Nutusia Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Jesień się średnio Gapulindzie podoba. W ciągu dnia, ok, ale rano i wieczorem - zimno, mokra od rosy trawa... nie..... lepiej pod kocykiem w domciu - zdecydowanie! Quote
bros Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 o matkooooooo i corko - całkowicie jak Mijeczka :) a te jej minki - zwariowałaś ????? tak rano na mokrą trawę ???? :) Quote
Gosiapk Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 bros napisał(a):o matkooooooo i corko - całkowicie jak Mijeczka :) a te jej minki - zwariowałaś ????? tak rano na mokrą trawę ???? :) Właśnie, właśnie! Biedaczkę na mokrą trawę z domu wyrzuca! :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 W przeciwnym razie mokry mamy... dywan ;) Żeby tak na gołe kafle nalać, ale nie! Quote
Gosiapk Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Nutusia napisał(a):W przeciwnym razie mokry mamy... dywan ;) Żeby tak na gołe kafle nalać, ale nie! Przecież kafle są zimne, to i w łapki zimno. :diabloti: Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Chciałabym czasami, żeby moje ogony chcialy wracać do domu, bo mokro i zimno:-) Niestety deszcz nie deszcz, swoją poranną godzinkę muszą wyganiać na polach:-) Quote
Ellig Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Mordulka kochana:) http://img833.imageshack.us/img833/8978/x9z3.jpg Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Kochana, kochana... Tak naprawdę powinnam wyadoptować wszystkie psy i zostawić tylko Gapcię i Lesia. To by było życie! Fakt, trochę nudne ;) Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?.... Quote
Gosiapk Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Nutusia']Kochana, kochana... Tak naprawdę powinnam wyadoptować wszystkie psy i zostawić tylko Gapcię i Lesia. To by było życie! Fakt, trochę nudne ;) Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?....[/QUOTE] Tra la la la już widzę Cię oddającą Lilunię :) Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Ograniczona jest Twoje widzenie, Kobieto, oj ograniczone! ;) Aż mnie żołądek z nerwów boli, co one tam dziś po światłym przewodnictwem prezeski Liluni i wice-prezeski Alutki nawywijały... Quote
Gosiapk Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Od razu masz czarne myśli. Może pozytywnie Cię zaskoczą i jako te anioły posprzątają zamiast nabrudzić? ;) Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Obyś była prorokiem i Twe słowa "ciałem" się stały!!!!!!! Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Nutusia']Gapcia ma tylko jedną przypadłość - zdarza jej się załatwiać do posłania! Dlaczego?....[/QUOTE] A skąd wiesz, ze to Gapcia do swojego, a nie ktoś inny jej taki numer (dominacyjny?) robi...? :hmmmm: [quote name='Gosiapk']Od razu masz czarne myśli. Może pozytywnie Cię zaskoczą i jako te anioły posprzątają zamiast nabrudzić? ;)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Obyś była prorokiem i Twe słowa "ciałem" się stały!!!!!!![/QUOTE] Czy jesteś na 100% pewna, że chcesz, żeby "posprzątały"...? :-o Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Nie do swojego - ona właściwie z posłanek nie korzysta. Posłankowy jest Lesio, czasami Lili i Chmurka. Reszta to "arystokracja". A wiem, bo kiedyś się zapatałętała i Tomek zamknął ją w domu samą. No i posłanko było do prania. Podejrzenia miałam już wcześniej, gdy zdarzało się się lać i kupać na kanapę w pokoju książkowym... Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 UWAGA! Bemowo/Chomiczówka - potrzebna pomoc w złapaniu potrąconej/pogryzionej suni: http://www.dogomania.pl/forum/thread...LANACH-BEMOWIE http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lu...unia-523903353 Podeślijcie, komu możecie... :modla: Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Na Bemowie znam tylko Gusiaczka. Sama mogę podjechać pomóc, ale tylko po pracy (po 16.30). No i przydałby się jakiś plan i tego planu koordynator... Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Nutusia']Na Bemowie znam tylko Gusiaczka. Sama mogę podjechać pomóc, ale tylko po pracy (po 16.30). No i przydałby się jakiś plan i tego planu koordynator... Rozumiem, że koordynatorem jest nubijka7 ... :hmmmm: Chyba tylko privem lub przez formularz gumtree można odpowiedzieć, bo numeru telefonu nie widzę... :( Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 W razie czego piszcie do mnie lub dzwońcie... Na formularzach się nie znam ni w ząb! Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Nutusia']W razie czego piszcie do mnie lub dzwońcie... Na formularzach się nie znam ni w ząb![/QUOTE] Nutusiu, ja kompletnie nie znam tej osoby ani nie jestem z tamtych okolic. :shake: Zauważyłam taki wątek-ogloszenie i probuje znaleźć pomoc, której sama nie jestem w stanie udzielić.. :oops: Jak możesz, to napisz do niej na PW. Quote
anica Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Na te święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości.Niech Cię ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w Twym sercu zawsze gości. Pięknych Świąt!!! Quote
Ellig Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [B][COLOR=#ff0000][I]14 luty 2014[/I][/COLOR][/B] [IMG]http://images52.fotosik.pl/247/316fdf9ad03232cd.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 No, no, taki właśnie Gapiszon jest kochany! :) Dziękujemy za pamięć. Quote
Nutusia Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Dziękujemy za życzenia o odwzajemniamy - dobrych, spokojnych i pogodnych Świąt życzymy :) W najbliższą środę - 16 kwietnia miną 2 lata, odkąd Gapcia do nas przyjechała... w kartonie. Nadal ma swoje lęki, potrafi się zsiusiać pod siebie tylko dlatego, że zbyt gwałtownie przy niej kucnęłam, chowa się w najciemniejszy kąt widząc, że szykujemy się z psami na spacer (choć przecież nigdy jej nie próbowaliśmy zabierać), ale jest najkochańszą i najbardziej nachalnie miziastą psiną, jaką znam :) Quote
Recommended Posts