Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo kamera pogrubia :) 

Jeżeli jest posłuszna i idzie na posłanie, to nie jest źle :) Jak lubi, to niech sobie stamtąd pilnuje, byle robiła to raczej pasywnie, niż aktywnie ;)

Posted

Whisky  :mdrmed:

https://www.youtube.com/watch?v=42WyY8MHQsE

Jak juz wiem o co chodzi to lubie Was eszcze bardziej. To kiedy napijemy się Whisky?

Posted

Dziś Whisky po raz pierwszy poprosiła wyjść :sweetCyb: ...ciasteczko w nagrodę za dzielność/odwagę było ;-)

Doris dziękuję za pyszne psie ciasteczka :smile:

Posted

Ja też popieram że sama cola wystarczy:) Pozdrowienia dla malutkiej
Doris a to te ciasteczka co ludziom też smakują :)

Te  też były. Mam jeszcze kilka porcji.....chcesz?

Posted

Jak wpadniesz w końcu do mnie to weź ze sobą :)

Obawiam się, że prędzej byłoby ci te ciasteczka wysłać  niz doczekać sie mojej wizyty. Totalny brak czasu.

Posted

Dziś Whisky po raz pierwszy poprosiła wyjść :sweetCyb: ...ciasteczko w nagrodę za dzielność/odwagę było ;-)

Doris dziękuję za pyszne psie ciasteczka :smile:

Wspaniale, jak widać nauka przynosi efekty :) Brawo, Whisky!

• 2 weeks later...
Posted

Ja wiem....ja wiem........co u niej. :laugh2_2:  Coraz grzeczniejsza jest i coraz bardziej wyluzowana. I jak zwykle, jak większość stada  preferuje Moli@. Dla Joi pozostaje  Aronek, Aniołek Romuś , Balbinka , Flapi :lookarou: .....no i pogubiłąm się  :lookarou:

Posted

Co słychać u naszej dziewczynki?

Wysłałam ją dzisiaj do Pupili porannego ,może tak ją ktoś wypatrzy

To czekamy cierpliwie na fajnego ludzia :smile:

Spacery, inne psy,  zabawy w ogrodzie mogą nie istnieć...tylko dom, fotel, kanapa, kocyk... i człowiek :smile:...idealna dla osób pracujących, uczących się...poczeka, nie zniszczy...załatwia się na spacerkach

Posted

O rety :loveu: ...jaką piękną opinię wystawiła Moli@ naszej dziewczynce....Łezce :siara: . Doris66, myślę,że to imię jest lepsze niż to "alkoholowe". W końcu są też łzy radości, jako przejaw wzruszenia...i tylko tak powinniśmy postrzegać jej imię! Nasza kochana Łza radości :calus: ....

Posted

O rety :loveu: ...jaką piękną opinię wystawiła Moli@ naszej dziewczynce....Łezce :siara: . Doris66, myślę,że to imię jest lepsze niż to "alkoholowe". W końcu są też łzy radości, jako przejaw wzruszenia...i tylko tak powinniśmy postrzegać jej imię! Nasza kochana Łza radości :calus: ....

ale fajnie napisalas :klacz: