Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy! I odwzajemniamy życzenia - spokojnych i ciepłych Świąt życzymy :)
A patrząc na te kaczuszki, przypomina mi się wierszyk z programu, który oglądałam w TV w zamierzchłym dzieciństwie - pamiętam nawet twarz małej dziewczynki, która go recytowała ;)

"Są zółte jak kacuski,
Myślicie, ze mają nózki?
Nieeeeeeee, to kaceńce wiosną
Na moklej tlawie rosną!" :)

Posted

Obiecany Gapiszon w roli głównej... Oj, strrrrraszny ten aparat jest, jaki strrrrrrrrraszny!!!! Od razu Gapci minka rzednie...

Skandal! Nie dość, że mnie wykąpała, to jeszcze chce światu pokazać!!!

Poważna Gapcia, która wcale taka poważna nie jest ;)

A taki był stan po świętach, po wizycie pewnej zwierzolubnej Cioci wyposażonej w psie przysmaki ;)

Posted

Dziękujemy i też całuskujemy! :)
Tak, obrosła i się zamierzamy na fryzjera przy okazji postrzyżyn Lesia. Tylko chyba byłoby lepiej, gdyby p. Witek przyjechał do nas - mniejszy stres niż jechać z nią do lecznicy...

Posted

Aha - zapomniałam dodać, że z Gapci już jest taki chojrak, że nową lokatorkę tymczasową - Ikę - przyjęła bez zasikania kanapy ;) Fakt - lokatorka spokojności dotąd niespotykanej, ale jednak... obca :)

• 3 weeks later...
Posted

Pokazuję nowy look Gapioszona, którego za namową i wg instruktażu Marysi O. wytrmowałam RĘCZNIE do golasa! :evil_lol:
Napatrzeć się teraz na nią nie mogę, a mizianie to prawdziwa przyjemność - dla obu stron :eviltong:

Posted

Była wniebowzięta! Aż oczy mrużyła w ekstazie :)

Niestety, w piątek się pochorowała. Ma zapalenie krtani. Wczoraj przeżyła "horror" związany z wyniesieniem z domu i wizytą w lecznicy. Ale gardło pokazała Pani Doktor tak pięknie, jak niewielu pacjentów :) Dostała zastrzyki i leki na 10 dni. Już dziś jest o niebo lepiej - nie kaszle.

Posted

[quote name='Nutusia']Była wniebowzięta! Aż oczy mrużyła w ekstazie :)[/QUOTE]
Ekstaza od skubania...? :hmmmm: Brzmi... ciekawie. :p

[quote name='Nutusia']Niestety, w piątek się pochorowała. Ma zapalenie krtani. Wczoraj przeżyła "horror" związany z wyniesieniem z domu i wizytą w lecznicy. Ale gardło pokazała Pani Doktor tak pięknie, jak niewielu pacjentów :) Dostała zastrzyki i leki na 10 dni. Już dziś jest o niebo lepiej - nie kaszle.[/QUOTE]
Czemuś jej zapaliła krtań?! :mad:

Gapciu, unikaj przeciągów, dobrze...? :glaszcze:

• 7 months later...
  • 3 months later...
Posted

I kolejna biała!!!! :(

A tu Gapiszon został świątecznie wyskubany i zadek marznie;)

Dziękujemy za pamięć i za życzenia, które z serca odwzajemniamy :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mijają 3 lata od przyjazdu Gapci do nas...

Jej świat jest malutki - zamyka się w granicach naszego domu i ogrodu. Ale chyba jej wystarcza, bo wygląda na szczęśliwą ;)

_DSC2002.JPG

_DSC2003.JPG

_DSC2000.JPG

_DSC1999.JPG

• 4 weeks later...