Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć po powrocie z wywczasów.
Nadrobiłam zaległości ...
Rulon nie płakowaj.
Wiesz, od kiedy tu zaglądam nie bojam się wcale, że kiedyś odejdę.
Zostawiamy po sobie pamięć i niegasnącą miłość, uczymy człowieków,
że właśnie tylko MIŁOŚĆ ma znaczenie, że ona wyznacza ścieżki, po których warto iść.
Merdachy zostawiam dla Watachy :)
Ovo radosna że już w domku

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Cześć po powrocie z wywczasów.
Nadrobiłam zaległości ...
Rulon nie płakowaj.
Wiesz, od kiedy tu zaglądam nie bojam się wcale, że kiedyś odejdę.
Zostawiamy po sobie pamięć i niegasnącą miłość, uczymy człowieków,
że właśnie tylko MIŁOŚĆ ma znaczenie, że ona wyznacza ścieżki, po których warto iść.
Merdachy zostawiam dla Watachy :)
Ovo radosna że już w domku

Ovka pięknie i mądrze to napisalnikowałaś, kocham ciebie jeszcze bardziej. Rambo zakochany.

Posted

Wikuniu-mój Kwiatuszku Ukochany-kocham Cie dalej bardzo a to bardzo mocno.Dziś są Twoje 4 URODZINKI-wszystkiego najlepszego.Każdy piesek życzyłby sobie,żeby Dzieci takie były jak TY-opiekuńcze,delikatne,troskliwe. Twoje rączki podawały mi smakołyki,tak czule głaskały skołataną główkę jak do WAS przyjechalem.Pamiętasz jak biegłem do Ciebie w podskokach? Pamiętasz jak mi stroiłaś moja KOMNATĘ?

Widzę jak często wypatrujesz chmurek...tak jestem na nich,siedzę i patrzę na Ciebie i Tomcia z wielką miłością.Jestem przy WAS Serduszka moje czułe.

Kocham Cię

Twój Sopelek...z Hektorkiem,Dżeskuiem,Atosikiem i Bemolkiem

Posted

Wikuniu
bardzo dużo o tobie słyszalem i chciałbym mieć taka Wikusię. Moje dziewczyny też.
Duzo zdrowia dla ciebie.
Rambo, Ruda i Ganga., a Edi ktory jest teraz z Sopelciem Hektorkiem, Dżeskuiem, Atosikiem i Bemolkiem też ciebie pzodrawia.

Posted

Dziękuję Cioteczki za życzenia dla WIkuni...tak dziś się fajnie dzieciaki bawiły.Jamniki dzielnie towarzyszyły.Pewnie moja Selin da masę fotek na wątku Muszkieterków.

Ja pokaże WAM galerię u Selin w domku-w moim pokoiku

Selin nie może dokupić na razie takich ramek jak mają inni-więc na razie jesteśmy z Pirkiem i Fokusem w antyramach

Sopeluś dumny

Posted

Sopel, Ty wiesz, że prawie mi się udało wpaść do Ciebie z wizytą na uchi z majonezem???

Ale mnie dr Michał i dr Rafał pogonili sprzed Twoich drzwi i dali straszny opieprz. Za co ja się pytam??? Za to, że chciałem na drugie śniadanie wpaść? :(

Rulon zdegustowany

Posted

keakea napisał(a):
Sopel, Ty wiesz, że prawie mi się udało wpaść do Ciebie z wizytą na uchi z majonezem???

Ale mnie dr Michał i dr Rafał pogonili sprzed Twoich drzwi i dali straszny opieprz. Za co ja się pytam??? Za to, że chciałem na drugie śniadanie wpaść? :(

Rulon zdegustowany

Gupie pomysły, za gupie pomysły dostałes OPR, mądralasrala. Już wybrał sie na chwilkę (wcale nie krótką) Pan Jamnior to wystarczy. Na szczęście Pan Wojtek go strasznie zjechał i mu intucośtam robił aż kilka dni gardzieło go bolało. Chopy nie róbta takich gupich fikołów. Rambo zatroskany.

Posted

Rulon ja już pisalnikowałem u Ciebie,że Tobie jeszcze nie pora do mnie.Ja jestem cały czas przy Tobie a wejść za TM nie da się na chwilkę.Masz sporo jeszcze do zrobilnikowania na ziemi...z Dużymi.....potrzebują Cie tam.Masz nabierać sił,zdrowieć i nie wpadać na takie pomysły oki???

Bardzo Cię kocham....

Wczoraj polatałem se na skrzydełkach muszek przy zabawach Dzieciaków i jamników.Wiesz moja Wikunia skończyła wczoraj 4 latka.Wzruszyłem się tak bardzo jak usłyszałem jak opowiada swoim gościom o mnie,że aż spadłem z muszki i przesiadłem się na biedronkę.A ta wredota polazła w największą trawke i nie widzialnikowałem wszystkiego.Przysiadłem sobie na wiśni i śpiewałem ...bo grali piosenki-"Kaczuszki" , "-lalka nieduża"..... "Wąską ścieżką przez ogródek idzie sobie KRASNOLUDEK" -przy tym było śmiechu-bo dzieciaki robiły to co w piosence nakazują.

http://w270.wrzuta.pl/audio/5BorddoQRWO/krasnoludek

Ciocie spróbujcie to zatańczyć od początku do końca...

Kocham WAS Wszystkich.....Selin nie smuć się-wiem,że tęsknisz ale ja jestem...jestem....będę....

Sopelusiek

Posted

Musiało fajniście wyglądać i pewnie śmiechu było od metra. Ja znam wersję troszkę inną, nie nadającą się do śpiewania przy dzieciaczkach :evil_lol::diabloti:

Posted

yunona napisał(a):
Musiało fajniście wyglądać i pewnie śmiechu było od metra. Ja znam wersję troszkę inną, nie nadającą się do śpiewania przy dzieciaczkach :evil_lol::diabloti:

Też znam taką wersję

Sopelciu pieknie to napisałeś

Posted

Minęły już 3 miesiące jak odszedłem za tęczowy Most.A ty Selin wciąż płaczesz,cierpisz...wiem -ja też.Jestem stale przy Tobie-ocieram Ciłzy-nie czujesz? Wtulam się całą buzią w Twoją twarz-nie czujesz? Wiem zaraz powiesz,że chcesz czuć mnie tak naprawdę....ja też chcę ale cóż zrobić....

Musiałem tu przywitać Dumeczkę Cioci Bianki,Biednego Liska-chodzące cierpienie....Zenusia.....i wiele innych.....bo i u sąsiada Selin odszedł nowo narodzony źrebaczek....

Pamiętajcie,że WAS kocham......Sopeluś

Posted

My Ciebie też kochamy najnajnajbardziej na świecie... bo jesteś naszym jamniczym wodzem, naszym kapitanem!!!

I przyjdzie taka chwila, że na pewno się znowu wszyscy razem poprzytulamy. :calus:

A na razie... podrzuciłbyś mi jakieś malusie ucho z majonezem? Bo ja nadal na diecie :(

Rulon

Posted

Zamknij Ruloniku oczka....widzisz uchi ociekające majonezem??? Liżesz majonez-jaki czujesz smak?..potem delikatnie ciamkasz uchi.....dziamdziasz.....budzisz się syty....na razie nie masz ochoty na więcej...to świetna zabawa....jak byłem na diecie też tak robiłem i było skuteczne.

Kochanie najważniejsze zdrowie.....Duzi to dla Twojego dobra robią.....kocham Cię i jestem z Ciebie bardzo dumny-pamiętaj.

Sopeluchna

Guest Elżbieta481
Posted

A jeśli Sopelusieńku choć przez krótki moment poczułeś się samotny(nie twierdzę,że tak było-przypuszczam tylko) to już nigdy nie będziesz....Napewno jest już przy Tobie i wszystkich naszych wyjątkowych PRZYJACIOŁACH Basia...Pokaż jej piesku cuda TM-będzie nam jej bardzo brakowało.
Rufusik i jego dużi

Posted

Znam wszystkie pieski tu przychodzące......jesteśmy razem...trzymamy się razem.....nie martwcie się-kochamy się....i kochamy WAS!!!!

A Szczaw dzielnie wdraża nauki jakie zostawiłem-opiekuje się Wnukami Selin...szczególnie ukochał sobie Wikunię-Skarba Selin

Potem jak moja Selin idzie spać...musi być Dumci kocyk-bo śpi zawsze na środkowej podusi.....Pirat tez sie układa....bo Fokuś trzyma straż przy Wikuni...

Pamiętajcie,że WAS kocham

Sopeluś