Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A On mógł??? Ciocia no mógł??? JAk On to i ja powinienem.....:evil_lol:

Selin też sie posikała jak to przeczytała co napisałem.....no i poszła się suszalnikować.....a tak nawiasem mówiąc dziś robi moje ukochane sowiety ale nie mogę skosztować nawet niewidzialnie-bo się umówiłem z Rulonem-dieta to dieta!!!!

Sopeluś

Posted

keakea napisał(a):
Jaka szkoda, że ja nie umiem ani rysować, ani fotoszopa, zrobiłabym obrazek Sopla robiącego przegląd wetowi :D

Kobieto litości dziwnie na mnie patrzą jak ryję

Posted

Poczytałem zaległości, a co się pośmiałem to moje :) aż mnie czarny brzuch rozbolał i szybko wybiegłem na balkon coby się nie suszalnikować się jak Selin ;) Czekamy na te wymysły Dorotki co ona nam tu zmontuje. Yun straszliwie się rozleniwikowała :eviltong: albo siedzi przy kompie i nie mam kiedy wpaść coś skrobnąć albo filmy jakoweś ogląda na jakimś pendraku ma i wpina w telewizor. :diabloti:
Harry też leniwiec....

Posted

Wy lepiej z wetami nie zadzierajcie, bo nam się tu jeszcze na tym ziemskim padole mogą oni przydać ;) No, chyba że tak jak nasz - mają poczucie humoru i dystans do siebie :)

Posted

Cześć Sopelku! Czołem Janiki! Tu pisalnikuje Zośka :) Ja bardzo proszem o zmontowanego weta-za to całe kłujanie,to nawet rogi możecie mu dorobić :D Fokus-z Ciebie przykład brać będę-ja co mnie wniosą do gabinetu i postawią-na podłodze,na stole-to robiem sioo :) koopki jeszcze nie zrobiłam...ale postaram się,obiecujem :)
Rulon-ja też na diecie jestem,takiej na wątrobę, na nic moce żebracze,nie zlitują się nade mną-bidulką :( i łapkę mi gololi i igłę wbili-i krefę zabrali do jakowegoś labo...coś tam
Trzymcie się chłopaki i dziewczyny
Zojka

Posted

Ej, Rambo-Ty to mi chyba zazdraszczasz ;) ja jutro znów do weta muszę :( a później to do Wrocławia pojadem-Hope juz się na kawę z ciocią Ulv umawiała-no i ...będą debatowały o mojej rehacoś tam-ale najpierw tamtejszy wet mnie będzie oglądał-przyyystojny(fotkę w necie widziałam ).
Zośka kłujana namiętnie przez Hope
ps. Sopelku...Hades i Tolek mnie prosili,żebym poprosiła Ciebie,żebyś miał oko na jakiegoś Froda

Posted

Zosiu-masz zdrowieć i KONIEC!!!!

Wiesz ja stale o Frodku myślę......mam oko.....

Coś WAM Ciocie pokaże co moja Selin zamówiła......

A tak WAM powiem,że ja tam z góry widzę ,że niektórych to zazdrość zalewa.....żółcią,kłamstwami......ale do czasu-bo istnieje PRAWO-na ziemi i u nas w górze.

Ciocie dzięki WAM istnieję....JESTEM!!!!

Wasz Sopeluś

Posted

Sopelku-piękny jesteś:loveu:
Zocha myślała,myślała-i wymyśliła:mad: z wątrobą jest już o niebo lepiej-to se jakowegoś płynu w brzuszku nazbierała:mad: mówię Ci....panna uwielbia mnie martwić-bo serduszko,bo łapy, teraz brzuszek...Ale nie dam jej się poddać-nie ze mną te numery

Posted

[quote name='Hope2']Ej, Rambo-Ty to mi chyba zazdraszczasz ;) ja jutro znów do weta muszę :( a później to do Wrocławia pojadem-Hope juz się na kawę z ciocią Ulv umawiała-no i ...będą debatowały o mojej rehacoś tam-ale najpierw tamtejszy wet mnie będzie oglądał-przyyystojny(fotkę w necie widziałam ).
Zośka kłujana namiętnie przez Hope
ps. Sopelku...Hades i Tolek mnie prosili,żebym poprosiła Ciebie,żebyś miał oko na jakiegoś Froda

A pewnie zę laska tobie zazdraszam. Rambo nadal bez wertflona.

[quote name='Celina12']Zosiu-masz zdrowieć i KONIEC!!!!

Wiesz ja stale o Frodku myślę......mam oko.....

Coś WAM Ciocie pokaże co moja Selin zamówiła......

A tak WAM powiem,że ja tam z góry widzę ,że niektórych to zazdrość zalewa.....żółcią,kłamstwami......ale do czasu-bo istnieje PRAWO-na ziemi i u nas w górze.

Ciocie dzięki WAM istnieję....JESTEM!!!!

Wasz Sopeluś

No właśnie Zośka ma zdrowieć.
A Dorota to mówi kto mieczem wojuje....

Rambo uważnie słuchający

[quote name='Hope2']Sopelku-piękny jesteś:loveu:
Zocha myślała,myślała-i wymyśliła:mad: z wątrobą jest już o niebo lepiej-to se jakowegoś płynu w brzuszku nazbierała:mad: mówię Ci....panna uwielbia mnie martwić-bo serduszko,bo łapy, teraz brzuszek...Ale nie dam jej się poddać-nie ze mną te numery

i tak trzymiej. Rambo

Posted

Aniu-takie podejście-to super podejście-jak pannica coś wymyśla-to Ty z drugiej strony.Pamiętasz jak ja w schronie umierałem??? Jak chcieli mi usypialnikować???

A ile ja jeszcze umiałem pokazać an ziemskim padole? Goniłem Szczawia,uwielbiałem Selin,kochałem Dzieciaki,adorowałem Dumiś....a teraz jeszcze pokaże na co mnie stać....z pomocą Dorotki,Agusi.....

Dziś słonko,cieplej...jamniki se polatały w mleczach,stokrotkach i płatkach kwiatków czereśni i wiśni.....ja oczywiście z nimi-na skrzydełkach bąków i motyli.Cudnie było.Często przychodzę do Selin-wtulam się tak mocno-dodaję sił do walki z bólem-bo sam wiem co to ból, ocieram łzy tęsknoty a czasem bezsilności na głupotę i zawiść ludzką. Staram się szeptać w Jej ucho słowa miłości-tak wielkiej,tak ogromnej,że aż boli-bo taką miłość miała i ma dla mnie moja Selin.

Jestem cały MIŁOŚCIĄ......Sopeluś

Posted

Celina12 napisał(a):
Aniu-takie podejście-to super podejście-jak pannica coś wymyśla-to Ty z drugiej strony.Pamiętasz jak ja w schronie umierałem??? Jak chcieli mi usypialnikować???

A ile ja jeszcze umiałem pokazać an ziemskim padole? Goniłem Szczawia,uwielbiałem Selin,kochałem Dzieciaki,adorowałem Dumiś....a teraz jeszcze pokaże na co mnie stać....z pomocą Dorotki,Agusi.....

Dziś słonko,cieplej...jamniki se polatały w mleczach,stokrotkach i płatkach kwiatków czereśni i wiśni.....ja oczywiście z nimi-na skrzydełkach bąków i motyli.Cudnie było.Często przychodzę do Selin-wtulam się tak mocno-dodaję sił do walki z bólem-bo sam wiem co to ból, ocieram łzy tęsknoty a czasem bezsilności na głupotę i zawiść ludzką. Staram się szeptać w Jej ucho słowa miłości-tak wielkiej,tak ogromnej,że aż boli-bo taką miłość miała i ma dla mnie moja Selin.

Jestem cały MIŁOŚCIĄ......Sopeluś

Chciałem dużo napisalnikować ale słowa grzęzną w gardle. Sopel Brachu wzruszyłeś mnie. Rambo wzruszony.

Posted

Sopeluś... dziś przyszła do Was na górę moja psiapsióła, duża czarna Rumba z klapniętym uchem.

Powiedz Rumbie, że Jej Duzi bardzo za nią płaczą. I moi też. Od 15 lat wiedzieliśmy, że ten dzień kiedyś nadejdzie, ale i tak płaczemy wszyscy.

Poczęstuj Ją czymś dobrym, Sopelu... Rumba lubi skórkę z ryby. I pistacje.

Rulon

Posted

Ciociu - Rumba już przywitana,ugoszczona.....przygotowaliśmy tzw,szwedzki stół i mogła sobie zajadać to co chciała.....nie czuje już ciężaru lat,bólu.....jest znów silna,wesoła i zdrowa....zdajemy sobie sprawę,że wraz z naszym odejściem zostawiamy u WAS ból,bezsilność,żal,tęsknotę i rozdarte serca. My też tęsknimy.....nas też boli,że już nie jesteśmy namacalnie z WAMI....ale Jesteśmy,czuwamy.....

Mimo ,iż mamy tu RAJ...wszystko możemy jeść, robić...nic nie boli...lata nie upływają...nie doznajemy krzywd,odrzucenia,zdrady....ale pamiętamy dobro i ciepło Waszych rąk,miękkość i delikatność pocałunków, czar słów miłości szeptanych w nasze uszka.....więc mówcie do nas....myślcie.....

Przytulam mocno Dużych Rumby....Sopeluś