Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusiu.... no tylko można, złożyć Gratulacje:loveu::multi::loveu:
... ale tytuł!!!! Najlepszy!!!!... jaki do tej pory widziałam:)
[FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/82.gif[/IMG][/SIZE][/FONT]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu, nadal nie mam numeru do Ciebie, ale i tak pewnie zjawimy się dopiero wiosną, kiedy będzie można wypuscic moje dzieci do ogrodu ;) mogłyby niezłe spustoszenie zrobić, gdyby musiały siedzieć w domu ;)

a kim jest Motek???
Wyczytałam go na innym wątku! I bardzo współczuję z powodu pompy. Dobrze, ze kominek Was grzeje!

Posted

Bardzo dobrze. Już jej nie wystarczy, że ustawiła Lili - teraz się wzięła za... Kreskę ;) Któryś prosiak mi leje na kanapy i do psich posłań. Podejrzewam, że to Gapcia i jej reakcja na "nowe" w domu...

Posted

a moja kocica polazła wczoraj za mną na strych i od razu zrobiła koopę... no co za świntuch!!! a pies nalał na dziecięcą nakładkę klozetową... szkoda, ze nie nasikał do kibla i nie spuścił po sobie wody... Mając psa-siurczysława i syna- lejka dziękuje ikei za kanapy ze zdejmowanymi pokrowcami! :)

Posted

To fakt - jedna kanapa, podarowana mi przez Ewę Martę jest z Ikei, ma zdejmowana pokrowce i dzięki temu włożyłam pod spód foliowe worki plus koc na wierzch. Jeśli zdążę zauważyć - do prania jest tylko koc. Druga kanapa jest "stylowa", w dodatku wypchana włosiem końskim. Jest już praktycznie do wyrzucenia :(

Posted

Oj, Ciocia - ależ Ty masz zaległości!!!!! ;) Jedna z nich już zdążyła do DS pojechać :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237178-Do-czego-mog%C5%82y-przesta%C4%87-pasowa%C4%87-dwie-ma%C5%82e-suczki-Wysadzone-na-przystanku-PKS[/url]

A oto i Moteusz:

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1744/346e12f34e70adc5.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']No i mnie Ciocia Malagos... zdemaskowała!:crazyeye::razz:[/QUOTE]

No i co? Nie wstyd Ci, Nutusiu...? :evil_lol:
Mizianki dla Gapulindy wcale-nie-takiej-gapskiej... :glaszcze:

Posted

[quote name='malagos']Tak sobie myślę, że Nutusia dobrze zrobiła - ma psa z domu tymczasowego, sprawdzony, socjalizowany.....[/QUOTE]

Co racja to racja.

Dobrze Nutusiu wybrałaś :):):)

A jak Gapcia znosi zimę w sensie śnieg - lubi??
Czy jednak nie za bardzo jej pasuje wychodzenie na siku na mokry i zimny śnieżek??

Posted

[quote name='malagos']Tak sobie myślę, że Nutusia dobrze zrobiła - ma psa z domu tymczasowego, sprawdzony, socjalizowany.....[/QUOTE]
Co racja , to racja:)

Posted

Krzywy, nie krzywy - ale jaki kochany! :) Oba ryjki kochane :)

Gapcia na śnieg - różnie. Niby ze wszystkimi wybiega, nawet trochę poszaleje, powtyka nosek pod śnieg, poszczeka, ale potem staje i najpierw podnosi jedną łapinkę, potem drugą i... czas do ciepłego domku... Jak ona poprzednie zimy przetrwała u tego gnoja podłego, to ja nawet myśleć nie chcę :(

Wczoraj Gapiszon dostał prezent od Cioci Ellig - worek pysznej karmy Brit (choć jeszcze poprzedniej nie zjadła ;)). Dziękujemy Cioci najprzepiękniej!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']Krzywy, nie krzywy - ale jaki kochany! :) Oba ryjki kochane :)

Gapcia na śnieg - różnie. Niby ze wszystkimi wybiega, nawet trochę poszaleje, powtyka nosek pod śnieg, poszczeka, ale potem staje i najpierw podnosi jedną łapinkę, potem drugą i... czas do ciepłego domku... Jak ona poprzednie zimy przetrwała u tego gnoja podłego, to ja nawet myśleć nie chcę :(

Wczoraj Gapiszon dostał prezent od Cioci Ellig - worek pysznej karmy Brit (choć jeszcze poprzedniej nie zjadła ;)). Dziękujemy Cioci najprzepiękniej![/QUOTE]
......i tu się z Wami zgadzam!... że Britt to ta pyyyszna karma(Jasia parę razy chrupała samą, bez dodatku mięska);)
mizianka dla Gapiszonka:glaszcze: