Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja mogę dołożyc 10 zł deklaracji dla Barrego , dajcie znac..... :) niewiele to ale zawsze coś............wtedy bym dawała w sumie 30 zł / msc.

Posted (edited)

Spotkałyśmy ich z Saraisą :) Było OK. Najpierw ja wzięłam Zdzicha. Pomyślałam sobie "co za bida z nędzą" a potem Saraisa poszła po Barika, a ja czekałam już na zewnątrz. Chodziliśmy ze Zdzichem żeby nie zmarznąć. W górę, w dół. Cały czas patrzyłam na jego chude boczki i się zastanawiałam ile przed nim jeszcze tego życia w wątłym ciałku. I już po 30 minutach zobaczyliśmy na horyzoncie Saraisę z Barrikiem. I za następne 20 minut przeszli te 200 metrów do nas... Może trochę przesadzam, ale Zdzichu przy Bariku to jest młody Bóg!

Zdziś zauważa Barika

Saraisa namawia Barika, żeby zrobił jeszcze kroczek

Zdziś przygląda się zdumiony

Bari robi kroczek

Zdziś już rozumie że ma się spotkać i nie może się doczekać

Edited by Bjuta
Posted

Bjuta napisał(a):
Tak! Mieszkaliby razem z jeszcze średnią wielkości sunią w ogrzewanym pomieszczeniu. :) Jak wszystko pójdzie dobrze, to jutro ich zawieziemy! :) :) :)

super wieści:)

Posted

Bjuta napisał(a):
Saraisa! Jeszcze dwie osoby nie potwierdziły, a dwie, to nie wiem kto. Nie z dogomanii chyba...

Dziewczyny, ja sprowadziłam na wątek ciocię Weimaromaniaczkę i Ona zadeklarowała stałą 10 zł na Bizonka

• Pisałam do Niej, żeby się wypowiedziała komu teraz przekazać tą deklarację, ale chyba jeszcze Jej tu nie było :shake:
    Myślę jednak, że się zgodzi na Zdziśka lub Barika

• Posted

Barikowi brakuje już tylko 10 zł :) a Zdzichu ma niepotwierdzone 50 no i 5 brakuje (bo poprzednio wdarł się jakichś błąd arytmetyczny). Chyba że ja źle liczę, co jest bardzo możliwe! Może mógłby ktoś podliczyć stałe, deklaracje Zdzicha?

Posted

Jeśli potwierdzą się jeszcze 3 deklaracje, to tak. A jeśli nie, to Bizonowi będzie brakować 50 zł. Ponieważ jednak Bari ma komplet i ma też szofera z kombi - to weźmiemy też Zdzicha. Pojedzie ania>, Jej Mama (za kierownicą) i ja.