Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Przesyłam mojej ślicznej  Łezce i jej koleżankom i kolegom  oraz opiekunkom wirtualne świąteczne jajeczko i zajączka i zdrówka życze.

Posted

Może ktoś wypatrzy panienkę...

Już ciepło i Łezka chętnie wychodzi do ogrodu...obserwuje wielkopsy ... nieśmiało uczestniczy w zabawie...będą z niej "ludzie" ;)

Posted

Takie przenikliwe spojrzenie ma Łezka...Czy już "wychodzi na ludzi"? Wygląda na cywilizowaną,hi,hi...

Łezka jest bardzo poważna/czujna/płochliwa w kontakcie z człowiekiem...ten sam problem jest z Melą...obie panny do odważnych nie należą, np., Łezka panicznie boi się odkurzacza/odgłosu a prawie codziennie go słyszy, widzi...długopis spadający ze stołu i już ucieka. Bardzo lubi/chce kontaktu z człowiekiem ale widać że boi się zaufać, przytula się, dopomina głaskania ale nigdy sama nie wskoczyła/nie weszła na kolana...na kanapie/w łóżku przytulona ale tylko łepek położy na człowieku...

Posted

Łezka jest bardzo poważna/czujna/płochliwa w kontakcie z człowiekiem...ten sam problem jest z Melą...obie panny do odważnych nie należą, np., Łezka panicznie boi się odkurzacza/odgłosu a prawie codziennie go słyszy, widzi...długopis spadający ze stołu i już ucieka. Bardzo lubi/chce kontaktu z człowiekiem ale widać że boi się zaufać, przytula się, dopomina głaskania ale nigdy sama nie wskoczyła/nie weszła na kolana...na kanapie/w łóżku przytulona ale tylko łepek położy na człowieku...

Jak dla mnie .....jest świetna . Delikatna, dyskretna, nie nachalna. Mogłaby tylko od czasu do czasu się uśmiechać....ale myślę, że tak ją natura stworzyła. A...i futerko ma piekne...no bo kto ma takie pasemka jak Łezka, no kto. ?

Posted

Jak dla mnie .....jest świetna . Delikatna, dyskretna, nie nachalna. Mogłaby tylko od czasu do czasu się uśmiechać....ale myślę, że tak ją natura stworzyła. A...i futerko ma piekne...no bo kto ma takie pasemka jak Łezka, no kto. ?

Czasami od wielkiego święta uśmiech gości na jej pysiu a oko błyśnie zawadiacko...

Posted

Proszę sie częstować sygnaturką. Zakupiłam u TZ mestudio, piekna prawda? Teraz niech Łezka  zagląda wszędzie tam gdzie ja zajrzę . Aby jak najwięcej ludzi si eo niej dowiedziało.

Posted

0cubx57k1zxv_t.jpg

Dwie psiapsióły....po niedzieli jadą na "bardzo poważny zabieg" do weta...wykonanie go w domu graniczy z cudem...i łapek szkoda ;)

i7ymh9uroluk_t.jpg

Kolegi Kubusia tylko nosek widać :)

03c9prpeoe2m_t.jpg

5rbvzoy9rwn5_t.jpg

Posted

O,  ja pierdzielę.....to są dopiero zdjęcia. Bara - bara w łóżku z Agusią .....no, no, no........Kradnę te zdjęcia do ogłoszeń. No teraz jak nikt nie pokocha takiego łóżkowego pieseczka, to chyba sama ją adoptuję...... widząc takie zdjęcia jestem szczęśliwa że ją zabrałam ze schroniska.

Moli@, Joi dziekuję Wam za taki dt dla mojej Łezki kochanej....

I widzę jej uśmiech.....czyli umie się  usmiechać.