Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bros napisał(a):
o matkooooooo i corko - całkowicie jak Mijeczka :) a te jej minki - zwariowałaś ????? tak rano na mokrą trawę ???? :)
Właśnie, właśnie! Biedaczkę na mokrą trawę z domu wyrzuca! :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Kochana, kochana... Tak naprawdę powinnam wyadoptować wszystkie psy i zostawić tylko Gapcię i Lesia. To by było życie! Fakt, trochę nudne ;)

Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?....

Posted

[quote name='Nutusia']Kochana, kochana... Tak naprawdę powinnam wyadoptować wszystkie psy i zostawić tylko Gapcię i Lesia. To by było życie! Fakt, trochę nudne ;)

Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?....[/QUOTE] Tra la la la już widzę Cię oddającą Lilunię :)

Posted

Ograniczona jest Twoje widzenie, Kobieto, oj ograniczone! ;)
Aż mnie żołądek z nerwów boli, co one tam dziś po światłym przewodnictwem prezeski Liluni i wice-prezeski Alutki nawywijały...

Posted

[quote name='Nutusia']Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?....[/QUOTE]
A skąd wiesz, ze to Gapcia do swojego, a nie ktoś inny jej taki numer (dominacyjny?) robi...? :hmmmm:

[quote name='Gosiapk']Od razu masz czarne myśli. Może pozytywnie Cię zaskoczą i jako te anioły posprzątają zamiast nabrudzić? ;)[/QUOTE]
[quote name='Nutusia']Obyś była prorokiem i Twe słowa "ciałem" się stały!!!!!!![/QUOTE]
Czy jesteś na 100% pewna, że chcesz, żeby "posprzątały"...? :-o

Posted

Nie do swojego - ona właściwie z posłanek nie korzysta. Posłankowy jest Lesio, czasami Lili i Chmurka. Reszta to "arystokracja". A wiem, bo kiedyś się zapatałętała i Tomek zamknął ją w domu samą. No i posłanko było do prania. Podejrzenia miałam już wcześniej, gdy zdarzało się się lać i kupać na kanapę w pokoju książkowym...

Posted

[quote name='Nutusia']Na Bemowie znam tylko Gusiaczka. Sama mogę podjechać pomóc, ale tylko po pracy (po 16.30). No i przydałby się jakiś plan i tego planu koordynator...

Rozumiem, że koordynatorem jest nubijka7 ... :hmmmm:
Chyba tylko privem lub przez formularz gumtree można odpowiedzieć, bo numeru telefonu nie widzę... :(

Posted

[quote name='Nutusia']W razie czego piszcie do mnie lub dzwońcie... Na formularzach się nie znam ni w ząb![/QUOTE]

Nutusiu, ja kompletnie nie znam tej osoby ani nie jestem z tamtych okolic. :shake:

Zauważyłam taki wątek-ogloszenie i probuje znaleźć pomoc, której sama nie jestem w stanie udzielić.. :oops:

Jak możesz, to napisz do niej na PW.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Dziękujemy za życzenia o odwzajemniamy - dobrych, spokojnych i pogodnych Świąt życzymy :)

W najbliższą środę - 16 kwietnia miną 2 lata, odkąd Gapcia do nas przyjechała... w kartonie.

Nadal ma swoje lęki, potrafi się zsiusiać pod siebie tylko dlatego, że zbyt gwałtownie przy niej kucnęłam, chowa się w najciemniejszy kąt widząc, że szykujemy się z psami na spacer (choć przecież nigdy jej nie próbowaliśmy zabierać), ale jest najkochańszą i najbardziej nachalnie miziastą psiną, jaką znam :)