Lidan Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam :-) Poczęstuję się na razie banerkiem :-) Quote
Elf i Mango Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Melduję się u biedniątka. Chciałabym zadeklarować stałe 10 pln , a i coś jednorazowego od czasu do czasu dorzucę. Quote
saraisa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Lidan napisał(a):Witam :-) Poczęstuję się na razie banerkiem :-) Witamy, oczywiście – prosimy się częstować jak najliczniej :fadein: Dziękujemy!!! Annaa4 napisał(a):Jestem i podrzucę na razie. Za podrzucanie również jesteśmy wdzięczni ;) Elf i Mango napisał(a):Melduję się u biedniątka. Chciałabym zadeklarować stałe 10 pln , a i coś jednorazowego od czasu do czasu dorzucę. Cieszymy się bardzo, już zapisuję :loveu: Quote
tymuś Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to ja nocną porą zajrzę do wspaniałego giganta......................:lol: Quote
unclehitman Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 piękny psiak :) ja rownież trzymam kciuki za Bizonka!! :) Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Bizonku trzymam mocno kciuki! Musi Ci się udać :) Quote
dangos19 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Bizonku jestem z Tobą, musi się udać.:roll: Quote
asikowska Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jutro zrobię bazarek to też coś pewnie się nazbiera:) Quote
saraisa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 asikowska napisał(a):jutro zrobię bazarek to też coś pewnie się nazbiera:) Dziękujemy serdecznie :multi: Quote
Viking Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Witam, poproszę o jakieś namiary to przeleję cosik co będę mógł. A tak na marginesie nie dałoby rady zrobić jakiegoś bazarku dla tego psiaczka? Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 asikowska napisał(a):jutro zrobię bazarek to też coś pewnie się nazbiera:) Asiu,widzę rozkręciłaś się z bazarkami - super :) Quote
asikowska Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Beatkaa napisał(a):Asiu,widzę rozkręciłaś się z bazarkami - super :) mam dwa duże pudła różnych rzeczy które ciągle przekładam bo mam nadzieję że może będę chodzić i tak przez dwa lata nic:) więc trzeba zrobić porządki w końcu:) Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 asikowska napisał(a):mam dwa duże pudła różnych rzeczy które ciągle przekładam bo mam nadzieję że może będę chodzić i tak przez dwa lata nic:) więc trzeba zrobić porządki w końcu:) no i super :):) przyjemne z pożytecznym ;) Quote
saraisa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Viking napisał(a):Witam, poproszę o jakieś namiary to przeleję cosik co będę mógł. A tak na marginesie nie dałoby rady zrobić jakiegoś bazarku dla tego psiaczka? namiary poszły na priv ;) z bazarkiem oczywiście będziemy kombinować ;) dziękujemy! Quote
Bjuta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ubywa psiaków na wybiegu Bizona - i na niego czas! :) Quote
pomóżpomagać Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witaj Bizonku! Narazie tylko zagladam ale obiecuje dokładnie poczytać później. Quote
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 W związku z odejściem Botti ,cel bazarku kalendarzowego został zmieniony,jest dla Bizona i Barika po 50% dla każdego. http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-dla-Barika-i-Bizona-do-6.02 Quote
Malgoska Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bjuta napisał(a):Bizonek będzie wdzięczny! :) dzękuje za zaproszenie, przepiękny pies, bedę podnosić i zaglądać na bazarki, udostępnie wydarzenie. Quote
Recommended Posts