Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kresiu-wstawiłem się ale powiedziano mi ,że WIOSNA tego roku przyjdzie później-takie są plany ale minie wytłumaczyli dlaczego :shake:

Rufus-nawet nie wiesz jak mi miło ,że mnie czytalnikujecie.....wiesz-czasem płacz oczyszcza duszę...oczy....lepiej płakać ze wzruszenia niż z bólu,cierpienia wszelakiego,zła....itp.

Cieszę się ,że mała Alexis jest już bezpieczna-dojdzie do zdrowia z DT a potem domki będą się o NIĄ biły-bo cudna i słodka jest.Już na pewno KTOŚ o NIEJ myśli.....ja to wiem.....

Selin moja Ukochana dzielnie dzierga coś tam......ja pilnuję Dorotkę....

Sopeluś mający pełne skrzydełka roboty

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sopelku-podziękuj proszę Temu Na Górze za to,że zabrał z tego świata mojego Pana... Teraz już mogę w spokoju wracać do zdrowia...już nikt nie każe mi do niego wracać :D
Zojka w końcu wolna na 100%

Posted

[quote name='Celina12']Kresiu-wstawiłem się ale powiedziano mi ,że WIOSNA tego roku przyjdzie później-takie są plany ale minie wytłumaczyli dlaczego :shake:

Rufus-nawet nie wiesz jak mi miło ,że mnie czytalnikujecie.....wiesz-czasem płacz oczyszcza duszę...oczy....lepiej płakać ze wzruszenia niż z bólu,cierpienia wszelakiego,zła....itp.

Cieszę się ,że mała Alexis jest już bezpieczna-dojdzie do zdrowia z DT a potem domki będą się o NIĄ biły-bo cudna i słodka jest.Już na pewno KTOŚ o NIEJ myśli.....ja to wiem.....

Selin moja Ukochana dzielnie dzierga coś tam......ja pilnuję Dorotkę....

Sopeluś mający pełne skrzydełka roboty[/QUOTE]

Sopeluś wiele racji w tym co pisalnikujesz, ja tez Dorote pilnuję bo czasami jej rąk brakuje i stram sie pomóc.

[quote name='Hope2']Sopelku-podziękuj proszę Temu Na Górze za to,że zabrał z tego świata mojego Pana... Teraz już mogę w spokoju wracać do zdrowia...już nikt nie każe mi do niego wracać :D
Zojka w końcu wolna na 100%[/QUOTE]

I ufffffffffffffffffff

Guest Elżbieta481
Posted

Hej brachulcu Sopeluniu!
Duża mówi,że będziemy czytać opowieści o braciach Jamnikach i znowu płacze...Zastanawiała się też czy spotkałeś jej ukochanego Guciunia-często go wspomina i ja to rozumiem..
Trzymajcie się razem!
Rufus-fan Sopelunia

Posted

Ja poznałem już prawie Wszystkich tu za Tm-wspominają WAS bardzo dobrze....tylko są i takie, którym nie poszczęściło się zaznać miłości takiej prawdziwej-do końca.Mnie też zdradzono ...zdradzono okrutnie-na starość ale to nie ma znaczenia-bo pod koniec życia ziemskiego miałem swoją Królową a ja dla Niej Królem byłem.Niby byłem u NIEJ na DT....a Byłem,Jestem i Będę w domku tym na STAŁE,ZAWSZE....." bo nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych "

Ja jestem,trwam.....koniec ze smutkami,płaczem.......jeszcze WAM pokaże co potrafię.....jeszcze chwilka...jeszcze moment-jak mawia Dorcia.

Dobrze,że Selin mimo bólu pracuje dzielnie....robi to dla mnie, bo wie jak bardzo zależy mi na pomocy innym.....

Soleluś z zapracowanymi skrzydełkami

Posted

A Ediego spotkaleś?
Chopie kochane szacun i łapkę podaję twoim skrzydełkom, zrobiłes cos rewelacyjnego. Zgrałeś nas, znaczy te prawdziwe szczere jamniorki. Rambo jamniorek

Posted

Tak spotkałem....to szalenie mądry ale i szalony jamnik.....taki dwa-w jednym. Czasem se siadamy nad wodospadem-i śpiewamy sobie.....no i mamy ubaw ,bo Edi zna takie warszawskie przyśpiewki...:evil_lol:.Potem rozstać się nie potrafimy....no i załatwiamy sobie wspólną kwaterę.Ja chcę na Fioletowej ulicy pod numerem 10...Edi coś woli 18...ale dogadamy się...może weżmiem numer pośrodku czyli 14.

Jamniki wszystkich Krajów i Mostów-łączcie się

Sopeluś

Posted

[quote name='Celina12']Tak spotkałem....to szalenie mądry ale i szalony jamnik.....taki dwa-w jednym. Czasem se siadamy nad wodospadem-i śpiewamy sobie.....no i mamy ubaw ,bo Edi zna takie warszawskie przyśpiewki...:evil_lol:.Potem rozstać się nie potrafimy....no i załatwiamy sobie wspólną kwaterę.Ja chcę na Fioletowej ulicy pod numerem 10...Edi coś woli 18...ale dogadamy się...może weżmiem numer pośrodku czyli 14.

Jamniki wszystkich Krajów i Mostów-łączcie się

Sopeluś[/QUOTE]

Sie wzruszyłem, nie wiem co powie... zaszczekać
Rambo wzruszony

Posted

A mnie dziś brzuszek bolał. Poszedłem na spacerek, oczyściłem się, wróciłem i mówię do Dużej, daj co zjeść, bo nic nie mam w brzuszku. A łona na to, nie dam, bo znów Cię brzuszek będzie bolał. I nie dała, Znaczy się, dała malutko. I teraz jestem głodny :( Sopeluś, powiedz Jej coś do słuchu, niechże się nie wygłupia... :( A jeszcze do tego ratunku, nie działa mi tu w pisaniu w okienku Enter (mam Internet Explorera 10, cokolwiek to jest) i nie mogę się podpisać w nowej linijce... - Rulon

Posted

Do Dużej Rulona!!!!

Zwracam się z usilną prośbą o wydanie jedzenia dla mego PSIApsióła! Brzuszek od majonezu nie boli-widocznie za mało zjadał-wiem to-ja,który przyjechałem do Selin z bolącym okrutnie. My jamniki wiemy co dla nas dobre....mówię bo wiem a jak wiem-to mówię.

Sopeluś wiedzący

Do Rulona !!!

Wiesz-Duża Cię kocha nad życie-boi się o Ciebie-więc jak dostałeś malutko toi tak dobrze.Na głód najlepszy jest....sen-taki nasz jamniczy-pod stosem kocyków przy człowiekach.

Sopeluś

Posted

No i dobrze pisalnikujesz Kochany!!!U Selin to taką lizawką jest Pirat.Ja jak lizałem to tylko w twarz-takim jestem :diabloti:

No ja nie wiem co to ENTER ale może poślij rano Dużego z wiaderkiem po kilo tego....będziesz miał na zapas...ja mam Mozille Firefox i se chwalnikujem.

Sopeluś

Posted

Mla... Mla... dobra łydka... może jak porządnie wyliżę, to mi dwa kilo Entera przyniesie? Żeby chociaż do końca kwietnia wystarczyło... A Dużą liżę po twarzy... w szczególności oczy, czółko i dziurki od nosa. A czasem uchi. A łona okropnie rechocze wtedy. - Rulon lizalnikowy

Posted

[quote name='keakea']A mnie dziś brzuszek bolał. Poszedłem na spacerek, oczyściłem się, wróciłem i mówię do Dużej, daj co zjeść, bo nic nie mam w brzuszku. A łona na to, nie dam, bo znów Cię brzuszek będzie bolał. I nie dała, Znaczy się, dała malutko. I teraz jestem głodny :( Sopeluś, powiedz Jej coś do słuchu, niechże się nie wygłupia... :( A jeszcze do tego ratunku, nie działa mi tu w pisaniu w okienku Enter (mam Internet Explorera 10, cokolwiek to jest) i nie mogę się podpisać w nowej linijce... - Rulon[/QUOTE]

Chopie ty się przerzuć na Firefoxa
Rambo informatyk

Posted

Sopelo widzę, że rządzisz za TM i na ziemskim padole też nieustannie kontrolujesz sprawy, radzisz, pocieszasz. Fajnie, że kumplujesz się z Edim a może spotkałeś Tinusię, poprzednią jamnisię Michała ? Może z Wami razem posiedzi i poplotkuje pod wodospadem ? :).
Harry i Fery

Posted

[quote name='yunona']Sopelo widzę, że rządzisz za TM i na ziemskim padole też nieustannie kontrolujesz sprawy, radzisz, pocieszasz. Fajnie, że kumplujesz się z Edim a może spotkałeś Tinusię, poprzednią jamnisię Michała ? Może z Wami razem posiedzi i poplotkuje pod wodospadem ? :).
Harry i Fery[/QUOTE]

Ha! Ja spotkałem tam tyle lasek,że skrzydełka małe...Tinusia to chadza sobie z Hektorkiem Selin....a jaka z nich para-o jej.Dżekuś mieszka z Atosikiem na ulicy Pomarańczowej.Hektorek z Tinusią na ulicy Czerwonej....

Rulon a jak to Twoja Duża rechocze??? Mnie Slein śpiewała piosenkę o żabkach i tam było...tak..." re-re kum-kum ".

Rambuś ileż Ty masz zawodów i umiejętności....o jejuuuuuu-jak Ty się wyrabiasz chłopie???

Idę dmuchać Selin na paluszek-poparzyła się parą :shake::shake:

No i powiem Wam co mnie totalnie rozśmiesza-Tomuś na Szczawika mówi....FOKA....:roflt::roflt::roflt:

Sopeluś śpiewający serenady

Posted

Sopelciu Kumplu Mój Kochany
No ja wiesz staram sie jak mogę, ale jak Rulon mam duzo umiejetności, uzupełniamy się poniekąd. Fajnie że masz laski tam, wiesz bez lasek to my oldboye.... ups oldjamole to jak bez tlenu.

Rambo podrywacz

Posted

Sopelku kochany...poczaruj z nami jeszcze troszkę...Zojka trzymana na szaliku przebiera łapencjami :D
Hades
ps. pomóż też Frodkowi...proooooszę

Posted

Staram się czarować, pilnować,czuwać.....czasem wychodzi a czasem nie-takie jest życie-na ziemi i tu za TM....ale Wiosna idzie małymi kroczkami-tak słyszalnikowałem ja.

Ktoś tam powiedział,że w maju ma być tak ciepło,że będzie można w klapkach chodzić po...śniegu....:diabloti::evil_lol:

Pisałem Wam jak Tomuś mówi na Szczawika ale jak dziś usłyszałem jak woła Pirata to padłem. Nazywa GO-Papcio....:evil_lol:

Dziś Wikunia miała generalną próbę z zajęć rytmiczno-baletowych.Pojechała też moja Selin.Tomuś był tak urzeczony występami,że siedział-jak nie On-z otwartą buzią.Selin przeżyła to bardzo.Dzieciaki tańczyły Kaczuszki i Szewczyka.Byłem dumny jak paw.Toż to moja osobista Dziewuszka :loveu::loveu:

Całuski ślę Sopeluchna

Posted

Siop!!! Ty podglądaczu!!! A Ty pilnuj Selin... bo łona cuś robi... dziergoli... a później strasznie nad tym fanzoli... A to źle wpływa na oczka, nie wychodzą równe i się fszystko może spruć!!!!!!!!! SAMO!!!! - Rulon przerażony takom opcjom

Posted

[quote name='keakea']Siop!!! Ty podglądaczu!!! A Ty pilnuj Selin... bo łona cuś robi... dziergoli... a później strasznie nad tym fanzoli... A to źle wpływa na oczka, nie wychodzą równe i się fszystko może spruć!!!!!!!!! SAMO!!!! - Rulon przerażony takom opcjom[/QUOTE]

Tak ja to też słyszalnikowałem. Czepia się wiatru twoja Selin i jakieś groźby sabotażu wysyła. Sopelciu ja twój kumpel prosze pilnuj Selin. Rambo zatroskany

Posted

Taaaaaak, Sopeluś, łona nam SRAJKIEM groziła. I za co, za co, ja się pytam??? Zainterweniuj, kochany kumplu, pogońże kota Selin, postaw ją do raportu, prooooosimy... - Twoi fumfle niskopienni

Posted

[quote name='keakea']Taaaaaak, Sopeluś, łona nam SRAJKIEM groziła. I za co, za co, ja się pytam??? Zainterweniuj, kochany kumplu, pogońże kota Selin, postaw ją do raportu, prooooosimy... - Twoi fumfle niskopienni[/QUOTE]

Popieram mojego drogiego przedmówce, po całości popieram. Rambo nieco lobbujący