Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

UlaFeta, to może wskaż linka do tej strony z taką informacją...bo doris66 widziała ją w suniach do adopcji według stanu na styczeń 2014 r.

Edited by zachary
Posted (edited)

zachary napisał(a):
UlaFeta, to może wskaż linka do tej strony z taką informacją...bo doris66 widziała ją w suniach do adopcji według stanu na styczeń 2014 r.

Tez ja teraz znalazlam w suniach do adopcji :-(a juz myslalam.
Doris masz moze jej zdjecia?I jak bys napisala jakis tekscik to oplace ogloszenia u kejciu na bazarku ogloszeniowym.One z Ziuta czaruja:crazyeye:to moze zaczaruja i Lezke:lol:

Edited by UlaFeta
literowka
Posted

UlaFeta napisał(a):
Tez ja teraz znalazlam w suniach do adopcji :-(a juz myslalam.
Doris masz moze jej zdjecia?I jak bys napisala jakis tekscik to oplace ogloszenia u kejciu na bazarku ogloszeniowym.One z Ziuta czaruja:crazyeye:to moze zaczaruja i Lezke:lol:

Ok. Napisze ci tekst na pw i podam linka do jej emirowego wątku. Tam są zdjęcia, niestety nie sa to dobre zdjęcia, może dlatego Łezka ciągle szuka domu. Prosiłam wielokrotnie o ładne fotki ( inne emirowe psy mają łądne zdjęcia ) ale .......jak widać. Ja mieszkam za daleko aby tam pojechac i zrobic Łezce dobre zdjęcia. Nowe ogłoszenia jak najbardziej potrzebne, moze rzeczywiście dziewczyny maja dobra rekę do ogłoszeń.

Posted

UlaFeta moje doświadczenie mi mówi, że ludzie szukajac psa w ogłoszeniach nie łapią się na tzw. "żałosne" zdjęcie. Owszem popatrza, powspółczuja ale wola pieska ładnie wyglądajacego i ładnie zaprezentowanego. Łezka nie ma zdjec ogłoszeniowych i to jest problem.
Za pakiet dziekuję, w weekend zgłosze Łezkę.

Posted

doris66 napisał(a):
UlaFeta moje doświadczenie mi mówi, że ludzie szukajac psa w ogłoszeniach nie łapią się na tzw. "żałosne" zdjęcie. Owszem popatrza, powspółczuja ale wola pieska ładnie wyglądajacego i ładnie zaprezentowanego. Łezka nie ma zdjec ogłoszeniowych i to jest problem.
Za pakiet dziekuję, w weekend zgłosze Łezkę.

Doris ja na takie zalosne zdjecie sie "zlapalam".
Jak zglosisz to pisz.Zaplace.

• 1 month later...
Posted

Z ogłoszeń był o Łezke jeden telefon. Pan miał zamiar odwiedzić Schronisko i zobaczyć Łezke . Nie wiem czy pojechał, bo sie ze mna wiecej nie kontaktował.

• 2 weeks later...
Posted

OOOO jaka ładna z niej teraz panna. Łezka jest w typie naszego Kubalonka a ten czort podoba się..... wierzę że Łezka znajdzie swój domek i kochającego człowieka:lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...