Gosiapk Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='inka33']Gosiu, chyba nie można mieć nic ruchomego w podpisie - lepiej popraw, bo jeszcze Ci wywalą... ...choć bałwanek słodki! :) [COLOR=#0000cd]Edit:[/COLOR] O, już do mnie nie macha łapką... :crazyeye:[/QUOTE] [quote name='Nutusia']A do mnie macha ;) (...) [/QUOTE] Bardzo przepraszam, ale machanie łapką w podpisie jest zabronione i bałwanek musiał ustąpić miejsca niemachającemu łapką prezentowi Quote
inka33 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) [quote name='Gosiapk']Bardzo przepraszam, ale machanie łapką w podpisie jest zabronione i bałwanek musiał ustąpić miejsca niemachającemu łapką prezentowi[/QUOTE] A ja ukradłam bałwanka i u mnie macha! :p [COLOR=#0000cd]Edit:[/COLOR] Gapulindo, co myślisz o śniegu...? Edited December 7, 2012 by inka33 Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3027/9b03ddb4af677efcgen.jpg[/IMG][/URL] Prosimy o wstawienie w 1 poscie, dziekujemy:) Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Gapulinda myśli o śniegu: - fajnie, że jest tylko na dworze - jeszcze fajniej, że Gapulinda już na dworze nie jest Chwilę się można po śniegu przelecieć, ale bez śniegu fajniej się kopie dziury w ogrodzie ;) Banerek wstawiony :) Quote
anica Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Nutusia']Gapulinda myśli o śniegu: - fajnie, że jest tylko na dworze - jeszcze fajniej, że Gapulinda już na dworze nie jest Chwilę się można po śniegu przelecieć, ale bez śniegu fajniej się kopie dziury w ogrodzie ;) Banerek wstawiony :)[/QUOTE] Gapiszonku, myślicie z Jasieńką tak samo;) Quote
werenn Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mój Marcelek wszedł dziś za mną do łazienki, zrobił koopę (na jedyny dywanik w mieszkaniu, a jakże), a potem patrzył mi w oczy jakby chciał powiedzieć "no widzisz - ja juz nie muszę wychodzić" Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Gapiszonku ja tez lubie śnieg tylko na zewnątrz:) Marcelek znalazl zastepczy trawnik:razz: Quote
Gusiaczek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 No proszę, Gapulina lubi to, co Nutusia, a Ovo to, co ja;) Dzisiaj poganiałyśmy radośnie po śniegu - cudny mroźny i słoneczny poranek:) Quote
Nutusia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Ciekawe kto się do kogo upodobnił - my do nich, czy one do nas? ;) Ovka nie miała "szczęścia" spędzić zimy pod gołym niebem - Gapcia - a i owszem. Może dlatego tak bardzo sobie teraz ceni ciepełko i kołderkę... Quote
anica Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 NUTUSIU SKŁADAMY SERDECZNE ZYCZENIA WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM W ATMOSFERZE WZAJEMNEJ MIŁOŚCI ZAUFANIA I SPOKOJU [IMG]http://kartki4u.eu//kartki/47/3/d/3155.gif[/IMG] Quote
inka33 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Gapulku, życzę Ci przezwyciężenia wszelkich straszków, strachów i straszydeł! Wszystko spokojnie i w Twoim czasie, ale po kolei do przodu. Nutusiu, pod Twoimi skrzydłami i jej się uda. :) Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Tak oto Mąż mój przemówił do Gapci ludzkim głosem w Święta: "Gapciusiu, mój Gapciusiu - jesteś najpiękniejsza i najkochańsza i zostaniesz z nami do końca świata, a nawet o jeden dzień dłużej... Cóż, chyba czas tytuł zmienić ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Najpiękniejszy prezent świąteczny jaki można sobie wymarzyć :) Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Gapcia pozdrawia z DS - spokojna i szczęśliwa :) [IMG]http://images34.fotosik.pl/503/03b0cbaef97bcc97.jpg[/IMG] Quote
jola_li Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Co prawda Gapcia i tak się nigdzie nie wybierała, ale gdyby wiedziała, że to jedyne miejsce, które pokochała, z nie-do-końca-stałego-domu stało się całkiem-pewnym-stałym-domem, to by wycałowała Decydenta za wszystkie czasy ;). Piękny prezent od Pięknych Ludzi. Quote
Poker Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Zostaje u Was? Ale ma szczęście.Ile smoków w DS macie teraz? Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Cztery: Lesia, Lili, Kresię i Gapcię. No i oczywiście kicię Helenkę ;) Quote
Akrum Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='Nutusia']Tak oto Mąż mój przemówił do Gapci ludzkim głosem w Święta: "Gapciusiu, mój Gapciusiu - jesteś najpiękniejsza i najkochańsza i zostaniesz z nami do końca świata, a nawet o jeden dzień dłużej... Cóż, chyba czas tytuł zmienić ;)[/QUOTE] :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: NUTUSIU, TZ Nutusiowy :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: dziękujemy za tak wspaniały domek dla Gapulinki naszej małej pięknej :) Gdybym miała okazje, to bym Was wycałowała z radości i szczęścia :) Gapcia od początku skradła Wasze serce - wiedziała co robi - cwana baba z niej :) Quote
Gusiaczek Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jakoś nie dziwne ;) Buziaki dla Was:) Quote
Ellig Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Gapulindo kochana ale cudowny prezent dostalas:) Quote
Nutusia Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Dziękujemy :) I bardzo liczymy, że niebawem Ciocia Ellig (i inne Ciocie chętne) będą mogły poznać Gapulindę L. OSOBIŚCIE ;) Quote
bros Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='Nutusia']Gapcia pozdrawia z DS - spokojna i szczęśliwa :) [IMG]http://images34.fotosik.pl/503/03b0cbaef97bcc97.jpg[/IMG][/QUOTE] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz: Quote
malagos Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ale rewelacja!! Tylko zmniejszy się o 1 miejsce dom tymczasowy......... W sekrecie powiem, z i mój Tomek tak patrzy na naszą Miluśke, tak ją lubi, tak ona Go kocha, że bardzo bym chciała, żeby została u nas. Ale jeden minus - patrz wyzej....... Quote
Nutusia Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ech, Malagosie - z tymi miejscami to też nie jest tak do końca tak, jak piszesz. Zakładaliśmy, że nasze trzy ogony i JEDEN tymczas. No i co?... I mamy cztery nasze ogony i... TRZY, w porywach CZTERY tymczasy. Gdybyśmy się trzymali pierwotnych założeń, adoptując Gapiszona, nie przyjęlibyśmy już żadnego "rozbitka", a oboje wiemy, że tak nie będzie. Jednym słowem - założenia założeniami, a życie i ogrom psiej biedy swoją drogą. Quote
Recommended Posts