Isadora7 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='keakea']Ooooooo, PSIACIELU mój... tęskniem ja... Poproszę Dużą, żeby nabyła uchi królicze i Ci wysłała ode mnie. Rulon stęskniony[/QUOTE] A ja dołozę ciasteczka które ukradłem gdy Dorota pakowała dla biorących udział w konkursie Rulona - Pana Jamniora Quote
yunona Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Wzruszyłam się wpisem Celinki i Sopelka, łzy same mi poleciały. Pięknie opisujecie uczucia , ja tak nie potrafię. Sopeluś chroń nas z góry , tam wszystko widzisz :) Quote
anica Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='yunona']Wzruszyłam się wpisem Celinki i Sopelka, łzy same mi poleciały. Pięknie opisujecie uczucia , ja tak nie potrafię. Sopeluś chroń nas z góry , tam wszystko widzisz :)... ja też!... tak samo!... wzruszenie... po prostu zatyka:-(... zresztą tak pięknie wyrażać myśli to ... trzeba umieć!.... po prostu urodzić się z takim darem!... i nawet dziwne?... tak naprawdę... pięknie... nieziemskobajecznie czuję... myślę... natomiast?... ubrać to w słowa:roll:... wydają mi się... takie, nijakie?! bez wyrazu?! płaskie?! nie oddające, całej głębi uczucia:roll:... zresztą... zaraz zaczynam płakać:-(... Celinka... Isadora... Gusiaczek... Keakea...tak pięknie, napisały... wzruszające bardzo!... Sopelku pamiętamy.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Witaj koleżko z niebieskich krain! Cześć Sopelusinku!Chciałem się pochwalić,że niedługo będzie rok jak zamieszkałem w tej dziurze jak mawia moja duża... Ja tam bym nie oddał tej dziury za największe aglomeracje świata,bo tu jest mój domek...Koleżko!pilnuj z tych odległych,niebiańskich krain mego domku,moich dużych tak pilnuj jak to tylko psy potrafią..Wiesz-tak całym sobą... A jak kiedyś przyjdzie dzień,że się spotkamy-bo my,psy też odchodzimy!-to pogadamy sobie o wszystkim co nas tu na ziemi spotkało,bo i u mnie bywało b.b różnie,ale ja chcę pamiętać tylko to co najlepsze,choć nie powiem,że zapomniałem to co złe.Tylko,że nie będę o tym mówił.. Pozdrawiam Ciebie kolego Jamniku,koleżko Sopelusinku! Łapa RUFUSEK Quote
Celina12 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Dziękuję WAm Cioteczki moi PSIAciele za to,że Jesteście...pamiętacie,kochacie...i pisalnikujecie ze mną.....:loveu::loveu: Staramy się mieć na wszystko OKO....nie zawsze dajemy radę niestety....:shake:...bo życie-życiem....przeznaczenie-przeznaczeniem.....ale jedno powiem-pozytywne myślenie-ma MOC.Zawsze to powtarzałem Selin-,że Potęga Podświadomości-to jest TO!!!! Tak jak w tym kawale o Aniele Stróżu....facet rano jedzie do pracy i mówi w duchu-szef -świnia,żona -zdradza,dzieci-nie szanują...itp.Anioł Stróż słucha,zapisuje i stwierdza-dziwne ma życzenia stale ten człowiek no ale cóż-jak chce..... Upały męczą co?Pamiętam,że też ich nie znosiłem-Selin robiła mi wtedy taką mokrą pelerynkę na plecki....kazała dużo pić.....chłodziłem się obok wentylatora....oj wspomnienia..... Pozdrawiam i ślę całuski WASZ SOPELUŚ Quote
Isadora7 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Siemka Sopeluś Ja bardzo ciebie przepraszam, że nie pisalnikowałem, ale ty wiesz dlaczego. A przez ostatnią dobę musiałem pilnować Doroty i Gangi. Gandzie ostatniej nocy dostała takiego szału i amoku ze chyba można porównać do moich ataków padaczki. Ona fruwała po pokoju z prędkością światła, odbijając się od ścian. W oczach miała takie przerażenie ze jej gałki wyszły na wierzch. Dopadała kanapy i usiłowała rozerwać tapicerke w szale co jej się po części udało. Tak na nią podziała potworna burza jaka była w nocy nad Warszawą. Po półtorej godzinie takiego armagedonu Dorota dała jej jedną moja porcję luminalu... po kwadransie spala. Ale Dorocie zostało pół godziny do pobudki i do pracy. Nie dała rady, mówiła zę jakby jej serce z orbit wyskakiwało i zawiadomiła szefa, że nie przyjdzie. Spaliśmy wszyscy do południa i nikt nie naszczał i kupy nie zwalił. nawet ja aczkolwiek miałem ochotę nie nasikałem. Żal mi było Doroty, niefajnie wyglądała. Pozdrawiam Sopeluś - twój wierny Fan - Rambo Quote
Celina12 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Rambuś pilnuj swoich Dziewczyn....co ta Biedaka Ganga musi przeżywać....skąd ja to znam-co prawda burzy się nie bałem ale bałem się,że zabiorą mi Selin-Fokus,....KIŚ. Widzę co u WAS się dzieje......starałem się dodać sił Gangusi ale na nic się zdało-jak wracają zmory przeszłości-niestety nic się nie da zrobić.To silniejsze od nas....to jak jad toczący nasze ciałko.....zżera od środka a my chcemy się go pozbyć.....właśnie latając....bijąc czasem na oślep-jak Hektorek Selin - główkami w ścianę :-( :-(. A KTO nam takie koszmary zgotował??/ Ci co dumnie nazywają się ludźmi.....co potrafią nękać....kłamać.....oszukiwać...krzywdzić.Tylko takie coś-nie widzi tego u siebie.....takie zero-nigdy sobie nawet najmniejszej winy nie przypisze.Bo to wszyscy dookoła są winni a to takie biedne,skrzywdzone a jaką ma gadkę,że nim sie pozna to zero-żałuje się,stara się pomóc.....takie zero potrafi omotać wszystkich.Ale w końcu wychodzi na wierzch prawdziwa natura tego zera-pełna nienawiści,zła,kłamstw.lawirowania....w końcu sprawiedliwość wyciąga swoją wagę.....przyjdzie czas rozliczeń. Ja wiele wybaczam ale do czasu.....jak zero dopadnie sprawiedliwość i kara będzie okrutna,bolesna-nie zmrużę oka,nie pomogę.....tym co skrzywdzili mnie i braci moich i moja ukochaną Selin-nie pomogę......za nic!!!! Pomogę wymierzyć im karę..... Kocham WAS...Sopcio Quote
Isadora7 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Sopelciu ja szykuje dla ciebie broń i bedziemy razem walczyć łapa w łapę. Rambo bojownik. Quote
Celina12 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Rambuś-kochany Jesteś.....musimy walczyć.....moja Selin mówi,że czasem trzeba ignorować-bo zero Ją śmieszy...nie może nic zdziałać.Ale ja dopilnuję wyroków w inny sposób. NIKT nie ma prawa nękać , kłamać.....i za co? Za dobro które otrzymało,zrozumienie,poświęcenie? Rambuś pilnuj proszę siebie,Dorotki naszej Ukochanej i PAnienek-Gangusi i Rudej.Wiem,że z początkiem lipca moja Selin jedzie do Warszawy do Eli. MA nadziję spotkać się z Tobą i Twoimi Dziewczynami....z Alą z Dużymi Rulona-Ukochanego mojej Dumiś.Wiesz Dumcia krótkowłosa-już Starsza Dama-woli chyba statecznych,romantycznych Panów.Wiem,że kocha Rulona a Ciebie darzy wielka a to wielką sympatią-Jesteś Jej GURU,BOGIEM. Tak jak dla Selin=Dorotka. Kocham WAS. Sopeluś Quote
keakea Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Hejka. To ja Rulon. Nic mi się nie fce przez tę pogodę. Gorąco i duszno, ledwo daję rady dojść do michy z wodą. I jeszcze Duży przeziębiony, strasznie kaszle i rzęzi. A w nocy spać nie mogę spokojnie, bo muszę Dużych przed burzą bronić. Ech... :( Rulon zmęczony Quote
Isadora7 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Rulon chopie to i tobie się robota trafiła. Co by Duzi zrobili bez nas. Rambo strażnik domu Quote
Celina12 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 W Opolu i pod Opolem od poprzedniej nocy leje...jest sennie, niemrawo, buro, szaro....co prawda odpoczynek od upałów ale spadem z 35 na 10 stopni-też daje się we znaki.... Odpoczywajcie moi Kochani PSIAceile Sopeluś Quote
Isadora7 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ty też odpoczywaj przed nami dużo pracy. rambo tajemniczy Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Nadrobiłam zaległości - oj dzieje się u Was wszystkich, dzieje .... Serdeczności zostawiam Ovka wylewna Quote
yunona Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Cześć Sopelo! Pozdrowionka, a jako, że wszystko widzisz i wiesz, wyobrażam sobie jak wysoko skaczesz z radości :) . Harek detektyw. Quote
keakea Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Czuję się jakby pominięty w knuciu. Rulon też chcący knuć Quote
yunona Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 keakea napisał(a):Czuję się jakby pominięty w knuciu. Rulon też chcący knuć Rulon, Ty byłeś prowodyrem knucia:knuje:, więc nie czuj się pominięty, idzie ciąg dalszy:sg168:. Yun mi czarne kłaki powyrywa:ices_bla:, zawsze tak mówie jak się złości :diabloti: Quote
keakea Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Knu, knu, knu... Rulon czujący niedosyt w knuciu Quote
Celina12 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Rulon a Ty przecie masz talent do wymyślania,projektowania....TYŚ MISTRZUNIO!!!! Dziś znów lało -Selin odpoczywa przy takiej pogodzie-wtedy drutuje zaparcie....:diabloti::diabloti: Sopeluś troszke pleciuga Quote
Isadora7 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Sopeluś co ty gadasz że ty pleciuga. Dorota zna takie dogopleciugi, że jak się komuś opowiada co wymyślają to włosy na głowie się jeżą. Najbardziej tandetny serial nie ma takiego scenariusza. Dorota mówi tak: wiocha, tandeta, kisz, dogopleciuga. Rambo zorientowany. Quote
Celina12 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Czas mija...u nas za TM-powoli,spokojnie.....moja Selin stale mówi,że za szybko....no tak na ziemi-tak to już jest.... Dziś widzialnikowałem jak Tomuś znalazł kubrak zimowy Pirata,kazał se ubrać.Selin Mu zapięła no i był cyrk...Maluch chodził an czworakach,szczekał,kładł się w posłanka jamników i za nic nie chciał pozwolić sobie ściągnąć kubraczka.:diabloti::diabloti: Sopeluś zadowolony z nauk jakie pozostawił....:evil_lol: Quote
keakea Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 :D :D :D Podobuje się mnie to... powiem Dużemu, żeby mój kubrak założył :D Rulon pomysłowy Quote
yunona Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Tomisio utożsamia się z jamnikiem, bo widzi jak Selin hołubi swoje jamniki, on też chce tak być traktowany ;) To ja pokażę Wam fotkę lidera Łąki Łan (wziętego obecnie zespołu) w ubranku Ferci po sterylizacji, tylko muszę poszperać :) :evil_lol::diabloti::diabloti: A tu Fercia :lol: Edited July 5, 2013 by yunona Quote
Celina12 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 No nieeeeeeeeeee....LIDER BOSKI....:diabloti::diabloti:....śmiejemy się do tej pory :evil_lol:.Trza zrobić galerię z takimi fotami....hihihi... Ukradłem foty Selin z fotosika...:diabloti: z TOMSIOMEM-zaraz wkleję kilka. Tutaj miał ubrane inaczej- tu po zmianie Wiem,że ściągnął kubraczek dopiero do kąpieli.To moja nieodrodna krew-uparty tak jak i ja...:diabloti: Wszystkowiedzący Sopeluś Quote
Recommended Posts