Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. To do mnie ma trafić Bizon na PDT. Czy możecie chociaż w przybliżeniu powiedzieć kiedy miałby pies trafić do mnie? Czy Bizon reaguje na swoje imię? Bo jeśli nie to może warto mu zmienić imię bo to jednak mi się z jakąś maszyną rolniczą kojarzy :-)

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak zwykle na początku chciałam podziękować Wam wszystkim za wszelkie wsparcie dla Bizona :loveu:

renatka_s napisał(a):
Zagladam i ja do Bizonka, możśe coś na razie jednorazowo pod koniec tygodnia wpłacę, poproszę o numer konta.

Konto już na priv posyłam Dziękujemy!

ULKA12 napisał(a):
Witam. To do mnie ma trafić Bizon na PDT. Czy możecie chociaż w przybliżeniu powiedzieć kiedy miałby pies trafić do mnie? Czy Bizon reaguje na swoje imię? Bo jeśli nie to może warto mu zmienić imię bo to jednak mi się z jakąś maszyną rolniczą kojarzy :-)

O terminie przybycia Bizona rozmawiam już z Ulką na priv :) wszyscy chcielibyśmy aby było to już jak najszybciej, żeby Bizon mógł uchronić się przed tymi mrozami – jutro jadę do schroniska dowiedzieć się, kiedy by nam go wydali :D
A co do jego imienia to może faktycznie nie jest zbyt ciepłe ale naprawdę do niego pasuje.. Zresztą poczekajmy aż go poznasz i może wtedy coś wszyscy razem ustalimy :eviltong:?

asikowska napisał(a):
ja też 5 zł stałej dorzucę, przepraszam że tak mało ale więcej nie dam rady

od czasu do czasu jakimś bazarkiem pomogę

I świetnie! Kolejna deklaracja, cieszę się bardzo i dziękuję :multi:

Posted

Ponadto dotarły wpłaty od:

Viking - 50zł
asl - 10zł
Markofix1 - 20zł
basiunia131 - 10zł

Za wszystkie z całego serca dziękujemy :loveu:

A ponad to mamy jeszcze jedną deklarację stałą od mojego kolego bobiego - 20zł/msc :multi:

Posted

saraisa napisał(a):

O terminie przybycia Bizona rozmawiam już z Ulką na priv :) wszyscy chcielibyśmy aby było to już jak najszybciej, żeby Bizon mógł uchronić się przed tymi mrozami – jutro jadę do schroniska dowiedzieć się, kiedy by nam go wydali :D

Sariso - Bizona "wydadzą" jak będzie miał komplet deklaracji. Tylko raz kierowniczka zgodziła się na wyjazd Killera, który nie miał kompletu i skutki były opłakane. Więc drugi raz to to chyba nie przejdzie...

Posted

Bjuta napisał(a):
Sariso - Bizona "wydadzą" jak będzie miał komplet deklaracji. Tylko raz kierowniczka zgodziła się na wyjazd Killera, który nie miał kompletu i skutki były opłakane. Więc drugi raz to to chyba nie przejdzie...

Dziękuję Ci bardzo za informację :) w takim razie spinam się dalej i idę żebrać..

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
A komplet deklaracji to kwota?;)

Komplet deklaracji to 360zł/msc

A ja dostałam kolejną deklarację:
darek - 20zł/msc

Czyli brakuje nam 120zł!!

Posted

ja tez sie melduje na zaproszenie, ale niewiele moge pomoc; nie za bardzo mam nawet czas przeczytac caly watek - czy ten hotelik u ulka12 jest domowy? bedzie mu tam cieplo? jesli tak to cena nie jest wygorowana; zobacze jak beda staly finanse i oczywiscie beda zagladac na watek;