Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

....:diabloti::diabloti:...Ciotki nie plujta niczym.....:evil_lol:

Dla takich chwil warto żyć...nawet żyć tak jak ja....w pamięci,w sercach.....Boziu jak ja WAS kocham...tęsknię ale mam WAS!!!!

Rozanielony Sopeluś

Posted

Hope2 napisał(a):
Sopelku-wpadam tu często cichutko-dla nabrania oddechu, dla uśmiechu...Dziękuję za to,że jesteś-przywracasz wiarę w dobro...

Ciociu Aniu-to ja dziękuję za to,że nadal Jesteś ze mną....że Ciocie inne i moi PSIAciele są ze mną....wierzą we mnie.....ja muszę ŻYĆ..inaczej ale muszę!!!!Moja Selin oszalałaby inaczej////po moim odejściu mówiła,że już nie wytrzyma,że nie da radę...że już nic nie chce....a jednak trzyma się na swój sposób-choć wiem,że nie ma dnia...minuty by o mnie i moich poprzednikach nie mówiła,nie myślała....nie płakała...

Kocham niezmiennie -Sopeluś

Posted

Celina12 napisał(a):
Ciociu Aniu-to ja dziękuję za to,że nadal Jesteś ze mną....że Ciocie inne i moi PSIAciele są ze mną....wierzą we mnie.....ja muszę ŻYĆ..inaczej ale muszę!!!!Moja Selin oszalałaby inaczej////po moim odejściu mówiła,że już nie wytrzyma,że nie da radę...że już nic nie chce....a jednak trzyma się na swój sposób-choć wiem,że nie ma dnia...minuty by o mnie i moich poprzednikach nie mówiła,nie myślała....nie płakała...

Kocham niezmiennie -Sopeluś

Sopelku-przytul nocką śpiącą Celinkę...ona ma wielkie (i chore) serduszko:loveu: i szepnij jej na uszko,że żyć trzeba-jest potrzebna jamnikom, wnukom-sam wiesz najlepiej...
ja od kilku dni na prośbę jednej cioci babram się w takim bagnie...oczy bolą-od kompa, od płakania...ale trzeba...może w ten sposób winni zostana ukarani?
Uciekam powoli do łóżeczka
Miziam Cię za uszkiem cudny, jedyny Sopelku

Posted

keakea napisał(a):
Myślimy...

Duzi i ja damy pieniążek... nie mamy jak pomóc inaczej... :(

Rulon zatroskany

... to my też tak zrobimy!
Jasia również zatroskana

Posted

Znów 13......to już 5 miesięcy Sopelusiu jak przeszedłeś na drugą stronę Tęczy....a czas nie leczy rany jaka została w moim sercu....ogromnej tęsknoty....ja chcę Cię przytulić Okruszku.....chcę całować Twoje Czółko Srebrzyste....wtulić się w Ciebie i trwać.......:-(:-(

Kochająca Cię Selin

Posted

Wiem,że o mnie myślicie,pamiętacie-to takie wzruszające-w dobie tak wielu podłości,okrucieństwa fundowanych nie tylko zwierzakom.....to takie wzniosłe,piękne.....DZIĘKUJĘ

Selin - kocham Cię dalej bardzo mocno.....chciałbym Ci otrzeć łzy,ukoić ból,rozpacz,zabrać troski,zmartwienia.Wiesz- patrz dalej w swoje serce,kochaj a tym co krzywdzą mów zdecydowane NIE!!!!

Ciocie i moi ukochani PSIAciele JESTEM, CZUWAM,TRWAM!!!!!

Sopeluś tęskniący nardzo

Posted

Sopelku-i my pamietamy i koffamy Cię nieustannie...
Ty już na pewno wiesz...ale ciocie jeszcze nie wiedzą-Frodak pozdrawia wszystkie ciocie i psich kumli i lasencje :)
Hades informator

Posted

Cześć!!!!

Dziękuję raz jeszcze Ciocie i PSIAciele,że Jesteście,pamiętacie...pislanikujecie :loveu::loveu:

Widzę,że moja Selin sobie awatarek zmienialnuikowała.....WOW-to sem ja na nim....:multi::multi:

Selin a Ty znowu kurz masz w domku....mój Kiś to stale coś rozwala,buduje ale muszę przyznać-sam po sobie psiąta....

Całuski ślę....lecę teraz do Szczecina-obacim jak Babuszka się miewa.....

Sopeluś zagoniony

Posted

Ojacie...

idę pomęczyć Dużą... żeby też zrobiła se watarka... ze MNOM, ma się rozumieć!!!

Sopel, a Ty nie lataj tak jak z propelerem, bo się spocisz! :P

Rulon zarządzający