Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeju okropnośc...tak się cieszyłam..... Ja podtrzymuje deklarację, jestem za tym żeby przeszła na kolegę Bizona...tyllko działajcie od razu Dziewczyny...cholera dopiero co Botti znalazła DT i odeszła teraz Bizon......a mrozy znowu idą..... Trzeba Zdzisia na cito wyciagac...... Cholerne życie :(((((
Bizonku
[*]

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co robimy? Bizonek niestety nie zdążył zaznać lepszego życia, wielka szkoda.
Musimy na szybko ratować następnego staruszka.
Nie ma na co dłużej czekać.

Posted

Jest mi strasznie smutno i trudno mi w to uwierzyć, nie tak miało byc, NIE TAK!

Ja również zgadzam się na przekazanie mojej skromnej deklaracji na innego pieska, może to być przyjaciel Bizona albo inny w potrzebie. Bizonek odchodząc dał sznsę innemu psu na lepsze życie :-(

Posted

Ulka12 ma miejsce i na Zdzisia i na Barriego! :) Barikowi też brakuje już tylko 40 zł. - Można by transport łączony wymyślić...

Aha - tylko jest warunek. Zdzichu i Bari muszą się dogadywać i mieszkać razem. Mysiu? Dadzą radę?

Posted (edited)

Kochani, sprawdzam kto zgodzi się przełożyć deklarcje na Zdzisia. Porozsyłam PW do tych, którzy jeszcze nie wiedzą :(

DEKLARACJE STAŁE:
(jeśli ktoś zgadza się na przekazanie ich na Zdzisia, to obok jest słówko "Tak")

saraisa - 100zł/msc - TAK
elke - 20zł/msc - TAK
Bjuta - 10zł/msc - TAK
dangos19 - 20zł/msc - TAK
Pani Bożena z Zabrza - 25zł/msc - TAK
Elf i Mango - 10zł/msc - TAK
markofix1 - 10zł/msc - TAK
basiunia131 - 5zł/msc - TAK
asikowska - 15zł/msc - TAK
bobi - 20zł/msc
darek - 20zł/msc
renatka_s - 30zł/msc - TAK
Dancik - 25zł/msc - TAK
Ata0 - 20zł/msc - TAK
rents - 20 - TAK
Weimaromaniaczka - 10zł/mc TAK

Viking - 50zł
asl - 10zł
Markofix1 - 20zł
basiunia131 - 10zł
Bjuta - 5zł
ovathena - 5zł
dangos19 - 40zł
bellatriks - 20zł
dla Bizona (z bazarku kalendarzowego od plinka54 i Beatkaa) - 87zł
pędzelopka – 30zł
elke – 20zł
Elf i Mango – 10zł
Beata i Czata – 100zł - TAK

Edited by Bjuta
Posted

Ja też swoją deklarację podtrzymuje, może być dla Zdzisia. Dziewczyny Wy najlepiej wiecie który psiaczek jest w potrzebie.
Jak będzie już ustalone to proszę o info i ewentualnie nr. konta jeżeli się zmieni.
Biegaj Bizonku za TM* szczęśliwy.

Posted (edited)

Dancik też potwierdziła! Nie wiem kim są Bobi i Darek? Jeszcze czekamy na Weimaromaniaczkę, Elf i Mango i Markofix1 i można by Zdzisia zawozić... :)

Edited by Bjuta
Posted

Ja też puściłam dyszkę dla Bizonka, ale pewnie jeszcze nie dotarła :shake:
I pisałam już tu na wątku, żebyście przekazały ją na tego psiaka, na którego uznacie za stosowne

Posted

Bardzo dziękujemy!!! Może się uda do niedzieli wszystko potwierdzić i zawieziemy chłopaków! A jutro wspólna próba spaceru! Trzymajcie kciuki mocno, a Ty Bizonku, pomagaj nam z góry! Ty się z każdym umiałeś zaprzyjaźnić więc czuwaj jutro!