Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjutko, tak jak pisałam u Barika... Zdzichu może mieć też deklaracja od swoich wirtualnych opiekunów, nie ma problemu :) Tylko musimy to jakoś wymyślić, żeby się zgadzało wszystko... OK.? :)

Posted (edited)

No to super!!! :)

Ledwo, ledwo, ale troszkę Zdzisia tu widać

[video=youtube;qnKF1NFBWb8]http://www.youtube.com/watch?v=qnKF1NFBWb8&feature=youtu.be[/video]

Edited by Bjuta
Posted

Mysia_ napisał(a):
Bjutko, tak jak pisałam u Barika... Zdzichu może mieć też deklaracja od swoich wirtualnych opiekunów, nie ma problemu :) Tylko musimy to jakoś wymyślić, żeby się zgadzało wszystko... OK.? :)

Pouzupełniałam już wszystkie wpłaty i zrobiłam porządek w deklaracjach - jeżeli udałoby się dopisać do stałych deklaracji Zdzisia 30zł z wirtualnej adopcji to.. mamy komplet!
Dziękujemy wszystkim!

Posted

Psy już u mnie, mam nadzieję, że będzie im dobrze. Zdzisio w dużo lepszej formie niż Bari. Chłopcy dostali butle arthrofleksu i wiadereczko tabletek "na starość", mam nadzieję, że pomogą.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Psy już u mnie, mam nadzieję, że będzie im dobrze. Zdzisio w dużo lepszej formie niż Bari. Chłopcy dostali butle arthrofleksu i wiadereczko tabletek "na starość", mam nadzieję, że pomogą.

Tak się cieszę :multi: :multi: :multi:
Szkoda, że Bizonek
  • nie doczekał, ale wtedy Zdzisio dalej siedziałby w schronie :shake:
    Eech, życie ....

• Posted

saraisa napisał(a):
    Pouzupełniałam już wszystkie wpłaty i zrobiłam porządek w deklaracjach - jeżeli udałoby się dopisać do stałych deklaracji Zdzisia 30zł z wirtualnej adopcji to.. mamy komplet!
    Dziękujemy wszystkim!

Sara sprawdź proszę jeszcze deklaracje:) moja jest 15 zł

Posted

Mam nadzieję że niedługo przeczytamy na wątku jakieś miłe info o zadowolonym Zdzisiu i jego koledze. Teraz nie ma wyjścia - muszą szybko nabrać sił i wrócić do formy, szczególnie Bari! ;)

Posted (edited)

Zdzichu był tak samo dzielny przy czipowaniu jak Bari. Można powiedzieć, że wskoczył do auta, bo tylko tyłek mu trzeba było podnieść. Obaj grzecznie jechali, nie wymiotowali, ani nic. Zdzichu był bardzo podniecony przeprowadzką. Z pieskami się bardzo ładnie przywitał! A potem pędem po schodach do domu!! Trzeba mu było tłumaczyć, że do psiego pokoiku wchodzi się z parteru. Nie ślizgał się za bardzo na kafelkach. Ulka12 prorokuje, że Zdzichu będzie jeszcze psem na schwał!

pożegnanie z budą

zwiedzamy

z przodu Horka - towarzyszka Zdzisia i Bariego i te drzwi na wprost prowadzą do psiego pokoiku :lol:

Edited by Bjuta
    Posted

Hura, hura. Nareszcie wspaniałe wiadomości.
    Chłopakom życzymy miłego pobytu. Nareszcie zaznają prawdziwego życia.
    Czekamy na kolejne wieści no i fotki też oczywiście mile widziane. :smile:

Posted

Zdzis jest cudownym psem, ale mam wrażenie, ze jak był młodszy to i ucieczki mu nie były obce. Widziałam jak mierzy spojrzeniem płot, uda się, czy się nie uda :-) Zdzisia trzeba wykąpać, porządnie wyczesać i od razu nabierze blasku. Kolację zjadł bez problemu, miskę wylizał do czysta porozglądał się i poszedł spać.