Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Nette']Szkoda, że ludzie nie wiedzą, że takie małe, śmieszne suczki po przejściach kochają najmocniej.[/QUOTE]

Masz rację Anetko, te po przejściach są najbardziej oddane. Gdyby człowiek tak potrafił kochać.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety nie ma. Jedyne jej zdjęcia, po chorobie, sa na jej wątku emirowskim. To nie są dobre zdjęcia do ogłoszeń, ale ja ogłaszam ją ze zdjęciami jakie są. Pewnie dlatego nie ma odzewu na ogłoszenia. Prosiłam niedawno jedną z "emirówek", która ogłasza psy emirowskie aby zrobiła ładne zdjęcia Łezce. Obiecała, że postara się, ale nadal zdjeć nie ma.
Więc ja sama nie wiem jak mam Łezkę ogłaszać. W sumie to szkoda zachodu z ogłaszeniem, bo dobre zdjecia do ogłoszeń to poowa sukcesu.

Posted

Powinna, powinna.... Ona okazała sie ładną sunia, taką trzykolorową. Oby wzrok Twojej koleżanki padł na Łezke, ale słabo to widzę. Tam jest tyle mniejszych i slicznych suniek.

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

buniaaga napisał(a):
UlaFeta gdzie to jest napisane bo na wątku Łezki nie ma takiego wpisu?

Fundacja Emir;
Nie ma jej w zwierzakach do adopcji
W adopcjach grudniowych jest napisane(tak zrozumialam)ze poszla do domku.
A gdzie w Emirze jest watek Lezki?

Posted

UlaFeta napisał(a):
Doris na str Emira podaja,ze Lezka w nowym domu.Wiesz cos.

Nic nie wiem na temat adopcji Łezki, ale jeszcze dziś to sprawdze i napiszę. Moze to jakaś "świeżutka" sprawa. W sumie to ja Łezkę tylko ogłaszałam ale ona była pod opieką Emira i mogli zapomnieć poinformować na wątku dogomaniackim Łezki.