Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']Gosiu, chyba nie można mieć nic ruchomego w podpisie - lepiej popraw, bo jeszcze Ci wywalą...
...choć bałwanek słodki! :)

[COLOR=#0000cd]Edit:[/COLOR] O, już do mnie nie macha łapką... :crazyeye:[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']A do mnie macha ;)

(...) [/QUOTE]

Bardzo przepraszam, ale machanie łapką w podpisie jest zabronione i bałwanek musiał ustąpić miejsca niemachającemu łapką prezentowi

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']Bardzo przepraszam, ale machanie łapką w podpisie jest zabronione i bałwanek musiał ustąpić miejsca niemachającemu łapką prezentowi[/QUOTE]
A ja ukradłam bałwanka i u mnie macha! :p

[COLOR=#0000cd]Edit:[/COLOR]
Gapulindo, co myślisz o śniegu...?

Edited by inka33
Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3027/9b03ddb4af677efcgen.jpg[/IMG][/URL]

Prosimy o wstawienie w 1 poscie, dziekujemy:)

Posted

Gapulinda myśli o śniegu:
- fajnie, że jest tylko na dworze
- jeszcze fajniej, że Gapulinda już na dworze nie jest
Chwilę się można po śniegu przelecieć, ale bez śniegu fajniej się kopie dziury w ogrodzie ;)

Banerek wstawiony :)

Posted

[quote name='Nutusia']Gapulinda myśli o śniegu:
- fajnie, że jest tylko na dworze
- jeszcze fajniej, że Gapulinda już na dworze nie jest
Chwilę się można po śniegu przelecieć, ale bez śniegu fajniej się kopie dziury w ogrodzie ;)

Banerek wstawiony :)[/QUOTE]
Gapiszonku, myślicie z Jasieńką tak samo;)

Posted

Mój Marcelek wszedł dziś za mną do łazienki, zrobił koopę (na jedyny dywanik w mieszkaniu, a jakże), a potem patrzył mi w oczy jakby chciał powiedzieć "no widzisz - ja juz nie muszę wychodzić"

Posted

Ciekawe kto się do kogo upodobnił - my do nich, czy one do nas? ;)
Ovka nie miała "szczęścia" spędzić zimy pod gołym niebem - Gapcia - a i owszem. Może dlatego tak bardzo sobie teraz ceni ciepełko i kołderkę...

• 2 weeks later...
Posted

NUTUSIU SKŁADAMY SERDECZNE ZYCZENIA WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM W ATMOSFERZE WZAJEMNEJ MIŁOŚCI ZAUFANIA I SPOKOJU
[IMG]http://kartki4u.eu//kartki/47/3/d/3155.gif[/IMG]

Posted

Gapulku, życzę Ci przezwyciężenia wszelkich straszków, strachów i straszydeł!
Wszystko spokojnie i w Twoim czasie, ale po kolei do przodu.
Nutusiu, pod Twoimi skrzydłami i jej się uda.
:)

Posted

Tak oto Mąż mój przemówił do Gapci ludzkim głosem w Święta:
"Gapciusiu, mój Gapciusiu - jesteś najpiękniejsza i najkochańsza i zostaniesz z nami do końca świata, a nawet o jeden dzień dłużej...
Cóż, chyba czas tytuł zmienić ;)

Posted

Co prawda Gapcia i tak się nigdzie nie wybierała, ale gdyby wiedziała, że to jedyne miejsce, które pokochała, z nie-do-końca-stałego-domu stało się całkiem-pewnym-stałym-domem, to by wycałowała Decydenta za wszystkie czasy ;).
Piękny prezent od Pięknych Ludzi.

Posted

[quote name='Nutusia']Tak oto Mąż mój przemówił do Gapci ludzkim głosem w Święta:
"Gapciusiu, mój Gapciusiu - jesteś najpiękniejsza i najkochańsza i zostaniesz z nami do końca świata, a nawet o jeden dzień dłużej...
Cóż, chyba czas tytuł zmienić ;)[/QUOTE]

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
NUTUSIU, TZ Nutusiowy :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

dziękujemy za tak wspaniały domek dla Gapulinki naszej małej pięknej :)
Gdybym miała okazje, to bym Was wycałowała z radości i szczęścia :)
Gapcia od początku skradła Wasze serce - wiedziała co robi - cwana baba z niej :)

Posted

[quote name='Nutusia']Gapcia pozdrawia z DS - spokojna i szczęśliwa :)

[IMG]http://images34.fotosik.pl/503/03b0cbaef97bcc97.jpg[/IMG][/QUOTE]

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz:

Posted

Ale rewelacja!!
Tylko zmniejszy się o 1 miejsce dom tymczasowy.........
W sekrecie powiem, z i mój Tomek tak patrzy na naszą Miluśke, tak ją lubi, tak ona Go kocha, że bardzo bym chciała, żeby została u nas. Ale jeden minus - patrz wyzej.......

Posted

Ech, Malagosie - z tymi miejscami to też nie jest tak do końca tak, jak piszesz. Zakładaliśmy, że nasze trzy ogony i JEDEN tymczas. No i co?... I mamy cztery nasze ogony i... TRZY, w porywach CZTERY tymczasy. Gdybyśmy się trzymali pierwotnych założeń, adoptując Gapiszona, nie przyjęlibyśmy już żadnego "rozbitka", a oboje wiemy, że tak nie będzie. Jednym słowem - założenia założeniami, a życie i ogrom psiej biedy swoją drogą.