Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyrdka napisał(a):
cudowna Gapiszonka :)
taka mała pchełka, a targa za sobą tak wielki ciężar przeszłości :(

najważniejsze, że ma super dom i miłości jej nigdy nie zabraknie :)

Żebyś ją widziała na kolanach u konfirm33, jak leżała do góry brzuchem, oczy przymknięte, łepek pod ręką Krystyny, pysio odrobinę zadarty i tylko "miziaj mnie" :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Dla mnie Gapcia to rewelacja! Takie ma oczy, takie usta - no nie mogłam się na nią napatrzyć!

Dla mnie tez, kocham tego Gapiszona bardzo!:)

Posted

malagos napisał(a):
Żebyś ją widziała na kolanach u konfirm33, jak leżała do góry brzuchem, oczy przymknięte, łepek pod ręką Krystyny, pysio odrobinę zadarty i tylko "miziaj mnie" :)

Nio... ale zanim sobie przetłumaczyła, żeby się odważyć przyjść do gości na mizianki - zasikała kanapę :(
Teraz "przeżywa" Kajtka, którego przytargałam do domu w środę...

A opalać się i wygrzewać na słoneczku uwielbia - trafił swój na swego :)

Posted

Gapiszon wersja "pościelowa" :) Do zdjęcia musiałam ją nieco odkryc, bo ona śpi "na jamnika", czyli caluteńka zakopana pod kołdrą - bez względu na temperaturę ;)

Posted

kejciu napisał(a):
Znajdź różnicę :D każde zdjęcie jest inne :D

Kazde jest inne bo na kazdym inaczej uszki sa ulozone i oczka mniej lub bardziej otwarte ,ze o nachyleniu mordulki nie wspomne a najwazniejsza roznica to cien na grzbiecie Gapulindy:)

Posted

Pyrdka napisał(a):
A w nasze "łapy" ostatni wpadła kolejna podopieczna, która od razu nam przypomniała o Gapci :)

PCHEŁKA

te włoski tak samo sterczące koło oczu i na mordce :)

O matko święta - KLON!!!! Gapci też się da takiego irokeza na czubku łepetyny uformować... Też takie straszek malutki? Wątek ma?...

Zapomniałabym - zapraszam na bazarek dla mojego desanciarza Kajtolinka - bluzeczki po ZŁOTÓWCE! :) Link w podpisie ;)

• 2 weeks later...