Quote
UlaFeta Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='doris66']Poszukuje kogoś kto w najbliższy lub następny weekend , za zwrot kosztów paliwa zawiezie mnie do Żabiej Woli koło Warszawy. Zabieram Łezke z emirowego schroniska. Proszę o kontakt na pw.[/QUOTE] wyadoptujesz ja?:lol: Quote
doris66 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='UlaFeta']wyadoptujesz ja?:lol:[/QUOTE] Tak i bardzo mnie to cieszy. Quote
UlaFeta Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='doris66']Tak i bardzo mnie to cieszy.[/QUOTE] Cudownie:loveu:jak będziesz w Warszawie to jestem do dyspozji.Tel masz Quote
doris66 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='UlaFeta']Cudownie:loveu:jak będziesz w Warszawie to jestem do dyspozji.Tel masz[/QUOTE] Dzieki, bede pamietac. Quote
doris66 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 (edited) DZiekuję w imieniu Łezki za 100zł od Figuni. W najbliższą niedzielę wyruszam z koleżanką ( która jedynie za koszty paliwa ) zgodziła się pomóc mi w zabraniu Łezki ze schroniska i tego dnia po południu Łezka będzie już na Podlasiu. Trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż po Łezke i dawajcie mi wsparcie....licze na to razem z Łezką. Wszystkim osobom, którzy udzieli mi wsparcia i pomocy dziękuje bardzo. Edited July 27, 2014 by doris66 Quote
doris66 Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Łezka jedzie do domu. Była najgrzeczniejsza na swiecie w podrózy. Mizianki na kanapie a wczesniej kąpiel w wannie spacerek Quote
UlaFeta Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 poplakalam sie:-(z radosci napiszesz czasem co u niuni slychac? na jakims bazarku na Lezke kupilam obraczke i ona zawsze bedzie mi ja przypominala:lol:nosze ja nieustajaco:lol: i wiesz Doris biore udzial w bazarkach,ale nie bardzo pamietam na jakiego psa sa zbierane pieniazki.Lezke zapamietalam. Quote
UlaFeta Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 nie poszedl mi caly post:diabloti: dziekuje za fotorelacje.wiem,ze u Ciebie Lezce niczego nie zabraknie,a ja juz bede miala spokojne sny. buziaki dla Lezki i Tobie tez:loveu: Quote
Nette Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ech, co ja mogę napisać... Chyba: wreszcie. Doczekała się, malutka. Strasznie, strasznie się cieszę, że jej los tak sie poprawił! Bardzo mi Łezka leżała na sercu. Brawo, Doris! Quote
Moli@ Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) Z samochodu prosto do wanny i Ok., 30 minutowa kąpiel, potem w ramiona cioć ;-) Niepewna, bardzo zmęczona leżała, pozwalała się głaskać, drzemała O 16 kolacja, zjadła całą porcję. Wody, mleka nie chciała dopiero Ok., 20 dopadła do miski z wodą i piła, piła, piła.....ufff ulżyło nam, bo już z Doris zastanawiałyśmy się co robić. Pije normalnie. Wczorajsze popołudnie spędziła z nami, z czworonogami z gośćmi (co raz ktoś wpadał) w ogrodzie, spała, drzemała rozciągnięta na huśtawce (mięciutko, w cieniu;-)). Jak na pierwszy dzień sporo atrakcji........ Z naszymi psami potrafi rozmawiać........ odważna, pewna siebie panienka, odpukać nie ma problemów. Spragniona kontaktu z człowiekiem. W nocy spała. Rano ze wszystkimi na siusianko. Ogonek w górze wywinięty prawie jak u prosiaczka :lol: ps., Alina, Zachary z TZ miło było poznać.....:lol: Leży przy Aniołu (jamnik) i zaprasza do zabawy......uszki podniesione.....jak pinczer ;) Edited July 28, 2014 by Moli@ Quote
doris66 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 Kochana malutka......Ona z natury jest żywiołowa, wesoła, towarzyska. Niedługo zacznie pewnie rozrabiać. Quote
Moli@ Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Łezka bardzo chce mieć swego człowiek, jak każdy psiak, myślę że można ją spokojnie ogłaszać Quote
UlaFeta Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Moli@']Łezka bardzo chce mieć swego człowiek, jak każdy psiak, myślę że można ją spokojnie ogłaszać[/QUOTE] I nareszcie bedzie miala ladne zdjecia:multi: Quote
Moli@ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Łezka dziś została odrobaczona 1 tabl Pratel. Kąpiel musimy powtórzyć Pilnuje się człowiek, bardzo niechętnie wychodzi z domu, tylko kiedy musi lub za nami. Świat za ogrodzeniem na razie ją nie interesuje. Z psami potrafi sobie poradzić, została zaakceptowana. Z zachowaniem czystości bywa różnie, trzeba pilnować i uczyć.....ostatnie wyjście ok 23, rano ok., 5 Edited July 29, 2014 by Moli@ Quote
malagos Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Moli@']Łezka bardzo chce mieć swego człowiek, jak każdy psiak, myślę że można ją spokojnie ogłaszać[/QUOTE] Jak to ogłaszać, to ona nie jest w domu stałym? ..... Quote
Moli@ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) [quote name='malagos']Jak to ogłaszać, to ona nie jest w domu stałym? .....[/QUOTE] Nie....... jest u nas w dt, w warunkach domowych......i Doris będzie szukała jej DS Podpis do zdjęcia może mylić.......Doris pragnęła przenieść Łezkę z kojca do domu aby sunia nabrała ogłady Edited July 29, 2014 by Moli@ Quote
malagos Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 A, to ok już się cieszyłam, ze niunię ktoś w schronisku wypatrzył. A jak tam to schronisko, jak odbierałaś Łezkę, w Żabiej Woli, dużo psów? Mam podobną suczkę, Karusię, u siebie na dbt od ponad 2 miesiecy i cisza.... Quote
Moli@ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Po sunię jeździła i wszystko załatwiała Doris.......wieczorem powinna mieć już dostęp do netu Quote
doris66 Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='malagos']A, to ok już się cieszyłam, ze niunię ktoś w schronisku wypatrzył. A jak tam to schronisko, jak odbierałaś Łezkę, w Żabiej Woli, dużo psów? Mam podobną suczkę, Karusię, u siebie na dbt od ponad 2 miesiecy i cisza....[/QUOTE] Malagos myslę, ze mozesz się juz cieszyc. Łezka z emirowego schroniska przeniosła się do domowych warunków u Joi i [email protected]ąd juz tylko krok do domu stałęgo. W schronisku jako jedna z wielu psów, niewyróżniajaca sie spośród innych miała małe szanse na adopcje. Dostała od nas szansę na lepsze życie. W Emirze jak w każdym schronie psów dużo i duze potrzeby. Quote
doris66 Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Noszę sie z zamiarem zmiany Łezce imienia, bo to które ma jest chyba dla niej pechowe. Narazie żadne nie wydaje mi sie dla niej odpowiednie. Macie jakieś propozycje. Quote
UlaFeta Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='doris66']Noszę sie z zamiarem zmiany Łezce imienia, bo to które ma jest chyba dla niej pechowe. Narazie żadne nie wydaje mi sie dla niej odpowiednie. Macie jakieś propozycje.[/QUOTE] Sonia,Luna,Wika,Tekila(u nas byla taka sunia,zaczepno-obronna:lol:) Quote
Recommended Posts