Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję się na zaproszenie Ciotki Sary. nr konta proszę na PW.
Jednorazowo wpłacę 100 zł (obawiam się stałych deklaracji, bo moja Czata to ponad 15-letnia, poudarowa ON-ka, więc każdego dnia coś nieprzewidzianego może się wydarzyć, a takie codzienne leki + karma + suplementy to około 300 zł/m-c. A ona to nie jedyny mój zwierz). Ale będę kombinować i m oże coś dam radę wysupłać na stałe.
Pozdrawiam
Elzbieta

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie wszystkie nowo-przybyłe osoby :smile:

kakadu napisał(a):
ja tez sie melduje na zaproszenie, ale niewiele moge pomoc; nie za bardzo mam nawet czas przeczytac caly watek - czy ten hotelik u ulka12 jest domowy? bedzie mu tam cieplo? jesli tak to cena nie jest wygorowana; zobacze jak beda staly finanse i oczywiscie beda zagladac na watek;

Tak – Bizon przebywałby w psim pokoju, czyli ogrzewanym pomieszczeniu z dwiema innymi suczkami, też uważam, że cena jest naprawdę przystępna a i wierzę, że u Ulki12 będzie miał wspaniałą opiekę

renatka_s napisał(a):
To może ja w lutym prześlę 30 zł, a od marca deklaruję 20 zł stałej.

Dziękuję bardzo, zapisuję i strasznie się cieszę :D

pędzelopka napisał(a):
Niestety nie mogę zadeklarować stałej, ale postaram się coś przesłać na psiaczka po 10.

Super, prześlę konto na priv :multi:

bellatriks napisał(a):
Melduje się kolejna ciotka z zaproszenia :)
Poproszę o jakiś numer konta, to dorzucę jakiś malutki grosiczek - niestety jednorazowy, ale jakby co, to będę myśleć o jakimś bazarku :)

Oczywiście numer konta już przesyłam a za bazarek będzie równiej bardzo wdzięczni :loveu:

plinka54 napisał(a):
dla kochanego Bizona właśnie zrobiłam przelew z bazarku kalendarzowego, (podałam w tytule że to z niego) powinien dojść jeszcze dzisiaj - 87zł - jak już dojdzie to poproszę o potwierdzenie uzyskania przelewu na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/222028-ROZLICZAMY-Kalendarzowy-sza%C5%82-dla-Barika-i-Bizona-do-6.02/page6

Jej to na prawdę wspaniale, bardzo dziękujemy i oczywiście potwierdzimy jak tylko przelew dostaniemy :p

Kamila_ napisał(a):
Zapisuje temacik i przerzucam Bizonka :loveu: na forum owczarkowe :multi:

O świetny pomysł! Dziękuję!

Beta&Czata napisał(a):
Melduję się na zaproszenie Ciotki Sary. nr konta proszę na PW.
Jednorazowo wpłacę 100 zł (obawiam się stałych deklaracji, bo moja Czata to ponad 15-letnia, poudarowa ON-ka, więc każdego dnia coś nieprzewidzianego może się wydarzyć, a takie codzienne leki + karma + suplementy to około 300 zł/m-c. A ona to nie jedyny mój zwierz). Ale będę kombinować i może coś dam radę wysupłać na stałe.
Pozdrawiam
Elzbieta

Wspaniale :loveu: Konto oczywiście już podaję i dziękuję z całego serca :loveu:

Posted

Witam własnie przelałam deklarowaną kwotę, przepraszam że dopiero dziś...... Kiedy Bizon ma trafic do domku/ hoteliku???? Jaki jest koszt miesieczny????

Posted

DONnka napisał(a):
Melduję się na zaproszenie saraisy :)
Na razie zapiszę :)
Wrócę wieczorkiem i na spokojnie poczytam

Zapraszamy do lektury

margoth137 napisał(a):
Przykro mi bo nie mogę narazie zadeklarować, nie mam pieniążków ale zostały mi fanty z bazarku, więc jakby jaka cioteczka robiła bazarek do chętnie przynajmniej tak pomogę:(

Dziękujemy bardzo, mam nadzieję, że ktoś się skusi zorganizować jakiś bazarek i się odezwie ;)

elke napisał(a):
Witam własnie przelałam deklarowaną kwotę, przepraszam że dopiero dziś...... Kiedy Bizon ma trafic do domku/ hoteliku???? Jaki jest koszt miesieczny????

Bardzo się cieszę :lol: Bizon może trafić do hotelu gdy będzie komplet deklaracji.. czyli 360zł/msc (miesięczny koszt utrzymania Bizona w DT) i tutaj bardzo prosiłabym o jakąkolwiek pomoc w rozsyłaniu wątku bądź zapraszaniu osób, ponieważ brakuje nam jeszcze 100zł deklaracji i jeżeli nie uzbieramy ich do końca tygodnia to przepada nam miejsce w DT (i tak już jej blokujemy :oops:) a niestety znaleźć miejsce dla tak dużego psa i to jeszcze w domowym pomieszczeniu naprawdę nie jest łatwo za taką cenę :-(

Posted

a dzisiaj na konto Bizonka doszły następujące wpłaty:

Bjuta - 5zł
ovathena - 5zł
dangos19 - 40zł
bellatriks - 20zł
dla Bizona (z bazarku kalendarzowego od plinka54 i Beatkaa) - 87zł

Za wszystkie bardzo Wam dziękujemy! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Przeczytałam historię Bizona
Proszę o numer konta
Coś na pewno wyskrobię, ale jednorazowo, bo zadeklarowana jestem już po same uszy
Zaproszę parę ciotek staruszkolubnych

Posted

DONnka napisał(a):
Proszę o numer konta
Coś na pewno wyskrobię, ale jednorazowo, bo zadeklarowana jestem już po same uszy

Dzięki cioteczko :) :) :)

Posted

Sara dzięki za zaproszenie :) Wyskrobię jeszcze 25 zł. stałej deklaracji dla Bizona :) Oby jak najszybciej udało się zorganizować resztę. Trzymam kciuki i pozdrawiam :)
PS. Rozumiem że jak się już uzbiera cała suma deklaracji to napiszesz mi co i jak ...na jakie konto wpłacać przede wszystkim :)

Posted

Witam, śledzę wątek Bizonka i też chciałabym Go wesprzeć.
Deklaruje stałą kwotę 20 zł. Mam nadzieję, że zdążymy do końca tygodnia.
Wyślijcie mi proszę nr konta, na które mam wpłacić kwotę :)

Posted

[quote name='DONnka']Przeczytałam historię Bizona
Proszę o numer konta

Ciągle czekam na numer konta :)
No chyba, że macie już za dużo pieniążków, to wtedy odpuszczę :evil_lol:

Posted

Cajus JB napisał(a):
Przeczytałem. Nie jestem wstanie pomóc finansowo. U ULKA12 będzie miał wspaniałą opiekę. Będę zaglądał do Bizona.

Cieszymy się z kolejnej pochlebnej opinii o Ulka12 :D

DONnka napisał(a):
Proszę o numer konta

Jej, dziękujemy bardzo :) Numer zaraz prześlę :) A nowi sprzymierzeńcy wątku są na wagę złota ;)

Beta&Czata napisał(a):
Poszła dziś mija obiecana jednorazówka.

I dotarła – jesteśmy bardzo wdzięczni, zaraz w rozliczeniach ujmę ;)

Dancik napisał(a):
Sara dzięki za zaproszenie :) Wyskrobię jeszcze 25 zł. stałej deklaracji dla Bizona :) Oby jak najszybciej udało się zorganizować resztę. Trzymam kciuki i pozdrawiam :)
PS. Rozumiem że jak się już uzbiera cała suma deklaracji to napiszesz mi co i jak ...na jakie konto wpłacać przede wszystkim :)

Hurra, wspaniale! :loveu: Dziękuję gorąco! Oczywiście, wszelkie namiary zostaną przesłane ;)

AtaO napisał(a):
Witam, śledzę wątek Bizonka i też chciałabym Go wesprzeć.
Deklaruje stałą kwotę 20 zł. Mam nadzieję, że zdążymy do końca tygodnia.
Wyślijcie mi proszę nr konta, na które mam wpłacić kwotę :)

Chyba śnię Dziękuję bardzo – już coraz bliżej :multi: Oczywiście dane zaraz prześlę

bellatriks napisał(a):
Ile już jest zebranych pieniędzy na Bizonka?

Na chwilę obecną mamy 305zł/msc deklaracji stałych! Czyli brakuję jeszcze 55zł/msc! Musimy dać radę przed sobotą! :evil_lol:

EVA2406 napisał(a):
Zapiszę i będę zaglądać. Niestety przy 12 ogonach i kilku deklaracjach już nie mogę więcej..............:( przykro mi :(

Jasne, obecność na wątku również jest bardzo ważna, pozdrawiamy „stadko” ;)

DONnka napisał(a):
Ciągle czekam na numer konta
No chyba, że macie już za dużo pieniążków, to wtedy odpuszczę

Ty to jesteś błyskawica ;) Oczywiście, że wsparcie się przyda - już wysyłam, dopiero weszłam na dogo ;)