Bjuta Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 No hm... Tak mi się wydaje, że w tej sytuacji możemy ryzykować... :roll: Pogadam jeszcze jutro z Mysią Quote
Mysia_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Bjutko, tak jak pisałam u Barika... Zdzichu może mieć też deklaracja od swoich wirtualnych opiekunów, nie ma problemu :) Tylko musimy to jakoś wymyślić, żeby się zgadzało wszystko... OK.? :) Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) No to super!!! :) Ledwo, ledwo, ale troszkę Zdzisia tu widać [video=youtube;qnKF1NFBWb8]http://www.youtube.com/watch?v=qnKF1NFBWb8&feature=youtu.be[/video] Edited February 11, 2012 by Bjuta Quote
Cantadorra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Trochę Zdzisia widać i on taki staruteńki, to tak dobrze, że pojedzie do hoteliku. Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00 Quote
AtaO Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Czekamy z niecierpliwością na wieści z nowego domku. Zdzisiu, Bariś trzymajcie się chłopaki, bądźcie grzeczni:smile: Quote
margoth137 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 kochane chłopaki, oby wszystko się udało:) Quote
saraisa Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Mysia_ napisał(a):Bjutko, tak jak pisałam u Barika... Zdzichu może mieć też deklaracja od swoich wirtualnych opiekunów, nie ma problemu :) Tylko musimy to jakoś wymyślić, żeby się zgadzało wszystko... OK.? :) Pouzupełniałam już wszystkie wpłaty i zrobiłam porządek w deklaracjach - jeżeli udałoby się dopisać do stałych deklaracji Zdzisia 30zł z wirtualnej adopcji to.. mamy komplet! Dziękujemy wszystkim! Quote
ULKA12 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Psy już u mnie, mam nadzieję, że będzie im dobrze. Zdzisio w dużo lepszej formie niż Bari. Chłopcy dostali butle arthrofleksu i wiadereczko tabletek "na starość", mam nadzieję, że pomogą. Quote
bela51 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 O Boze, a ja tak kibicowałam Bizonkowi....:-(:-(:-( Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ULKA12 napisał(a):Psy już u mnie, mam nadzieję, że będzie im dobrze. Zdzisio w dużo lepszej formie niż Bari. Chłopcy dostali butle arthrofleksu i wiadereczko tabletek "na starość", mam nadzieję, że pomogą. Tak się cieszę :multi: :multi: :multi: Szkoda, że Bizonek nie doczekał, ale wtedy Zdzisio dalej siedziałby w schronie :shake: Eech, życie .... Quote
dangos19 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cieszę się że są już na miejscu, oby wszyscy się dogadali, już teraz będzie im ciepło. Miejmy nadzieję że Bari w ciepełku dojdzie troszkę do formy. Quote
asikowska Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 saraisa napisał(a):Pouzupełniałam już wszystkie wpłaty i zrobiłam porządek w deklaracjach - jeżeli udałoby się dopisać do stałych deklaracji Zdzisia 30zł z wirtualnej adopcji to.. mamy komplet! Dziękujemy wszystkim! Sara sprawdź proszę jeszcze deklaracje:) moja jest 15 zł Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cieszę się,że chłopcy już na miejscu :) Quote
plinka54 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mam nadzieję że niedługo przeczytamy na wątku jakieś miłe info o zadowolonym Zdzisiu i jego koledze. Teraz nie ma wyjścia - muszą szybko nabrać sił i wrócić do formy, szczególnie Bari! ;) Quote
Bjuta Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) Zdzichu był tak samo dzielny przy czipowaniu jak Bari. Można powiedzieć, że wskoczył do auta, bo tylko tyłek mu trzeba było podnieść. Obaj grzecznie jechali, nie wymiotowali, ani nic. Zdzichu był bardzo podniecony przeprowadzką. Z pieskami się bardzo ładnie przywitał! A potem pędem po schodach do domu!! Trzeba mu było tłumaczyć, że do psiego pokoiku wchodzi się z parteru. Nie ślizgał się za bardzo na kafelkach. Ulka12 prorokuje, że Zdzichu będzie jeszcze psem na schwał! pożegnanie z budą zwiedzamy z przodu Horka - towarzyszka Zdzisia i Bariego i te drzwi na wprost prowadzą do psiego pokoiku :lol: Edited February 12, 2012 by Bjuta Quote
AtaO Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hura, hura. Nareszcie wspaniałe wiadomości. Chłopakom życzymy miłego pobytu. Nareszcie zaznają prawdziwego życia. Czekamy na kolejne wieści no i fotki też oczywiście mile widziane. :smile: Quote
dangos19 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Super fotki, widać chłopaki zadowolone, mam wrażenie że Bari nawet wyżej łapine podniósł. Niech im będzie jak najlepiej Quote
bellatriks Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Zdzisiu pobiegł po schodach, bo wie, że tam jest wejście do domu, a dom to miłość, ciepło i własny kąt:loveu: Niech się chłopaki zdrowo trzymają! Quote
ULKA12 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Zdzis jest cudownym psem, ale mam wrażenie, ze jak był młodszy to i ucieczki mu nie były obce. Widziałam jak mierzy spojrzeniem płot, uda się, czy się nie uda :-) Zdzisia trzeba wykąpać, porządnie wyczesać i od razu nabierze blasku. Kolację zjadł bez problemu, miskę wylizał do czysta porozglądał się i poszedł spać. Quote
Bjuta Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 On mieszkał dawniej na działkach, u nas na wybiegu. Dla niego to musi być bardzo dziwne doświadczenie! :) Quote
Artemida Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Muszę sobie zapisać wątek z tak dobrymi wiadomościami dla Zdzisia :) Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Tak bym chciała zobaczyć, jak Zdzichu i Bari "urządzili się " w psim pokoju :) Jest w najbliższych dniach szansa na jakieś fotki ??? Pliiiizzzz ;) Quote
Recommended Posts